icon

Ako sa zladím k červenočiernym šatám?

laptopka007
19. jún 2020

Ahojte mam cerveno cierne saty (vrch cervene a spodok cierne) a chcem poradit ako sa zladit.
Bolerko, topanky, kabelku a sperky.

Ďakujem 🙂

Strana
z2
laptopka007
autor
20. jún 2020

@macekovam kabelku taku malu zlatu do ruky? Alebo na retiazke na plece?a lak aky?
Ďakujem veľmi pekne

macekovam
20. jún 2020

a pončo by bolo uplne vedla? nejake jednoduche.. pekne

laptopka007
autor
20. jún 2020

@macekovam asi skor to sako

macekovam
20. jún 2020

nepaci sa?

laptopka007
autor
20. jún 2020

@macekovam kabelka nejaka podobna ?
@macekovam

macekovam
20. jún 2020

@laptopka007 no ak do inej nechces investovat tak ta druha...🙂 teda ja by som si tak vybrala...

macekovam
20. jún 2020

@laptopka007 ale najkrajsia by bola jednoducha listova...

laptopka007
autor
20. jún 2020

@macekovam dakujeeem a lak cerveny?

macekovam
20. jún 2020

@laptopka007 ano taky ako saty...

laptopka007
autor
20. jún 2020

@macekovam a tato?

tncka
20. jún 2020

@laptopka007 nieco mladistvejsie by sa nenaslo? Tie kabelky k tomu uz vobec zlate by som nedavala. Mne to pride potom cele take "tetovske" Mas 37,nie 67🙈

laptopka007
autor
20. jún 2020

@tncka a taketo nieco cervene??? Nasla som na nete tieto 3 typy

joannita
20. jún 2020

@laptopka007 telove lodicky a aj kabelka. Pripadne kabelka moze byt aj ina, len nie cierne boty ani kabelka 🤦‍♀️ to uplne zabijes. Ale ani cerveneeee, ved budes vyzerat ako..... Take tie tety... Vies.... Co stoja na kraji cesty. Bez urazky 🙏
Lak na nechty nenapadny, decentny, nie cerveny!
A hore nejake sacko kratke, ale nie cervene.
A kabelka do ruky, nejaka cool, nie taka tetovska ako baby posielaju tuto....

laptopka007
autor
20. jún 2020

@joannita
@joannita kremova alebo bezova farba lodiciek a kabelky?

joannita
20. jún 2020

@laptopka007 k tymto satam urcite nedavaj uz nic cervene ani cierne. Ano kremova, bezova, telova, taka neutralna proste. Lodicky urcite telove, kremove.... a mozes aj kabelku (ale nemusis mat rovnaku ako boty) ale myslim ze by to dobre vyzeralo.

laptopka007
autor
20. jún 2020

@joannita
@joannita mam doma skor take akoby lodicky na platforme ale to asi nie 😉asi na riadnom opetku

laptopka007
autor
20. jún 2020

@joannita a taketo nieco?

laptopka007
autor
20. jún 2020

@laptopka007
@joannita takyto styl som myslela alebo na opetku?

laptopka007
autor
20. jún 2020

@joannita a toto? Nasla som na nete 🙂

oblecenie99
21. jún 2020

@laptopka007 Nie nie nie,tie topánky s platformou jednoznačne nie 🙂 ak máte tie isté šaty čo na fotke resp.velmi podobne,tak určite elegantné topánky na vysokom tenkom opätku.A z tých kabeliek by som si tiež nevybrala ani jednu.Ja sa tiež skôr prikláňam k tej čiernej kombinácii,myslím si,že by ste to aj ľahšie dopasovali,ale ani tá telová nemusí byť zlá,ale ja osobne by som išla tiež do ciernej...červené,zlaté veci by som v žiadnom pripade nedavala..

sovica
21. jún 2020

Červený rúž a červené nechty. Lodičky čierne s červenou podrážkou alebo matné zlaté. Kabelku čierno-zlatú alebo zlatú. Určite by som spolu nedávala zlaté lodičky aj zlatú kabelku. Na ruku zlaté hodinky alebo zlatý náramok (nič masívne). Ak je vrch šiat hladký, tak môže byť aj čierne sako. Ale ak je tam ten stojačik, viac by sa mi páčil čierny pléd, len tak na prehodenie cez plecia a cez ruky.
Ak máte blond vlasy po plecia, tak ja by som ich nevypínala. Ale záleží aj od strihu, aký máte.
Pár foto na inšpiráciu prikladám.

joannita
21. jún 2020

@laptopka007 ano klasicke na opatku, klasicke lodicky..... Tie s plnou platformou nie, to podla mna vobec nieje pekne.
Kabelka taka bezova moze byt, aj ked ja by som hladala nieco jednoduche bez ozdobok. V obchodoch najdes podla mna, treba ist kuk. Ale vybrala by som aj z tych co si poslala kludne.

laptopka007
autor
Autor odpoveď zmazal
laptopka007
autor
21. jún 2020

@sovica toho sú tie moje saty

Strana
z2