icon

Ako sa zmeniť z introverta?

3. apr 2022

..na experta😁či ako sa to píše
Chcem žiť a nie byť tá v kúte 🙄

janetinka27
3. apr 2022

vyexportuj sa z kuta medzi ludi🙂 mozes si viac zvyknut na spolocnost, naucit sa pohybovat medzi ludmi, vyjadrovat sa nahlas, otukat sa vo vztahoch. ale svoju podstatu nezmenis, nasilu sa to neda, bo "scvoknes" 😀

ivangeline
3. apr 2022

Vychadzanim z ulity, praxou,skusenostou... Vekom sa priblizuje int k extr a naopak...ide sa viac a viac dostredu, mezo...🙂

selest
3. apr 2022

Zdvihnut si sebavedomie. Mne staci ze sa pekne obleciem a upravim a uz sa citim lepsie a viac "odvazna"

kamatopo
3. apr 2022

Ja som toho príklad. Ako dieťa som sa nedokázala ani len prihovoriť vlastnej rodine. A teraz organizujem čo sa dá🤣. Je to rokmi skúsenosti a čo človek prežije. Proste som sa musela zmeniť inak by mi preplo a nedala by som to čo som dokazala. Takže všetko sa dá 👍

marcellka32
3. apr 2022

Nie expert🤣ale extrovert, a myslím, že sa to nedá, buď taká si alebo nie si

autor
3. apr 2022

Teraz ako vážne ..keď som chodila do roboty myslela som si že si lepší kolektív žien si neviem ani predstaviť ..prdlajs herečky 🤔 neskôr ku koncu ako ma prepustili ,tak som otvorila oči.🙄nik po mne neštekne a je mi to ľúto .. ale na druhé strane mám kľud

barborachors
3. apr 2022

Ja vnimam extrovertov skor ako takych bavičov, ludi, ktorych je vsade "plno". A potom su uz uplni blazni, ako vsakovaki moderatori, herci. To sa musis vediet narodit taka, aby to bolo tebe prirodzene, tazko sa premenis. Ale mozes sa naucit nejake frazy, alebo sposoby ako sa chovat v spolocnosti, hlavne ako novacik niekde. Vediet byt uvolnena, prirodzena, usmiata, vediet pochvalit, ponuknut kolac a tak 😁 Vediet debatovat na akukolvek temu, mat bohatu slovnu zasobu, vediet "recnit" ale aj pocuvat cloveka...Zorientovat sa a vediet rychlo a briskne reagovat na akykolvek podnet, ako Adela alebo Kraus 😅 Ale to uz je vysoka skola extrovercie 😁 Skus nejaku literaturu si k tomu nacitat, mozno je aj audiokniha o tom, co ja viem 🙂 Vseobecne extrovertov vnimam ako keby mali vzdy dobru naladu, su vysmiati a ich humor je nakazlivy, myslia pozitivne a su taki energicki ludia vacsinou (ano, aj energeticki upiri niekedy) 😅

sszuzu8
3. apr 2022

Bud rada taka aká si. Tiež som ťažký introvert na mňa sú už aj traja ľudia v miestnosti veľa. 😀 Netúžim sa zmeniť a opustiť svoj pokoj