icon

Ako sa zmieriť s výzorom?

10. dec 2021

Ahojte, čochvíľa rodím a nedávno sa mi porobili strašne strie na bruchu, pritom som ani veľa nepribrala 😭 predtým som mala ploche brucho, budem mladá mamina a nejako sa neviem zmieriť s tým že v mladom veku budem mať take brucho, všade strie .. ja viem že výzor nie je dôležitý ale nejako ma to trápi ..

inana11
•
10. dec 2021

Ja som po dvoch tehotenstvách a mam o osem kil viacej,nepáčil sa sama sebe ale mužovi sa pacil🤷‍♀️😃a brucho mi teda nevidi veľa ludi,síce strie nemám,ale netrápili by má,trapi má že prsia mam polozene na bruchu a keď si sadnem brucho na stehnách🤦‍♀️Aleeee,keď sa pozriem na moje deti,poviem si že mi to za to stalo !!!

via88
•
10. dec 2021

Ale sak tonsa da spravit, spevnit brucho, strie ostanu ale tak preblednu, ze ich nebude ani vidno, len treba preto nieco robit 🙂 co stresujes, mlade telo sa spamata este

zmrzlinka2021
•
10. dec 2021

Tvoju hodnotu netvori tvoj vyzor, aj ked aj so striami si urcite krasna zena. Snazit sa vsak podobat nejakemu "medialnemu" vyzoru, ktory je vyfabulovany a realne ho 90 % zien nedosahuje je len cesta do vlastneho trapenia a znevazovania seba a svojho tela.

Miluj svoje telo, to je zaklad! Staraj sa o svoje telo - strava, cvicenie, odpocinok, laska a rob to preto, ze ta to naplna radostou, nie preto, aby si sa priblizovala k nejakemu vymyslenemu idealu.

zuzudrnda
•
Autor odpoveď zmazal
•
bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
lucik90
•
11. dec 2021

Ženu robí krásnou jej charakter a nie dokonalé telo. Tak hlavu hore ;) a nebojte, strie sa časom zjemnia a nikto ich neuvidí, okrem vášho muža, ktorý si vás určite nevybral len na základe výzoru 🙂

lillylea
•
13. dec 2021

Tak ako pisu baby strie vyblednu ja mam na poprsi a uz ich ani neni viidno.. treba vzdy po kupeli alebo sprchce nakremovat vyzivujucim telovym mliekom a mierne masirovat. Nakolko si tehotna netlacit na brusko.. oni ostanu ale nebudu videtelne casom... Len treba natierat kremom

kittykat22
•
13. dec 2021

Ked porodis, schudnes, strie sa zatiahnu. A casom este vyblednu. Zostanu maximalne tenucke pasiky ktore ostaru nerobia. Chapem, ze teraz to vypada strasidelne, ale je to docasne. Neboj, bude to ok.

ysseba
•
13. dec 2021

Hovor si, že keď su strije jediný tvoj problém, tak je dobre

autor
•
13. dec 2021

Ja si tak hovorím že veď to je normálne, ale keď natrafím na fotky pred tehotenstvom, a pozriem sa do zrkadla, tak som až zhrozená 😃

lelecik
•
14. dec 2021

Ja som napríklad v tehotenstve nemala ani jednu strih, ale pred tehotenstvom, ešte v puberte, som bola dosť pribrata a potom som schudla a ostali mi strie. Na chrbte, bokoch, stehnách, dokonca aj pod kolenami. Ale fakt postupne to pekne zbledlo a skoro ich nevidno, len keď sa na ne fakt zameriam. Neboj, dobre bude 😉