Ako sa zoznámiť počas doby Covidu?
Bohuzial je covid a nie je vela prilezitosti niekoho noveho stretut ? Okrem tinderu. Ako to vy riesite ?
otvorené sú aj fitnesscentrá a tam tiež chodia muži/ženy (ak chceš spoznať nejakú kamošku) 🙂 ja chodím cvičiť a tam sa dá napr. zoznámiť 🙂 napr. na skupinových cvičeniach, kde chodia aj muži... alebo sa pripojiť k turistom, sú rôzne turistické skupiny na fb a pod., kde si hľadajú parťákov/-čky na výlet 🙂
badoo je lepsie ako tinder
@emm_i ja som bola vo fitku a tam som nikoho nestretla asi slm bola v zlom . Kam chodis cvicit ? Ak sa mozem spytat
badoo tinder co uz tam moze byt dobre?? tinder ked nezaplatis nik ti nenapise a zadas mesto a ukazuje ti bud madarsko alobo polsko ukrainu.a badoo?? noo koment ak hladas jednorazovku badoo bude fajn
@sylvester01 jednorazovku urcite NIE
@sylvester01 zaujmave, mam dve kamaratky ktore si nasli prtnerov na badoo, uz su za nich vydate a maju deti..
ja som z KE a chodím do Neonky 🙂
Koepc znamych si naslo partnerov na tindri, ked dobre vyplnis profil a selektujes uz od zaciatku tak sa to podla mna da 🙂
Facebook zoznamka treba skúšať , kde sa dá .
@dominidi zena vzdy najde chlapa ako chlap zenu,tu tvoju verziu som tu uz cital niekde
@marysa21 FB zoznamka neni to mi uz pozeral kamarat ja osobne vo Fb nevydim zmysel.
okey su vseliaky v dnesnej dobe sa nechcu moc viazat. ci muzi zeny .
Badoo tinder? Aj ked asi tam nic normalne nenajdes, ale mozno z motyky vystrelí. Alebo nejak cez kamarátov, známych. Kamosky majú frajerov a oni určite nejakych kamošov. My sme tak vzdy chodievali. Nezadané kamošky si začali potom s priatelovym kamaratom. teraz mozete ist niekde na varené vinko alebo tomu nechať čas. Nemusíš mať hneď niekoho. Užívaj si ze si sama, ze mas na seba cas, venuj sa sebe.
@sylvester01 zato ze ty mas problem si najst partnerku nemusis demotivovat inych 🙂
@dominidi ja nemam problem si najst ale nehladam 50 a viac rocne a podobne co mi zvyknu pisat. nemusis odpisovat a komentovat mna , ja som vyjadril sov nazor,
@sylvester01 ved aj vy mate skoro 50, tak aky je problem?
Pravda je taka že možnosti je mnoho. Môj názor na zoznamky nie je moc najlepší tak ale skúsiť môžeš. Aspoň sa ti to dá skúsenosť do života ale sklamania číhajú za rohom. Bez bolesti láska nepríde. Ak už máš stretnúť toho svojho tak k tomu stačí jedna prechádzka. Ak osud hovorí že nie si pripravená/ pripravený tak môžeš skusat všetko. Držím palce.
Ja by som ťa rada povzbudila, ja som bola najväčší odporca zoznamiek široko ďaleko, no ocitla som sa v situácii, kedy som potrebovala prísť na iné myšlienky, prihlásila som sa na badoo a naozaj nič som od toho nečakala. Netrvalo dlho a prišlo mi to ako strácanie času, tak som chcela odísť, lebo naozaj tam nájdeš veľa "bláznov". Dala som šancu niekomu, koho profil ma na prvý ani druhý pohľad moc nezaujal. Vtedy bol úplný začiatok covidu. Dnes sme šťastne zobratí a čakáme bábo. Pre mna paradoxne bolo badoo najlepšie rozhodnutie. A dodatok, pracujem v sfére, kde sa stretávam s novomanželmi celkom často a 80% z nich sa zoznámili práve na badoo. Držím palce, možno motyka vystrelí 🙂
@sylvester01 Nemyslím si. Ja som na zoznamke dlho a samí nevhodní. Len zadaní a ženatí sa mi tam ozývajú vždy (hoci mám v profile, že takých nemusím) alebo takí, ktorí chcú sex. Keďže dosť komunikujem, vždy to z nich dostanem, že prečo tam chodia. Žiaľ, niektoré ženy svojím partnerom toto tolerujú (chodenie na zoznamku, lebo majú klapky na očiach), tak to aj potom dopadne. A to nie som náročná. Prachy u chlapa rozhodne nehľadám, zarobím si ich sama. Ale nájsť slušného, zodpovedného a úprimného chlapa a zároveň bezdetného tridsiatnika... nemožné zatiaľ. A hľadám v chlapovi niečo viac ako svaly či pekný ksicht. Chlapa na celý život. Ale charakter ma zaujíma, lebo nepotrebujem sa po pár rokoch rozchádzať/rozvádzať.
@sylvester01 A potom sa mi ozývajú 45+. Bože, som tridsiatnička, tak prečo takí starší? Akože čo s nimi budem robiť? Úplne chápem Váš postoj, že nechcete 50-tničku, ak ste 40tnik.
@kikus7 vo vekovej kategorii 35-40 je to obzvlast zle .. tie rocniky sa prave teraz zenia a maju deti, cize je to tam riadne pretriedene a az o par rokov sa cast z nich "vrati" do zoznamiek ked sa budu rozvadzat. Ak je to pre teba akceptovatelne, nastav si vekove kriteria aj nizsie, tam je to o cosi lepsie.
@kikus7 Ak môžem odkiaľ si ? Ja mám práveže okolo seba slobodných 30 tníkov , ktorí sa pokúšajú nájsť tú pravú a stále nič . Problém nájsť k sebe partnera v dnešnej dobe je asi vo všetkých vekových kategóriach a u obidvoch pohlavý . Zlaté časy , keď jediným spôsobom boli za komáčov dedinské zábavy , svadby a spoločenské krúžky ( tanec , turistika…)
@meluela Lenže ja "použitého" s dieťaťom a bývalkou, ktorá bude robiť problémy, nechcem. Načo si prirábať ďalšie starosti. A tí mladší, väčšinou len sex ich trápi. Alebo sú zaneprázdnení prácou. Som na zoznamke roky, s prestávkami. Či som mala -násť, či dvadsať. Vraj som moc dobrá pre viacerých. Aj kamarát mi to potvrdil. Niektorým chlapom, s ktorými som sa poznala v reáli, dokonca vadilo, že som vzdelaná. Môjmu ex vadilo, že som zodpovedná a starostlivá. Tak ja neviem, čo už hľadajú. Mňa asi nie. 😂 Už aj tie zoznamky začínam brať s rezervou..
Ja som sa vzdy zoznamila s niekym novym pri mojich konickoch, volnocasovych aktivitach (a to som silny introvert). Uz dlhe roky niesom slobodna, ale stale obcas takto spoznam ludi a su z toho potom pekne kamaractva. Je to lepsie ako nejake zoznamky, aspon mate hned nieco spolocne. 🙂
@ndrag to tvrdím aj ja, že lepšie je sa spoznať "prirodzene" (neviem, či také slovo je vhodné), ale skrátka pri spoločných zalubach. Predsa len človeka vidíte hneď naživo (či vás k nemu ťahá napr. chémia), máte spoločnú debatu. Nie som striktne proti zoznamkám, ale selektovať a vyberať a následne zisťovať na rande, či áno/či nie (či si budeme mať čo povedať - predsa len na internete človek môže písať veľa a naživo nepovedať nič) je viac vyčerpávajúce, aspoň pre mňa. Človek vníma aj podprahovo, nevedomky a keď sme v skupine ľudí, vidíme aj podľa giest, mimiky tváre, tónu hlasu, či nám je človek sympatický alebo nie.
Pre ostatných: videla som seriál Black Mirror a v jednej časti to bolo úplne výstižné - na zoznamkach im ukázalo perfektnú zhodu na základe hodnôt, záľub, a pod. a pritom realita bola úplne iná - stretli sa naživo a nič. Bohužiaľ, takto svet fungoval (samozrejme je to utopia) - nájdenie lásky podľa parametrov, ktoré boli nastavené inteligentným systémom. Občas mám pocit, že sa vytráca spontánnosť a hľadáme len cielene. 🙂
@emm_i Máte pravdu, lepšie je to v reáli. No u mňa je to rovnaké. Zoznamka či reál. Je to jedno. Mňa chlap balil aj v práci. A keď som sa s ním po dvoch rande nevyspala, už ma ani neodzdravil, robil sa, že ma nepozná, a už iné v práci naháňal, čo sa mi donieslo. A to je len jeden príklad z reality. 😂
Máš koníčky záľuby skús v takých skupinách.
@majasalvator to je dobrý nápad. Len na slepo to je ťažké. Preto uprednostňujem reálne sympatie.