Ako sa zviditeľním?
Ahojte, čo mám robiť... Mala som jednu dobrú kamarátku, no nejako sa zmenila, prebrala mi kamarátky, prebrala mi takmer aj chalana, neviem čo s tým. Štve ma, že je v niektorých veciach je lepšia ako ja, letia jej na to všetci chalani a všetci sú z nej paf. Chcela by som trošku sa viac medzi nimi všetkými viac zviditeľniť. Aby si ma všimli aj ostatní nie len sa prizerať. Nemáte niekto nejaké skúsenosti, rady a tipy?
no lebo ja som taketo problemy riesila, ked som mala tak 16.... no asi je ta tvoja kamaratka zaujimavejsia osoba, mozno sebavedomejsia a asi ma toho viac ponuknut kamaratkam.... a neviem si fakt dobre predstavit, ako ti ich mohla "prebrat". Oni su nesvojpravne osoby, ze o nich rozhoduje niekto iny?
Skor to bude tak, ze na nu ziarlis, lebo je zaujimavejsia.... ja by som skor zacala pracovat na sebe, ze aka som ja kamaratka, lebo ked som fakt dobra a da sa na mna spolahnut, tak mi nikto kamosky "nepreberie".
Takze kolko mas rokov?
@nikoool____ daj sa na šport... a makaj, aby som v ňom bola fakt dobrá... ubudne ti času, ktorý venuješ nezmyslom a budeš aj zaujímavá 😀 plus budeš mať luxusnú postavu, takže si určite získaš aj náklonnosť chalanov 😀
p.s. plnoletá nebudeš celkom isto, lebo žiadna žena nestojí o to, aby z nej chalani boli paf 😉
@nikoool____ mno, nebolo to ťažké 🙂 a skús ten šport, fakt ti to pomôže po všetkých stránkach 🙂
Skúsim 🙂 no nie som najlepšia v športe ale dám na vaše rady 🙂 za to nič nedám
o pár rokov sa nad tým iba zasmeješ, tvoje šťastie nesúvisí s tým, koľko máš priatelov a koľko chlapcov sa za tebou otočí
@nikoool____ kamosku ,neries,vzdy bud sama sebou nehraj sa na nieco co niesi.... Nato aby si si nasla kamosov alebo chalana sa predsa nepotrebujes zviditelnovat dobrych ludi najdes aj bez toho☺
Boze baby, vy ste fakt hrozne..... akoze riesit kolko ma zakladatelka rokov, spochybnovat jej problem. No to je fakt "dospelacke" chovanie 😑 v jej veku ste mali rovnake starosti, ale ocividne ste na to uz zabudli.... hold, starsim ludom uz pamat asi vynechava 😉
... takze, vykasli sa na nu. Nevynucuj si na silu pozornost, ak sa ķamosky dali odlakat od teba, neboli to prave kamosky..... najdi si novy okruh ludi, mozno zajdi na nove miesta, kde si este nebola a zoznamuj sa 🙂 urcite raz najdes nove kamosky na cely zivot 😉
@vierocka888 musim protirecit .. jej starosti som mala tak v 10 rokoch a to uplne vazne .. v 16-tske ma zaujimali uplne ine veci .. 🙂
@candii no aj tak si myslim, ze problem s kamoskami moze mat dievca/zena aj v zrelom veku... ale sposob akym tu odpovedali zakladatelke bol dost odveci.... 😬
@vierocka888 Tiez sa mi zda. Asi je lepsie, ked sa 16-rocne pytaju, kde sa da spravit potrat tak, aby sa to mama nedozvedela. Pyta sa starsich a skusenejsich a mozno ak by jej niekto poskytol normalnu odpoved hodnu zrelej zeny, tak by ju to niekam posunulo. Miesto toho dostane vysmech za to, kolko ma rokov. Krasny obrazok.
@nikoool____ Vo veku kde si ty a tvoji kamarati je bohuzial normalne take to striedanie kamaratov a frajerov. Vacsine pubisov zalezi viac na tom, ako clovek vyzera a co ma, nez na tom, aky clovek je povahovo. No a niektorym to potom ostane az do dospelosti.
Netreba sa snazit za kazdu cenu "vyrovnat sa" niekomu druhemu. O tom zivot nie je. Sa hovori, ze vela ludi sklada skusku zivota tak, ze odkukava odpovede od ostatnych a potom su prekvapeni, ked neuspeju. Lenze kazdy clovek ma iny test. 🙂
Mozes si najst ineho konicka, mozes zacat citat knizky a podobne. Ale rob to kvoli sebe a kvoli tomu, ze ta to bavi, nie preto aby si dorovnala nejaku kamaratku. Ked budes spokojna sama so sebou, budes mat priatelov a to takych, ktori ostavaju aj v zlom.
Vela zdaru.
@vierocka888 a tebe vyoperovali zmysel pre humor? Mozno toto je ten problem,...... ved aj dievca pochopilo.... takze jej tu nemusis robit obhajcu....vyzera, ze ma dost rozumu a hlavne sa neuraza za kazdu blbost....ale to je ten dnesny svet....kazdy sa uraza a je vztahovacny... skoda pisat
@obsadenemeno jasne, dnesny svet by mal byt o tom, ze ked sa niekto nieco spyta, treba si hned z neho robit srandu, spochybnovat ho....to tej mladej zene urcite zdvihne sebavedomie a nabuduce, ked bude potrebovat radu, uz sa tu radsej ani neukaze..... jej to tvoje zhadzovanie ocividne tiez vadilo a to ze sa dokazala sama seba zastat, je super. Ja som vyjadrila len svoj nazor..... takze ty si nechaj ten svoj a nespochybnuj moj 😉
@vierocka888 ok, tak potom ani ty sa nenavazaj do nazorov inych.... kazdy sme iny a tak sa podme respektovat, ok? A je rozdiel medzi robit si srandu so zamerom urazit a ponizit a medzi robit si srandu za ucelom odlahcit situaciu. A ked som sa opytala, ze kolko ma rokov, tak preto, aby som vedela adekvatne odpovedat. Lebo ina odpoved je pre slecnu nastrocnu a ina pre dospelu zenu.
@nikoool____ nepotrva dlho a pochopis rozdiel medzi kamaratkou a priatelkou, rovnako medzi chalanom a partnerom...toto su len pletky a ochvilu sa na tom smiat budes. Chapem tvoju potrebu byt clenom partie, ale niekedy to zato nestoji, obklop sa ludmi, ktori budu v tvojom zivote pridanou hodnotou, povznes sa nad plytkost a daj si ciel, ktory bude mat zmysel...rob veci pre seba a nie pre druhych

a ty moja kolko rockov mas? 14?