icon

Ako schudnúť po pôrode?

denkadik
21. feb 2020

Baby po pôrode, ako ste schudli dik

evittam
21. feb 2020

@denkadik Ako aj inokedy. 80%strava, 20%pohyb.

heidy222
21. feb 2020

@denkadik casovo obmedzena dieta, neviem ako sa to preklada, v anglictine time restricted diet: cize jes Len 12, idealne 8 hodin denne, ja napr od 10:00 do 18:00, mimo tento casovy usek sa neje. Jedna z mala dietnych rezimov ktore vedecky preukazatelne funguju.

janula223
21. feb 2020

stiahni si appku Kaloricke tabulky,zapisuj,vsetko vaz a zarucene schudnes,ja mam dolu 12 kg za rok,bez cvicenia

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
iren88
21. feb 2020

veľmi veľa urobí strava tiež aj pohyb je podstatný a mnohým stačia pravidelné prechádzky aby sa niečo zmenilo, pretože kopa ľudí má sedavý spôsob života a každý pohyb navyše je pre telo veľkou zmenou

kittykat22
21. feb 2020

ja som schudla pekne - ale musim cvicit. Skusala som to s obmedzenim jedla, ale mne to neslo. 20 min program cvicenia denne - z youtube, alebo nejaka fitness trenerka a schudla som 6kg za pol roka. Bolo to velmi pekne vidiet na postave.

fridi96
21. feb 2020

Nepribrala som len 8kg počas tehu po pôrode som mala -10kg a ako dojčím ešte -3kg

ninapat
22. feb 2020

Tie kaloricke tabulky su dobra vec, len treba sa naucit byt v tom dosledna, zapisovat si vsetko, len tak to moze priniest vysledky 🙂

vikusjk
22. feb 2020

@janula223 krasne si schudla, gratulka! 👏🙂

vikusjk
22. feb 2020

@denkadik mne fungovala 90 dnova dieta, kedy je v podstate skoro vsetko (slaninku nie :D ) a kilecka idu dole. Aj teraz sa do nej musim uz po piatich rokoch zas pustit, lebo som sa nejako rozpapkala 🙈

janula223
22. feb 2020

@vikusjk 90 dnovu som aj ja drzala,schudla som ale potom aj nabrala naspat

vikusjk
23. feb 2020

@janula223 ona je zalozena na celkovej zmene stravovacích navykov, ak sa vratis k tomu, ze papas vsetko a vo vacsom, tak jasne, ze sa vratia aj kilecka. Mne sa teraz podarilo ozaj ze sa rozjest, doslova rozozrat, tak som za posledny rok dost pribrala. dietu som ale nedrzala uz par rokov, teraz sa zas musim dat dokopy

pedro123
Odpoveď bola odstránená