Ako si nájsť priateľov na Modrom koníku?

kikusa2111
23. jún 2011

Ahojte maminky.Chcem sa spýtať,ako ste si tu každá našla priaťelky? Ja viem je to zvláštná otázka,ale ja som tu každý deň a neviem ako na to.Či mám nejakej začat písať komentáre alebo ako???Ako sa tu spoznávate?Ďakujem vopred za odpovede.

titkovamiriam
23. jún 2011

jasne ,najdi si temu v ktorej budes vykecavat a potom spoznas konikových ludi,neskor sa s nimi mozes stretnut,popripade fungovať na FB.Ja som nasla dosť zaujímavých ludi 😉 Mna najdes vacsinou o temach o varení,inak som uz vacsinou v sukromných.

syslica
24. jún 2011

@kikusa2111 Jednoducho sa pridaj do témy, ktorá ťa zaujíma, nájdeš tam podobne orientované žienky, spriaznené duše, potom sa priateľstvá už rozvíjajú ľahko. Ja som tu na Koníku dokonca našla aj jednu stratenú priateľku a jednu bývalú spolužiačku... a mnoho zaujímavých ľudí, ktorých síce osobne nepoznám, ale rada čítam ich príspevky a súhlasím s ich názormi, takže sme si ako-keby vlastne priateľkami 😉 . Veľa zdaru a nových priateľstiev!

kikusa2111
autor
24. jún 2011

maminky dakujem vám veľmi pekne za rady..... 🙂

pancake
25. jún 2011

jo jo, najdi tému ktorá sa ti páci, o chudnutí, o varení, atd...a začni vykecávať....aj ked je pravda ze ja som uz na tom ako
@titkovamiriam . som len v sukromnych a obcas kuknem do temy : čo dnes varite?
😀 😀 😀