icon

Ako si nevšímať hlúpe reči zo strednej už vo svojom živote od tých istých báb?

1. máj 2023

Ahojte, asi je to dosť blbé čo tu pridám len neviem ako sa zbaviť toho pocitu že nechcem aby si iste baby stále brali do úst moju rodinu.... Pochádzam z normálnej rodiny nie sme ani bohatý ale zas jie sme ani chudobny mame normálne štandard života... No na strednej som mala spolužiačky dve ktoré boli tie top v triede našli si mňa ktorej sa stále vysmievali za postavu ktorú urážali ktorá bola ta socka a kopec iných veci ktoré nechcem rozpisovať aj napriek tomu ze som sa bránila a nedala sa nikdy neprešlo to..... Na strednej škole som bola taka ze popri učení som chodila a brigády mala som dve a zarábala som si lebo som chcela svoje vlastné bývanie vždy boli posmezky ze klamem ze pracujem a blbosti ze upratovačku dorobím... No krásne som si zaoribla a po skole som taktiež tvrdo pracovala a neskôr po skole som si kúpila byt niečo samozrejme aj hypotéka.... No od strednej som sními nebola v kontakte mala som pokoj ako sa dozvedeli tieto dve osoby ze mam byt začali chodiť častejšie autom okolo môjho bytu až som sa dozvedela ze pokiaľ ma tam neuvidia ze neveria ze klamem ze taka socka ako ja isto nemá byť..... Neskôr som stretla priateľa byt som predala a kúpili sme si domček novostavbu mame krásnu dcérku ktorá má cez 3 roky.....no neustále počúvam od každého ako im ležím v žalúdku po cudzích ľuďoch ma v kuse ohovárajú vo firmách aká som coska chudera obyčajná a ze keby som nestretla toho prijatá co mam tak som nula dieťa bolo plánované s priateľom to každému výprava ju ze to je len posmyk chudák dieťa chlap v kuse aká som úbohá ze moje dieťa je také pekne po kom je keď mi sme taky škaredy vypatlani a kopec iných veci len nemám nejak silu to už písať lebo jedine je aby mmi dali pokoj nemma už 20aby som to riešila chcem svoj kľud pre rodinu no nechcem aby ma ohovarali a pred ľuďmi ktorý má ani nepoznajú a potom sa to dozvedám od hoc koho ze ved som vôbec není taka ako o mne rozprávajú.... Bohužiaľ ľudia sú taky ze vždy veria druhým slovám a niekedy od tých ľudí vidím pohľady ze aha to je ta... Ako mam nato kašľať?

0silvia0
1. máj 2023

Tych ludi, ktori ti stale zo vsetkych stran nosia tieto dristy, tak ich stopni a poziadaj, nech ti nedonasaju. Ze ta to nezaujima.

viestta
1. máj 2023

Teba take osoby trapia? To fakt sa nevies nad tie hluposti povzniest a vytesnit ich zo svojho zivota? Chyba nie je v nich, ale v tebe, ze nie si schopna sa povzniest nad ich ubohost a trapis sa tym, co by ti malo robit radost. Proste a uplne jednoducho byt hrda na to co si dosiahla a nehrabat sa v ich zavisti. Hned ako prestanes v hlave rozoberat co hovoria. Ja neviem kto okolo nasho domu chodi, ja netusim kto co o mne hovori a mne je taaaak dobre. Skus aj ty vsetko toto vytesnit z hlavy a bude ti na svete lepsie.

macekovam
1. máj 2023

ono to moze byt aj tak ze ta ony neohovaraju ale nepraje ti prave ta osoba co ti to hovori...a hovori to co si mysli ona..

dadis
1. máj 2023

Radim kyvnut plecom. Neriesit ich, ak ti niekto bude donasat, povedat, ze teba reci takych chudakov nezaujimaju a ze ich lutujes, ze nad tvojim zivotom stracaju cas.

svetlonos
1. máj 2023

Ahoj,
a ty nevidis o co im ide? Oni ta maju este aj po tolkych rokoch v hubach ? 🤣 Ty nevidis tu ich ubohost a zavist? Co oni same dosiahli v zivote? Ved oni si kopu same hrob tymi blabolmi. Normalny clovekbtake drbny casom prekukne a sam skonstatuje ake su ... dopln si co len chces, nech mi zo nevymazu 😉
Mne sa po case jedna " kamaratka" zo zs priznala, ze by chcela byt ako ja. Pritom ju chalani obletovali a bola v triede za tu cool. No a ja som jej neskor na oplatku povedala, aka falosna bola a co jej to dalo? To sme sa bavili uplne v pohode raz pri kave. Najlepsie je, ze ona sa nezmenila... Je stale vychcana ako mraky a v meste v ktorom robila v obchodoch, ju z troch vyhodili. Zistili ze kradla z kasy peniaze, tak to pustili dalej a uz ju tam nikto nezamestnal 🙂 Ale hlavne, ze muz je policajt.
Tie tvoje slecny vyzeraju ako z poviedky Pani Rafikova 😆.
Ty si ta, ktora vlastnou sikovnostou v zivote dost dosiahla. Co oni dosiahli? Este mas aj fajn muza a dcerku. No nech ich aj slak trafi od jedu 😂. Ja by som sa kazdemu drbu tesila, co drb to dalsi vred na ich zaludku 😁
A ty sa nad tom len bav! Ved oni musia byt uplne vygumovane, ked ta cely zivot riesia, si zober aky ubohy zivot musia mat, a tych vlastnych priekakov.
Sa na tom zabav.

olimuc
1. máj 2023

Musíš sa nad tým povzniest, oni môžu mať peniaze atd ale ak sú jednoduchsie, nič s tým neurobíš. Aj G.Bush sa stal prezidentom, kvôli tatkovi a jeho vzťahom … bez neho by asi kopal kanále alebo obsluhoval v 24/7. Proste vždy sa nájde nejaké tupelo, ktoré okrem ohovárania nemôže hovoriť o ničom inom, pretože IQ nepusti… môžeš ich max polutovat, z toho nevyrastú naopak vekom budú ešte hnusnejsie.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lucka_ke
1. máj 2023

ja neverím, že toľko rokov po škole by ťa ešte riešili keď sa nestretávate... ja ani netuším čo robia moje spolužiačky zo strednej, či sa vydali/nevydali niektoré, mám svoje problémy a ostatní tiež

beata_k
1. máj 2023

Ved im povedz, ze si rada, ze ti vsetko zavidia. 😃

gladys_07
1. máj 2023

Mas zdrave dieta, fungujuci vztah, vlastnu strechu nad hlavou a trapia ta reci ludi ktorych ani nevidas? Treba si to troska upratat v hlave.

Tvoji najblizsi vedia kde je pravda, ostatnych by som mala hlboko

anickaaa6aaa
1. máj 2023

Mne sa tiez nechce verit zeby ta niekto po tolkych rokoch riesil. Nedomyslas si trosku? Mozni ich aj ty po tolkych rokoch stale riesis a cítiš krivdu.. Vybodni sa na to.

morgane1975
1. máj 2023

Ja som mala tiez jednu taku drbnutu spoluziacku na strednej, co sa do mna navazala. Mala som 16 a stale vyryvala ze som tucna atd… tak som jedno leto schudla, na zaciatku roka som zozala obdivne pochvaly a tato jedna len zazerala… jednoducho su taki ludia, zavistlivi a sprosti a cim sa mas lepsie tym viac budu zavidiet a ohovarat. Treba sa na nich vykaslat a takisto sa vykaslat na ludi co su okolo nich. Dnes ani neviem co je s tou drbutou spoluziackou, posledna sprava bola ze sa nechala nabuchat v 20tke a jej muza zavreli za prechovavanie zbrani…. Karma? Neviem.,, nezaujima ma, mam svoj zivot a ju mam na haku uz daaaavno. 😄

domkakvet
1. máj 2023

Vobec to neries a ked sa od niekoho dopocujes co na teba povedali, tak povec ze zavidia.

autor
1. máj 2023

Asi mate pravdu nemala by som sa nad tým pozastavovať..nevšímať si to a žiť si svoj život a všímať si tie dobré veci čo sa dejú....mam krásnu dcéru dobrého muža a rodinu a to je hlavne....A možno snáď aj im príde do života šťastie ktoré im pomôže aby nerobili zlé veci v živote 🙏

zuzi56
1. máj 2023

@mamula20 s tím plotom si mi pripomenula spomienku.My sme kúpili pozemok, postavili dom , ale na plot už nezostalo ani fuka, pozemok 2500m,
Sused sa zastavil a že bude robiť plot a že by bolo dobre prispieť polovicu , my že veď hej .
Od vtedy preslo asi 5 rokov a my sme dosetrili a urobili plot, no ale sused ani von nevychádzal, lebo on ten plot ešte nezačal od vtedy robiť a asi sa mu ani na ten náš nechcelo moc prispieť, ale podľa takých drobnosti, poznáš čo máš od koho očakávať.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
liusa82
1. máj 2023

Ja len jedno nechápem.To oni akože majú tolko času ťa takto sledovať? Pomaličky každý tvoj krok?chodiť okolo vášho baráku atd a vedia aj kde robíš a roztrubujú klebety kdejaké aj v tvojej robote? no neviem.Ktorá normálna osoba by na toto všetko mala čas..šak toto čo si tu popísala sa už rovná pomaličky detektívke😀

lilyianka
1. máj 2023

Nemáš 20 a riešiš takéto kraviny. Absolútne by mňa také chudery nezaujimali.

h2
1. máj 2023

Ja jednoducho neverím, že bývalé spolužiačky zo strednej školy nemajú celé dlhé roky po škole čo iné na práci, než ťa sledovať, voziť sa autom okolo tvojho bytu, sledovať tvojho muža a dieťa. Odkiaľ máš tie informácie, že to robia? Nehlási ti to náhodou jedna jediná osoba, ktorá si to vymýšľa?