icon

Ako skladujete trampolínu v zime?

carey
29. okt 2017

Ahojte mamicky, chcem sa opytat ako ste "prezimovali" trampolinu. Mame ju 1. rok , tak neviem co s nou...Suseda neodporuca rozkladat, ze vraj sa potom tazko sklada...Mozem ju nechat na dvore a prikryt plachtou?

pininka
29. okt 2017

My davame dolu len tu skakaciu cast, konstrukciu nechavame.

szivem
29. okt 2017

My mame trampolinu uz 3rok a zakazdym ju rozoberame a odlozime,sklada sa lahko,sama som ju poskladala,ale ak das dole siet a prykryjes ju plachtou tiez by sa jej nemalo nic stat

janulka1987
29. okt 2017

Ja mám trampolínu už 3tí rok vonku, celú ako je, a vôbec nič sa jej nestalo...

kaja73
29. okt 2017

my mame tu istu velku tramplinu uz 11r..vzdy ju rozoberieme na jesen a na jar skladame..menili sme zatial 2 krat tu ochranu strun..ta sa rychlo kazi..max 3-4 sezony vydrzi...skaciu plochu sme menili po 8r..sklada sa to v pohode..ale skladaju to 2 ludia vzdy-aby natiahli tu skakciu plochu..to ide na nasej trampoline tazsie.

erikavesela
29. okt 2017

My tiez skladame

l3yla
Autor odpoveď zmazal
bettie
29. okt 2017

my sme po 4 rokoch menili ochrannú sieť a sme tam nejakú pružinu, a tiež na zimu rozoberáme

saurian
29. okt 2017

konstrukciu nechavame, "textilne" casti schovavame - lebo tie ak su vystavene mrazu a pocasiu zlemu tak sa skracuje zivotnost... vlastne ak dava dole textilnu cast tak aj tie pruziny, konstrukciu nechavame na dvore.

carey
autor
29. okt 2017

Ďakujem za odpovede
😉
Konštrukciu necháme vonku, keďže ju aj tak nemáme kam dať a dáme dole len sieťku aj skakaciu časť