Ako skončil film Stratené dievča?
Ako to skoncilo . Videla som dovtedy co sme sa dozvedeli , ze to ona zinscenovala. On so sestrou nadli v jej zahradnom domceku darcek s babkami k sobasu. Ona si prenajala izbu vedla akejsi ciernovlasky. Zaspala som a rada by som vediet.
Tak tá čiernovláska ju okradla o prachy, došlo jej, že nemá z čoho žiť. Zavolala tomu bývalému priateľovi zo školy čo ju prenasledoval/ dvakrát ho ukázali..raz na tlačovke a raz za nám išiel domov ..Patrik nejaký herec ho hral/ . Ušila naňho búdu, akože ju znásilnil a ho normálne jak sliepku podrezala. Taká zakrvavená sa vrátila ku mužovi a polícii povedala,že ju ten kamarát uniesol a väznil a znásilňoval a v sebaobrane ho zabila. Muž chcel od nej odísť, ale som nepochopila prečo pri nej ostal...dačo mu furt pripomínala a vyhrážala a on bol debil jedným slovom. A ešte vraj bola tehotná. Tá policajtka mu potom už verila, chceli z nej aj dostať priznanie nejako, ale nedalo sa, Skončilo to tak nijako, aspoň pre mňa..ako začínalo..hladkal ju po hlave a rozprával. Alebo som to nepochopila 😅
To len v skratke...fakt si do dopozeraj, je to na dlhšie
vieš čo, to si budeš musieť aswi pozrieť ešte raz, nech z toho niečo máš. bol to zaujímavý film, tak by som sa asi len s rozprávaním neuspokojila
Dakujeeeeeem
Mne to prislo ze ho vydierala tym ze je tehotna..jeho dietatom..preto ostal...ale tak nejak celkovo som ten koniec nepochopila... Asi je to fakt film na pozretie na viackrat
Zajtra to davaju na Joj Plus o 20:30. Vcera mi koniec filmu usiel..asi 25 min pred koncom som zaspala..🙂

Ten film sa da na nete v pohode pozriet...fakt ho dopozeraj...stoji to za to.