icon

Ako skončili príbehy z diskusií?

18. apr 2024

Ahojte, stava sa aj vam, ze pri niektorych diskusiach, ktore tu prebiehaju/uz prebehli davnejsie rozmyslate, ze ako to nakoniec asi dopadlo?
Ci sa vzali, rozviedli, zmierili, otehotneli, vyzdraveli...proste cokolvek, o com bola diskusia?
Pacilo by sa mi, keby dajme tomu niekto aj po polroku od svojho prispevku napisal, ze ako sa to vlastne vyriesilo 🙂

Strana
z2
luccija
18. apr 2024

@h2 niečo podobné tu bolo, že im kamarát prenajal byt a v obraze našli kameru.A potom si pamätám príspevok nejakého chlapa čo chodil za stetkami do bordelu a myslím, že sám vychovával dieťa a počas služobiek si chodil užívať a trápilo ho, že si nevie nájsť partnerku, alebo niečo také.

ketrint
18. apr 2024

@dennissa16 jeziiis toto s tými papucami ma strašne zaujimalo!… už som aj šťastne zabudla a teraz ma to zase trapi!! 🙈🤣🤣

zobaka
18. apr 2024

@ketrint to bolo dost sci-fi, muz absolutn enetusil, co sa mohlo stat! :D

monillia
18. apr 2024

@luccija To som čítala, ale odvtedy prešlo veľa času, mňa by zaujmalo ako sa ma teraz s odstupom rokov

vkatush
18. apr 2024

Áno, niektoré by si zaslúžili taký o polročný update, niektoré stačí už po týždni 😁
Skôr pre pobavenie by som si to prečítala.

Ale často premýšľam nad babami, keď napíšu, že sú v nemocnici, že niečo jej s dieťaťom, že ich niečo veľmi trápi,...
Tam som veľmi rada, ak neskôr napíšu, že je všetko v poriadku. A najviac ma teší, keď po čase napíšu, že bábo je na svete a sú úplne zdraví a happy 😊

dennissa16
18. apr 2024

@ketrint ja si na to spomeniem vzdy,keď vidím u susedov topánky pred bytom 😂😅 co je vlastne denne

hugger
19. apr 2024

Ale ved staci napisat do temy a vacsina autorov sa rada ozve ked vidia ze ludia sa zaujimaju ☺️

tomcimka
19. apr 2024

Mňa najviac zaujíma a stále rozmýšľam nad jednou mamičkou. Síce nepísala do diskusie,ale na stenu a neskôr zmazala, lebo si to prečítala jej švagriná a taký komentár jej tam napísala🤦‍♀️
Pred svadbou muž chcel,aby išla bývať k jeho rodičom,ktorí ostali sami vo veľkom dome aj napriek tomu,že mali ďalšie tri deti. Po dohode s mužovými tromi súrodencami svokrovci jej predali dom ešte pred svadbou. Z toho domu vyplatili všetkých súrodencov jej muža. V tom čase si polovicu záhrady od rodičov odkúpila jej švarina s rodinou (mužova sestra) a tam postavil dom. Takže mamička bývala v dome so svokrovcami v spoločnom dvore so švagrinou,ktorá s celou rodinou bola častejšie u nich v dome ako u seba. Deti drzé,nevychované. Neskôr sa vrátil zo zahraničia mužov brat, ktorý pre ťažku chorobu nemohol bývať v zahraničí. Dočasne mal bývať s nimi na poschodí (zrušili obývačku). Mamičke vadilo,že po chemoterapiach bolo všetko ozvracané a on nevládal upratovať po sebe. Ak nebola ona doma,tak jej deti museli tie zvratky prekračovať. A ako bonus: do domu k rodičom sa vrátila s deťmi dalšia mužova sestra. Ona bývala v časti, kde svokrovci no deti nasačkovali hore na poschodie k jej deťom do detskej izby.
Takže mamička mala odkúpený dom,v ktorom mala byvať iba ona s rodinou a so svokrovcami a nakoniec tam bývali všetci mužovi súrodenci, ktorí už mali vyplatené z toho domu.

h2
19. apr 2024

@hugger Bohužiaľ, mnohé tie diskusie sú zmazané, alebo ak aj nie sú, tak autorka sa už neozve. Viackrát som videla staršiu diskusiu, kde sa ženy po týždňoch, mesiacoch, alebo aj rokoch pýtali, ale autorka sa už neozvala.

angeli121212
19. apr 2024

Ja si pamätám na diskusiu kde žena čakala trojičky a rozmýšľala nad menami s tým že lekári jej nedávali veľké šance že to všetky tri deti prežijú nepamätám si už podrobnosti ale viem že vtedy ma to veľmi chytilo za srdce, vtedy som sa za ňu aspoň pomodlila, ktovie ako sa má teraz ako to dopadlo ako to zvláda často si na ňu pomyslím

lenkasarka
19. apr 2024

Mne sa autorka jeden témy ozvala súkromné. Napriek neľahkemu osudu je veľmi statočná a bojuje aj s manželom roky o byt. Veľmi jej držím palce a často na ňu myslím.

rodinka20
19. apr 2024

@monillia to by som si chcela prečítať nemôžeš mi hodiť link prosím ťa ?

monillia
19. apr 2024

@rodinka20 skúsim to nejak pohľadať, ale fakt to bolo dávno

Strana
z2