icon

Ako spoznám, že je sukničkár?

4. aug 2021

Podľa čoho spoznam, že je sukničkár ?

Strana
z2
dmk_1
7. aug 2021

Mam znameho, na prvy pohlad tichy hanblivy chlap, kazdu nedelu so zenou v kostole, clovek by povedal, ze pod papucou, sice mu nerozkazuje, ale urobi vsetko, co chce - jej sa nechce na bicykel, do prirody, tak s nou doma kuka na telku... V praci vsak flirtuje so vsetkym, co ma suknu, podvadza hned v tej sekunde, ako najde nejaku ochotnu, cely cas travi na zoznamkach a vypisuje si, kazdu sluzobku najde daky bordel.. A so zenou v klude v nedelu v kostole za ruku. Chcel aj mna, ja som mu nikdy nedala, lebo sa mi protivi take dvojite spravanie a vlastne preto sa so mnou este bavi - kym nedostane, co chce, ma zaujem. No ked som sa pytala na dovod, preco hlada stale ine a nove, tak ze ho jeho zena absolutne nepritahuje - neviem tomu porozumiet.. Jeho zena nema ani paru za vsetky tie roky, blizke okolie by tiez nepovedalo, no v praci vsetci vidia a vedia. Tym nechcem povedat, ze je to pripad tvojho muza, ale ako si napisala, ze urobil to len raz (dvakrat po raz), pre mna je to taka bajka ako sluby pred volbami...

autor
7. aug 2021

@dmk_1 preto pisem, akcia - reakcia. Ta žena to možno aj podvedome tuší a bráni sa… Ale my dvaja sa o tom bavíme, my sa nehadame. Komunikujeme ten problém, pretože problém nie je samotna nevera, ale neriešené problémy. Ak by ten tvoj známi povedal svojej žene, že ho nepriťahuje a hľadali by spôsob ako to obnoviť, nepodvadzal by. No na to musí prísť on, nie ona.

Strana
z2