icon

Ako spravím, aby sa neukazovalo moje meno v diskusii?

4. feb 2022

kde nájdem aby sa neukazovalo moje meno keď odpoviem niekomu na fórum ?

Zadať fórum bez mena mi ide ale nejde to aby som niekomu odpísala anonymne

thereisabear
4. feb 2022

Nedá sa to.

pinkgirl
4. feb 2022

Odpovedať anonymne sa nedá.

katkamatka7
4. feb 2022

Spôsob by bol napríklad v tejto anonymnej diskusii ako autor označíš menom toho, komu chceš odpovedať a pridať link na diskusiu, ktorej sa to týka.
V inej diskusii nebudeš figurovať, ale označený nick dostane upozornenie, že bol označený a môže si prečítať vyjadrenie tu. Pravdepodobne sa stratí v množstve odpovedí a nebude vedieť, na čo presne reaguješ. Ak chceš vytvoriť odkaz a ponechať si anonymitu, zváž, či Tvoje vyjadrenia dokážu napomôcť autorovi inej diskusie a sú v súlade s pravidlami MK.

liusa82
4. feb 2022

aj ja som to už hladala.To je zle že tu nie je taká možnosť lebo niektoré preberané témy sú citlivé a ked autor može byť anonym mala by aj možnosť odpovede byť rovnaká.Na českom emimine sa to dá tušim

katkamatka7
4. feb 2022

@autorka Pri anonymných diskusiách s inými anonymnými účastníkmi ie vyššia pravdepodobnosť výlevu hnevu, zlosti, pôsobiaca na druhú stranu ako útok. Pravdepodobnosť, že takúto výlev bude považovaný za dobré mienenú radu, je nizka. Uvádzam príklad mojej reakcie na inú búrlivú diskusiu zmazanú adminom, bez označenia nickov. Pretože označením by som vyprodukovala práve tú internetovú šikanu.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/depresia-frustracia-hnev-2/

autor
5. feb 2022

@katkamatka7 máš pravdu ☺️ ďakujem za odpoved a vysvetlenie