Ako správne dezinfikovať mobil?
Mozno pre niekoho cudna otazka, ale proste mne to vadi, ak napr pridem z vonku, obchodu, vlaku domov a mam si nechat taky ,,spinavy" predsa len, clovek hocico chyti do ruky po hocikom, a v dnesnej dobe mame mobil stale v rukach, a nie je mi to prijemne potom ho doma chytat, napr pri vareni, len tak pocas dna atd..
Robila som to tak, ze som si nastriekala definfekciu na servitku, a mobil pretrela.. lenze asi sa mi ta dezinfekcia dostala do reproduktoru, lebo mi ide p dost slabsie..
Ako to, ak vobec, robite vy ?
Dakujem.
Ja s Alpou.... najprv si pomastím čelo, potom okuliare, potom mobil, potom vyčistím peňaženku a potom aj šlapky ...😂😁😂👍👍👍
Ja naň streknem obyčajný sprej na optiku, pretriem jemnou handričkou a je ako nový.
Obcas nan streknem dezinfekciu co mam na ruky
A nie je to divna otazka, na mobile mame najviac humusu. Chytas to spinavymi rukami, beries to na zachod, a potom si to prilizis k tvari 🤢
No a to je problém dnesnej doby. Dezinfikovat hned kazdu blbost. Trosku sa ukludni, tvoja imunita totiz potrebuje bakterie a virusy, aby bola silna. Ked budes zit v sterilnej bubline, tak tvoja imunita pojde do ... A otoci sa proti tebe (alergie, autoimunitne ochorenia).
@klara351 toto som sa pytala zubarky ohladom podobnej cisticky zubnych kefiek a povedala ze je to riadna blbost..

streknem okenu, alebo prostriedok na cistenie LCD, ak ho mam po ruke, utriem papierovym kapesnikom. Pouzivat silnejsi lieh, alebo isopropylalkohol moze byt nebezpecne na plastove casti a je to zbytocne, lebo okena aj lcd cistic maju bezpecnu davku uz v sebe, plus dalsie cistiace chemikalie.