Ako správne dezinfikovať mobil?
Mozno pre niekoho cudna otazka, ale proste mne to vadi, ak napr pridem z vonku, obchodu, vlaku domov a mam si nechat taky ,,spinavy" predsa len, clovek hocico chyti do ruky po hocikom, a v dnesnej dobe mame mobil stale v rukach, a nie je mi to prijemne potom ho doma chytat, napr pri vareni, len tak pocas dna atd..
Robila som to tak, ze som si nastriekala definfekciu na servitku, a mobil pretrela.. lenze asi sa mi ta dezinfekcia dostala do reproduktoru, lebo mi ide p dost slabsie..
Ako to, ak vobec, robite vy ?
Dakujem.
cisticom na display ho pretriem
ja ma dettol v spreji, kupis napriklad v tete drogerii
Ja s Alpou.... najprv si pomastím čelo, potom okuliare, potom mobil, potom vyčistím peňaženku a potom aj šlapky ...😂😁😂👍👍👍
@daniela2202 a este si z nej i trosku cvrknes na cukor pre lepsi dych, ci? 😉😁
Ja naň streknem obyčajný sprej na optiku, pretriem jemnou handričkou a je ako nový.
Obcas nan streknem dezinfekciu co mam na ruky
A nie je to divna otazka, na mobile mame najviac humusu. Chytas to spinavymi rukami, beries to na zachod, a potom si to prilizis k tvari 🤢
Používám dezinfekčné obrúsky
Strieknem trochu dezinfecie ako napr. Dettol a zotriem papierovou servitkou.
Kozm. tampon, lieh alebo Alpa
No a to je problém dnesnej doby. Dezinfikovat hned kazdu blbost. Trosku sa ukludni, tvoja imunita totiz potrebuje bakterie a virusy, aby bola silna. Ked budes zit v sterilnej bubline, tak tvoja imunita pojde do ... A otoci sa proti tebe (alergie, autoimunitne ochorenia).
@klara351 toto som sa pytala zubarky ohladom podobnej cisticky zubnych kefiek a povedala ze je to riadna blbost..
@egonsk pijem becherovku 😂👍
@lonely66 ale to naozaj 😁
@daniela2202 🤣

streknem okenu, alebo prostriedok na cistenie LCD, ak ho mam po ruke, utriem papierovym kapesnikom. Pouzivat silnejsi lieh, alebo isopropylalkohol moze byt nebezpecne na plastove casti a je to zbytocne, lebo okena aj lcd cistic maju bezpecnu davku uz v sebe, plus dalsie cistiace chemikalie.