icon

Ako správne poslať balík cez Packetu?

26. nov 2024

Ahojte. Keď posielam balík cez packetu, že ho zanesiem na vydajne miesto. Na balík mam napísať to číslo co mi vygenerovala aplikácia?

autor
26. nov 2024

Oni si tam potom nalepia ten štítok? Ďakujem.

andy57
26. nov 2024

Staci ho nadiktovat, ja si ho tam vsak vzdy napisem na krabicu. Oni uz potom nalepia ten stitok a daju ti potvrdenie.

vanilkovazmrzka
26. nov 2024

Staci cisty balik, az napises tak to nevadi. To cislo staci nadiktovat a clovek v podacom mieste ti vytlaci nalepku a nalepi na balik

andrea_82
26. nov 2024

@andy57 nikdy mi nedali potvrdenie. Ked som ho pytala, povedali mi, ze to budem mat v aplikacii.

luxus10
26. nov 2024

da sa poslat balik cez packetu aj bez aplikacie?

andrea_82
26. nov 2024

@luxus10 myslim, ze nie, lebo do nej nahadzujes udaje aj cez to zaplatis.

andy57
26. nov 2024

@andrea_82 mna sa vzdy pytaju ci chcem potvrdenie, radsej zoberiem vzdy

simca06022011
26. nov 2024

no podla toho, ci posielas cez apku, alebo ti niekto vygeneroval kod... lebo do apky neveim nahrat napr zasielky ktore odosielam cez bazar na niekoho ziadost... musim s tym ist na podacie miesto a vtedy ano, pisem cislo na balik (mne je to pohodlnejsie ako tam saskovat s telefonom a hladat a diktovat:D) , prepisu si ho a vytlacia stitok= ak chcem, dostanem aj potvrdenie.
AK posielam ja balik, ze zadam do aplikacie a idem, tak v postate rovnako,ale sa mi zda, ze toto viem poslat aj cez box, nie len cez podacie miesto.

mattuliatko30
6. nov 2025
@simca06022011

no podla toho, ci posielas cez apku, alebo ti niekto vygeneroval kod... lebo do apky neveim nahrat napr zasielky ktore odosielam cez bazar na niekoho ziadost... musim s tym ist na podacie miesto a vtedy ano, pisem cislo na balik (mne je to pohodlnejsie ako tam saskovat s telefonom a hladat a diktovat:D) , prepisu si ho a vytlacia stitok= ak chcem, dostanem aj potvrdenie.
AK posielam ja balik, ze zadam do aplikacie a idem, tak v postate rovnako,ale sa mi zda, ze toto viem poslat aj cez box, nie len cez podacie miesto.

@simca06022011 prosim ta ako posielas balik mne tam ukazuje zaplatit cent kedze posielam ako prvu zasielku ale nejde to zaplatit neviem preco