icon

Ako správne vytriediť tieto veci?

26. feb 2022

viete mi poradiť kam vyhodiť potrhané obliečky normálne do komunálu? ...a vankúše ktoré sú ešte použitelné ale zažltnuté chcem dať tiež preč čo s nimi ?

babulkomale
26. feb 2022

Do utulku, zidu sa im na podstlanie aj na handry.

margaretka_
26. feb 2022

U nas v meste je zberny dvor, kde zbierajú aj textil. Triedia pouzitelne veci, tie si odtial mozu vziat ludia v nudzi a zvysok likviduju. Myslim, ze z textilu sa robia nejake izolácie... Takze my flakate a dotrhane veci vozime tam...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
26. feb 2022

Útulok a ked tak kludne do textilného kontajnera, aj do humany ak iny nemate, pretože oni napr robia aj vrecia latok, nepouzitelnych veci, a predáva sa to potom v pracovnych pomockach ( kupujeme take vrecr do skladu, starymi handrami sa utiera v prípade nehody kadeco, alebo nastrihame a pouzije sa). Inak návliečky su super na utierky aj doma, ja som nastrihala stvorce a pouzivala doma opakovane, potom vyhodila.

deti95060810
26. feb 2022

nedajú sa vankúše oprať?
možnosť je potom darovať charite...

patka06
26. feb 2022

všetko textilné nosím do H&M

marica61
26. feb 2022

Kam dávate použité plienky?

luchab
26. feb 2022

Urcite bude zbierka pre Ukrajinu.

lesana25
26. feb 2022

@luchab tak si z nej majú ostatní urobiť smetisko? Dotrhane špinavé veci nechceme ale ved oni majú byť radi?

luchab
26. feb 2022

@lesana25 Nemyslela som to tak, aby sme si z nich spravili odpadkove kose.Myslim, ze sa najdu nepotrebne veci, ktore este posluzia a urcite sa pre nich budu zbierat. Netreba hned vsetko vyhadzovat.

luccija
26. feb 2022

Také veci nosím do útulku