Ako ste odišli od psychicky narušeného tyrana?
Poprosím reálne príbehy. Aké sú možnosti ? Momentálne niet kam ísť. Hlavne kvôli financiám
Jednoducho
Toto je zas nejaky prieskum
Nebolo to jednoduché. Trvalo mi takmer dva roky kým som sa odhodlala podať o rozvod .Veľmi veľa stresu a nervov a sĺz ale dnes už mám po tom a bolo to to najlepšie rozhodnutie aj keď príšerne ťažké a zdĺhavé. Držím palce
Btw žijem sama s malým z rodičaku a výživného a nájom aj všetko si platím sama .
najlepsie je pri takom cloveku neskoncit ...nenechat sa zlakat recickami, peniazmi ci intimnostou, ale treba mysliet aj na to, ze ten clovek bude mat vplyv na vase deti a budete spolu castejsie ...ak nieco nefunguje, alebo je nespravne vzdy sa to po dietati, ci svadbe iba zhorsi ...takze vyberajte srdcom ale zivotne rozhonutia nechajte na rozum
nemáš kam ísť, nemáš peniaze, tak čo čakáš, že ti poradíme?
Co chces pocut? Ake su dalsie info? Ak su deti, do skolky. Ak nemas pracu, najst si pracu, zarobit si vlastne financie, postavit sa na vlastne nohy, poziadat o rozvod, o vyzivne na deti, odist a zacat novy zivot. Postupne, krok za krokom.
Autorka, mozes ist do krízového centra pre týrané ženy. Viem ti pomoct vybaviť to. Strava, ubytovanie, aj s detmi. Ak mas zaujem - napis mi spravu.
Potrebujes krok za krokom navod? Ako napriklad, Ako zbalit kufre potajomky, treba poziadat kamosku aby bola pritomna ked mu povies ze odchadzas? Odyst tajne alebo mu to oznamit dopredu. Bojis sa? Tyra ta fyzicky? Alebo nevies ako zacat koli tym financiam?

možnosti... buchnúť dvermi a dovi dopo.... Ja som išla ku rodičom. Iného východiska nebolo. U rodičov som "pobudla" cca 17 rokov.