Ako ste prežili piatok trinásteho?
Ja si tu sedim unavena v kuchyni, pri sviecke, popijam prosecco. Cakam aby sa zastavila susicka pradla. Sama. Rozmyslam... zajtra je Valentina. Trosku sa opustam a to zijem v manzelstve...vraj... dala som dnes loteriu nic som nevyhrala. Dokonca mi kurier priniesol puknuty novy zachod. A mozem ho kurnik reklamovat. V telke nic....Ale! Presla predomnou cierna macka. A aspon sme zivy, zdravy...auto je ok. Chvalabohu.
@anonym_autor Den ako kazdy iny piatok. Tesila som na vikend. Sice sa v praci nieco pokazilo,ale nerutim sa z toho. Navstivila som pribuznych,ide na mna migrena,citim,ze budem aj chora a este aj menstruaciu mam dostat,ale to by sa mi stalo aj v iny den. Takze to nepripisujem tomuto magickemu piatku. Urcite sa ti stalo v tento den aj nieco dobre. Minimalne to,ze si mohla vstat z postele alebo dojst ku dveram otvorit kurierovi po svojich nohach. Uz len to je obrovsky dar. Ked sa ti nedari,zamieravaj sa na malickosti a za tie bud vdacna.
v telke nič ? ... U nás ide olympiáda od obeda.
Piatok bol taký smutný. je mi smutno ako sa mi nič nedarí - všade samé rodinkárstvo.
Moje dieťa má dnes 16r. aj by som sa tešila keby to nebolo dieťa s diagnózou. O jeho budúcnosti sa mi veľmi ťažko premýšľa.
@anonym_autor od otca som sa dozvedela správu ktorú som nechcela vedieť. Do teraz som z toho v šoku.
Tak ako kazdy iny bezny den….
@anonym_autor máš sušičku? Super, ja nemám 😁. Lotéria, hmm to znamená, že si sa bola prejsť, ja som sa dnes von nedostala. Inak normálny deň ako každý iný, kolotoč, ráno decká, robota, potom úlohy decká, večera, teraz idem uspávať a potom pôjdem spať. Jo a chlap bol nejaký nervný dnes, niečo som "samozrejme" mala vedieť, čo som samozrejme nemala odkiaľ vedieť, tak som spravila ako som myslela, že bude správne ale nebolo to správne, tak sme sa jemne zadrapli pred večerou, že nemám vešteckú guľu. Lebo on má toho v robote veľa, no sa neposer človeče. Čiže deň asi ako každý iný. Čokoládu nemáš po ruke? Ja si dám, keď odpadnú posledné dve decká. Možno aj 🍷 k tomu. Predpokladám, že na Valentína môj chlap zabudne, tak čo sa budem... Pokojného pred-Valentína, sme v tom spolu 😘.
V roku 1307 piatok 13. októbra francúzsky kráľ Filip IV. nechal zatknúť veľmajstra templárov Jacquesa de Molaya a ďalších 60 vysokopostavených rytierov templárskeho rádu dal zabiť. Bol to začiatok konca templárov a v dejinách sa piatok 13. považuje preto za nešťastný deň. Ale tieto veci predsa vie každý z dejepisu ZŠ, tak nechápem, prečo sa táto téma rozvíja a komentujú primitívne hlúposti.
Dnes sme sa skoro rozišli po 7 rokoch s priateľom, ale ustáli sme to.
Tak nám roky dozadu ukradli čisto nové auto v piatok trinásteho. Mali sme ho ale 3 dni.
Dnes poobede bolo prijemne teplo, asi hodinu svietilo slnko, videli sme aj duhu a vecer dosla burka, par krat sa zablislo, zahrmelo. Inac nic mimoriadne, piatok ako hociktory iny
Začiatok nic moc. Malý mal preventivku. Jasne ze sa vycural do záchoda namiesto do pohárika na odber. A ráno si hrkol sladkej magnezie čiže aj krv v prdeli 🤣🙈. Myslela som ze dnes čosi upracem ale velmi sa nezadarilo. Ale bola som sa prejst a bola som 2 hodiny vo fitku. Dcéra je na prespavacke ale zato krpaty ma 2 kamošov na prespavacke u nas tak mam veselo. Povodne sme mali byt na plese ale plány sa zmenili...
Ja som ani nezaregistrovala.
ja som si davno vsugerovala ze pre mna je to celkom stastny den, skvelo som nakupila, obed zo vcera chutil lepsie, mam dohodnute nejake stretnutia, bol to prijemny den
Objednala som si teplovzdušnu fritezu 😃 vypratala od podlahy celý byt, konečne sa cítim svieža a energická. Mala som krásny piatok 13 🍀
A keď rozmýšľam piatky 13 sú pre mňa šťastnými. V tento deň som sa dozvedela ze som tehotná. Viem ze x ďalších krásnych vecí sa mi stalo práve v taky čas,.. Je za čo byt vďačný však?
Bolo prijemne teplo konečne
Máš kde bývať
Dokázala si sa dnes prejsť po vlastných nohách
Nadýchla si sa vzduchu vlastnými pľúcami
Videla si svet okolo seba
Počula si stebot vtákov alebo nejaké milé slovo od niekoho ci krásnu pesničku
Určite aspoň kvôli jednej jedinej veci si sa usmiala
A hlavne... Dožila si sa až tohto momentu. Nie každý mal dnes to šťastie. 🍀 Bude lepšie
Mne capol čerstvo upečený korpus komplet celý na zem teraz večer, tak robím nový.
Manžel na mňa klasicky kašle, nemala som sa ani komu požalovat tak som len prehtla guču v hrdle a išla ďalej piecť a potom uspávať. Čo je tiež ťažké pretože všetky 3 deti chcú stále mňa. A ja sa žiaľ neviem roztrojiť.
@anonym_autor ja som sa trinásteho narodila, na mňa nejaká 13 nemá 😁
Syn je chorý ale dnes sa mu už polepšilo a zachránila som suseda, ktorého nechtiac vymkla žena.
Inak deň ako každý iný 🤷😁
Do obeda sme lietali po meste,prisli o 12tej rychlo sa nachystat na poobednu,pridem do roboty,prezliekam sa,idem si dat dole mikinu a jeb ho,zabudla som si dat podprdu.Tak tricko na mikinu,na to dalsiu mikinu pracovnu.
Zaucala som kolegu,aby ma vedel zastupit,ked si beriem dovolenku.Tazko sa zauca,takeho co vsetko vie,vsade bol,prstom po mape.Pricom dnes sa robilo,ze extrem pomaly,ale on chytri ako radio.Nebude to stihat aj ked sa posere,hlavne na rannej ma bude zastupovat a tam sa robi.No mudry,mudry.
A zajtra nas caka masaz,wellnes,horuce bazeny.Tesime sa s muzom,ze si vydime s kopytka,len on a ja,cela noc a este dame v nedelu aj vklude obed.Ak to bude super,budeme chodit castejsie a na dlhsie.
@anonym_autor asi "malo peries" ked sa zvyknes lutovat😉 to znamená ze si malo zaneprázdnena a "rozmyslas" nad blbostami
Rano praca, po praci Valentinska večera na podporu choreho chlapčeka u nas na dedine- ešte sme stale tu, hudba hra a tetaz pišem sem.
Nezabudaj Piatok 13 je vychcaný, vie, že naň sa pripravuješ, necha ťa v kľude a zasiahne v sobotuv14- teho 😉😏
Dnes ma narodeniny moj manzel a aj moj ocko 😊 neviem sice ci sa narodili piatok..pre mna pekny den. Az nato,ze sme si nespravili rezervaciu v restauracii a bolo vsetko obsadene 🙈
@anonym_autor dnes bol taký bežný den, mňa len mrzí, že nášmu skvelému Adamovi Hagarovi nevyšla ta dnešná jazda… zlatý chalan, určite sa namakal, ale určite nie som sklamaná, len kvôli nemu samému ma to mrzí…
@anonym_autor este prezivam.. druha nocna po sebe, koli hokeju som ani nespala...myslela som, ze bude pokoj...kdezeee😀 zlomeny krcok a rozbite celo...pockam trochu, kym mi opadne adrenalin a pojdem na cigu s dalsou kavou 👍😅
@anonym_autor ...normalne...ja na povery neverim...ale krasokorculiari padali ako by bol piatok 13.🤦♀️
chod si zajtra kupit ruze a naaranzuj si ich do toho puknuteho zachoda 😀
ja som mala narodky a dovolenku, no, dalo sa to prezit 💃 🍹 🎂 .. manzela nemam, tak mi nemusi byt luto, ze na mna serie a urcite si spravim pekny den aj zajtra 😎

@anonym_autor my sme s mužom po dlhej dobe boli spolu sami vonku na tri hodiny, išli sme si užiť otvorenie programu - Trenčín európske hlavné mesto kultúry... Super to bolo...po celom meste program, koncerty, svetelné show...pokračovať to bude počas celého roka, príďte pozrieť 😉