icon

Ako ste si všimli rast bruška?

alex_zalez
11. okt 2019

Ako ste spozorovali rast bruška? Ked to naozaj edte nikto nevidel. Naprikld tesnejsie nohavice, pripadne vyzeralo ako nafuknute a podobne? Ja sok si vsimla, ze sa stale pozorujem

zuzkalujza
11. okt 2019

mne rástlo v takých etapách alebo ako to nazvať. Večer nič a ráno vykuklo. Potom dlhšie zase nič a potom zase nárast. Ale keď som vola na začiatku 4 mesiaca už to bolo na mne riadne vidieť. Ale nestresuj sa a hlavne sa nepozoruj moc, k ničomu to nepomôže, hlavne ta to bude trápiť. Pokiaľ je na kontrolách všetko OK časom aj to bruško vykukne 🙂

evuska135
11. okt 2019

@alex_zalez to je bezne 😁 pri prvom som mala mini brusko v nejakom az 4m, v 6m nikto v robote nevedel ze som tehu 😂 teraz pri druhom som samzrejme zase nafuknuta prve tyzdne ale rano clovek najskor zisti ci brusko rastie 🙂

tosomja
11. okt 2019

Od uplneho zaciatku. Uz nejak v 12tt som mala gulicku. Ale samozrejme, vnimala som to len ja, alebo ludia, ktori ma poznali. Hlavne, ked som mala leginy a uzke tricko. Teraz som v 17tt a veru, uz sa nezapnem , citim sa ako slon 😄

nikpa
11. okt 2019

@alex_zalez ja som si prvy príznak všimla na nohavičkách, začali ma rezať a za pár týždňov už aj nohavice. Inak to bolo dlho také nenápadne a zrazu v priebehu pár dní sa veľmi zväčšilo.

krystofkal
11. okt 2019

@alex_zalez ešte sa pár x vyspíš a budeš mať aj bruško, všetko chce čas 🙂

0ria0
11. okt 2019

@alex_zalez ja som mala až dvoch takže mne rástlo rýchlo, no keď už som bola 7,8,9 tak som bola jak tanker :O Taká obrovská, ale ako nie veľký nárast váhy ale to brušinko :O