icon

Ako stiahnuť hudbu do MP3 a MP4?

maybe2012
24. aug 2024

V prvom rade sa Vám chcem ospravedlniť zato čo sa pýtam 🫣. Viem som staromódna 😂
Mamku cez čo si sťahujete hudbu do MP3 MP4?
Ďakujem

lindous
24. aug 2024

Keď dáš do googlu youtube to mp3 converter, nájde ti to kopu stárnok kde dáš link z YT a stiahneš mp3... konkrétnu žiaľ poradiť neviem, keďže som to nerobila ani nepamätám, ale nájdeš určite

maybe2012
autor
24. aug 2024

@lindous ďakujem krásne 😀

lala4704
29. aug 2024

@maybe2012 ja mám túto aplikáciu, stiahnete aj MP3 aj MP4, je tam všetko čo je na YouTube, no dá sa stiahnuť len na Android

jajana64
22. máj 2025
@lala4704

@maybe2012 ja mám túto aplikáciu, stiahnete aj MP3 aj MP4, je tam všetko čo je na YouTube, no dá sa stiahnuť len na Android

@lindous nikde neviem v Yotube nájsť mp3 convertion

@lala4704 vašu aplikáciu som stiahla, presne tu istú, avšak keď som odsúhlasila povoliť pristup k fotkám,mediam, klikla som Povoliť a ono mi to hneď poslalo obálku a zaslalo ma to do správ, kde už bol kód, ktorý, keď odošlem ani neviem koľko by mi stiahlo zato sťahovanie....tak neviem ako to sťahovať bez platenia...

lala4704
23. máj 2025
@jajana64

@lindous nikde neviem v Yotube nájsť mp3 convertion

@lala4704 vašu aplikáciu som stiahla, presne tu istú, avšak keď som odsúhlasila povoliť pristup k fotkám,mediam, klikla som Povoliť a ono mi to hneď poslalo obálku a zaslalo ma to do správ, kde už bol kód, ktorý, keď odošlem ani neviem koľko by mi stiahlo zato sťahovanie....tak neviem ako to sťahovať bez platenia...

@jajana64 za tú aplikáciu sa neplatí, je možné že ste len klikli na nejakú reklamu ale keď otvoríte aplikáciu tak po reklame by ste sa mali dostať na úvodnú stránku kde sú najpopulárnejší speváci a potom máte dole možnosť lupy kde si vyhľadáte pesničku a potom kliknete na 3 bodky vpravo na tej pesničke a už len vyberiete či chcete stiahnuť len zvuk alebo aj video