icon

Ako stráviť doma tri dni bez elektriny?

6. jún 2025

Baby čo by ste robili doma tri dni bez elektriny ak by ste nič nemohli robiť? Práve u nás hlásili v rozhlase že tri dni nebude elektrina, ja som PN po úraze.

ivangeline
6. jún 2025

Nabila by som si hlavne mobily a ntb. Zašla do kniznice. ;D Mne elektrinu netreba v lete… :D Varím na plyne, sme veľa von, čítam,..

lucy_ms
6. jún 2025

Zohrej vodu do termosky, kým ešte bude. Pozvi niekoho na návštevu a cestou nech donesie z pumpy kávu. A inak asi len čítať, spať…

margotka17
6. jún 2025

Hmmm, nevarila by som nič, lebo máme indukčnu dosku, nepralo by sa konečne, telku malo pozeráme, vonku na grile by sme si opiekli, papierové tácky dali do odpadu, noooo zisťujem, že by mi to aj celkom vyhovovalo 😆🫣😉

margotka17
6. jún 2025

Och, no vidno, že tvoj anjel strážny mal v daný deň dovolenku ne? 😉

autor
6. jún 2025
@margotka17

Och, no vidno, že tvoj anjel strážny mal v daný deň dovolenku ne? 😉

@margotka17 netvrdíla.by som to, keby mal dovolenku tak nem ,,iba,, podozrenie na otras mozgu ale asi niečo vážnejšie

alexanderkovacs
7. jún 2025

Ja byvsom otocil bioritmus. Spal by som cez den , a vnoci by som pozeral serialy, film. Hral na pc 😅

prasiatko30
7. jún 2025

Zacat sa rozpravat s tymi co mas okolo seba. Ked bol u nas vypadok pred nedavnom tak sme sa vratili 19-15r do zadu - ludia na ulici sa zastavovali a bavili sa bez pozeranis do debilov - u nas to bolo spojene aj s vypadkom mobilnej siete😂😂😂

autor
7. jún 2025
@alexanderkovacs

Ja byvsom otocil bioritmus. Spal by som cez den , a vnoci by som pozeral serialy, film. Hral na pc 😅

@alexanderkovacs kvôli 3 dňom? To v ktorej galaxií žiješ? Môže prísť hocikedy kontrola, chodí terénna sestra pichať injekcie atď

autor
7. jún 2025
@prasiatko30

Zacat sa rozpravat s tymi co mas okolo seba. Ked bol u nas vypadok pred nedavnom tak sme sa vratili 19-15r do zadu - ludia na ulici sa zastavovali a bavili sa bez pozeranis do debilov - u nas to bolo spojene aj s vypadkom mobilnej siete😂😂😂

@prasiatko30 ako to mám realizovať pri mojom zdravotnom stave?

luccija
7. jún 2025

Fakt katastrofa nerozumiem?veď pozeraj seriály, čítaj, hlavne nech máš dopredu navarené vodu si dáš do termosky na kávu.Robila by som s radosťou nič ležala na slnku a len tak oddychovala

autor
7. jún 2025
@luccija

Fakt katastrofa nerozumiem?veď pozeraj seriály, čítaj, hlavne nech máš dopredu navarené vodu si dáš do termosky na kávu.Robila by som s radosťou nič ležala na slnku a len tak oddychovala

@luccija nepísala som nikde že katastrofa, ale nemám notebook, počítač ani net nepôjde. Kam sa mám trepať v mojom stave za slnkom na ulicu či na strechu? Keď mám byť doma v prípade kontroly

procrastique
7. jún 2025

Hlavne si daj oznam na dvere, že nejde elektrika lebo sa ti kontrola nedozvoní :D

lalu_sk111
7. jún 2025

užila by som si to... pokoj, klud

marca12
7. jún 2025

Citala knihy,lustila krizovky,kreslila,malovala,vypratavala by som skrine cokolvek na co nemam cas inokedy,ked ma zabava internet 😂

marca12
7. jún 2025
@alexanderkovacs

@alexanderkovacs Aj toto je dobry napad

prasiatko30
7. jún 2025

Vylozit nohy na gauc obklopit sa knihami, prirsuit stolik s nejkymi napojmi a nejakymi snacks - zdravymi/nezdravymi a v klude si uzivas zotavovanie a obskakovanie detmi/muzom - co na tom nedokazes zvladnut

autor
7. jún 2025
@marca12

Citala knihy,lustila krizovky,kreslila,malovala,vypratavala by som skrine cokolvek na co nemam cas inokedy,ked ma zabava internet 😂

@marca12 vupratavať skrine s trojnásobnou zlomeninou ruky a sádrou?

autor
7. jún 2025
@prasiatko30

Vylozit nohy na gauc obklopit sa knihami, prirsuit stolik s nejkymi napojmi a nejakymi snacks - zdravymi/nezdravymi a v klude si uzivas zotavovanie a obskakovanie detmi/muzom - co na tom nedokazes zvladnut

@prasiatko30 až nato že cez deň ma nemá kto obskakovať

earlgrey
7. jún 2025

Načo sa pýtaš, keď na všetko frfleš?

ivuska027
7. jún 2025

Tak internet nejde na elektrinu, či? 🙄😅

autor
7. jún 2025
@ivuska027

@ivuska027 zosilovač je na komíne neďaleko ak není prúd nezosiluje signál tak je net ako ,, v stredoveku,, aspoň švagor to tak vysvetľuje

autor
7. jún 2025
@ivuska027

@ivuska027 fakt smiešne

guiseppinka
7. jún 2025
@ivuska027

@ivuska027 mas ruter na baterky? Samozrejme, ze bez elektriky nejde ani ten. Co by viac stvalo, ze by som si nevedela ohriat jest, lebo mame indukciu a aj gril iba elektricky.
V takom stave ako je autorka by som asi tiez len citala (mam nejakych par oblubenych knih, kzore viem citat dokola). Ale nevidim nejako rozdiel medzi stavom s elektrikou a bez elektriky... akurat ze bude ticho bez telky a netu. Minuty v pausale mam, takze by som volat s niekym mohla, otazka je, ci by mali cas. A asi by som pozvala niekoho k sebe... viac by ma stvala strava

marca12
7. jún 2025

Nepisala si,ze si na PN so zlomeninou. Tak uz potom ozaj len citat,lustit krizovky,rucne prace a podobne.

luccija
7. jún 2025

Balkón snáď máš na opaľovanie, keď nič tak nech ti kúpia časopisy, krížovky...

autor
7. jún 2025
@luccija

Balkón snáď máš na opaľovanie, keď nič tak nech ti kúpia časopisy, krížovky...

@luccija nie nemám,

ivuska027
7. jún 2025
@guiseppinka

@ivuska027 mas ruter na baterky? Samozrejme, ze bez elektriky nejde ani ten. Co by viac stvalo, ze by som si nevedela ohriat jest, lebo mame indukciu a aj gril iba elektricky.
V takom stave ako je autorka by som asi tiez len citala (mam nejakych par oblubenych knih, kzore viem citat dokola). Ale nevidim nejako rozdiel medzi stavom s elektrikou a bez elektriky... akurat ze bude ticho bez telky a netu. Minuty v pausale mam, takze by som volat s niekym mohla, otazka je, ci by mali cas. A asi by som pozvala niekoho k sebe... viac by ma stvala strava

@guiseppinka ja mám za to, že mobilné dáta nepotrebujú žiadnu router,či? Zapnem dáta, spotify a som vysmiata. Stále nechápem, čo to má s elektrinou.
A zase, keď už autorka nevydrží 3 dní bez teplého jedla, lebo spraviť si wrap, žemľu, vedia aj malé deti, dá sa jedlo objednať.
Poďme teda spolu nájsť problém na každé riešenie 🤦‍♀️

guiseppinka
7. jún 2025
@ivuska027

@guiseppinka ja mám za to, že mobilné dáta nepotrebujú žiadnu router,či? Zapnem dáta, spotify a som vysmiata. Stále nechápem, čo to má s elektrinou.
A zase, keď už autorka nevydrží 3 dní bez teplého jedla, lebo spraviť si wrap, žemľu, vedia aj malé deti, dá sa jedlo objednať.
Poďme teda spolu nájsť problém na každé riešenie 🤦‍♀️

@ivuska027 len mobil ti nevydrzi tak dlho. Teple jedlo by sa dalo aj vecer, ale nemyslim, ze to budu od rana do noci bez ele. Poobede by uz mat mohla. Ale a poslednou vetou suhlasim do bodky

prasiatko30
7. jún 2025

Vsak si to vsetko priprav na dosah ruky

ronie338
7. jún 2025

Čítala by som cely deň, rádio mam na baterky čiže by som si ho pustila alebo by som lustila. Nič iné. Hlavne so zranením, cez vychádzky by som šla von ak by nepršalo a tam si čítala.