Ako to funguje v stripbare?
Zaujímalo by ma, ako to funguje v stripbare? Myslíte, že sú tie slečny schopné urobiť za príplatok aj niečo viac ? Mám namysli súkromný striptiz Champaign room alebo ako to volajú.
Keď som ako študentka tancovala v Moulin Rouge v Bratislave, bola možnosť, že si klient (alebo skupinka) zaplatil súkromný striptíz v miestnosti na to určenej. V inom podniku vo Viedni dtto.
@kiki68
@veronka1996
A môžu sa chlapi dotýkať striptérky ? Napríklad keď si objednajú lab dance?
Je to čisto výhradne na dotyčnej slečne, či to klientovi dovolí alebo nie. Defaultne to dovolené nie je, na čo je klient dopredu upozornený. Ale keď slečna vyslovene dovolí, tak sa dotýkať môže.
Asi je to nejak nastavene v tom podniku, Ale myslimc ze ked tancuju, tak sa ho asi dotknu, ale urcite nie nejak vela. Mozno aj zalezi na sympatiach. Muz objednaval takto ako rozluckovy darcek pred svadbou kamosovi ten lapdance, ale ten nehovoril, ze by sa po nom nejako ta baba sapala. Mozno nejak letmo dotkla.

Nemyslim si to, kamoska robila par rokov v Bratislave ( ona naozaj krasne tancuje), robila to aj ako sport. Ale ju to bavi. A dievcata nemaju alko drinky ( davaju nealko) , je tam pomerne prisny dohlad, ze co sa tam deje. Ako to by to dievca riskovalo vyhazov ( kolegyne tam nie du vsetky kamosky ) . Penazi zarabaju podla mna akurat.