Ako to je s tými doručené a odoslané správy?
Ako to je s tými doručené a odoslané správy? Ak vás niekto ignoruje alebo blokne tak ukáže ten krúžok s fajkou prázdny či vyplnený? A ukazuje kedy boli aktívny?
Ak ťa blokne - nevieš ani napísať
Ak ťa je biely krúžok je nedoručená - ak je online, má nastavené ignorovanie správ - chodia mu bez upozornenia do Spamu
Plný krúžok doručená - mohol si ju aj prečítať na displeji telefonu - bez otvorenia
áno, vidíš, že je aktívny
Ak nie je aktívny vidíš čas kedy bol naposledy.
Ignoruje iba správy, teoreticky by si mu mala aj dovolať - ale to nemám vyskúšané
Máš pravdu, teraz som vyskúšala, nedá sa ani dovolať, ale online vidno
Volanému sa v komunikácii objaví zmeškaný hovor a ten kto volal má nápis: Neodpovedá
Skúšala som s dcérou, online videla ...ale aj to sa dá nastaviť, že si vypne druhá strana a teda ty ho nevidíš. Ostatní áno
Inú možnosť nepoznám, len to, že vôbec nebol online alebo ťa ignoruje/v mobile nastavenie Obmedziť.
Ale este moze byt chyba - napr. vypadok netu, ci facebooku ako sa stalo pred dvomi (?) rokmi na par hodin a bola z toho svetova udalost... zuckerberk prisiel o moliony vraj..alebo chybs v tel. kedy appka nepracuje spravne, co sa stava v poslednom case mojmu muzovi napriklad
Odoslané správy (náhľad funguje) a pri rozkliknutí aspoň mne na Firexox v.140 neukáze nič, alebo lepšie napísané je to zabielené (akoby to načítavalo, ale nezobrazí) ?!

Keď je prázdny krúžok s fajkou, je nedorucena. Keď je plný, doručená.
Keď si bloknuta , tak ti to napíše , alebo osobu nenájde vôbec