Ako to máte s koníčkami?
Viete sme s detmi denno denne, od rana do vecera, ziadny cas cez den, tak po desiatej-jedenastej je cas ale to tak na Netflix ale realne uz nic. Ked ma clovek zalubu, u mna stare pocitace, tak vieme o koho ide, vsakze 🙂 No tak ma to dnes napadlo. Zena cely den prec, cez tyzden mam konferencie, stale programovanie, navarit, po deti, na ihrisko, upratat, vkuse umyvat ruky nech to za NB nemam mastne, hore dole kopec deti riesit, von, dnu, niekedy ked maju kamaratov kazdy zo 1-2-3 ci naposlady +5 kusov to je mala a ked sme vonku nahanat kde pri ktorej bytovke su 3 kusy pri inej druhe 2 kusy a tak, ze ked si po nich pridu tak nech nie som blby ze neviem kde kto je, dnu doma zase kopec deti ked pridu, aby sa nebili a tak... No nie je casu na nic a keby aj tak zacnem nieco opravovat, pajkovat to potrebujem 123 veci a kazdu ti zacnu roztahovat, spajkovacka ma 350 stupnov to pozerat a mam zapnuty mikroskop ci priblizovacie okuliare takze dodaleka nevidim, vsetko to sa neda ustriehnut takze 0 bodov vysledok, nieco skompletovat, ci nieco zacnem ine, lepit (lebo vsetko je znicene viete 🙂 ) rezat, vrtat, polku deti to nezaujima polka to roztahuje... No chapete, k zalube sa dostanem tak raz za mesiac o polnoci. Ako to berie partner? Ze vlastne ta zaluba vas az tak nebavi a je to zbytocny zrut miesta/casu/penazi?
Srandista naozaj
1. Koľko majú deti rokov?
2. Ak som správne pochopila, majú aj mamu, tak nech sa tiež stará.
3. Prečo máš dennodenne na starosti cudzie deti? Však vyclen dajme tomu dva dni v týždni, kedy sa môžu nahrnut všetci kamaráti ku vám, v ostatné dni sa dohodni s druhými rodičmi, nech strážia oni.
4. Nauč deti, že tvojich veci sa nemajú čo chytať, hlavne tých nebezpečných. Ak sa jedná o väčšie deti, môžeš s nimi občas niečo popájkovať, ale musia vedieť, kedy "sa bavíte" a kedy potrebuješ mať kľud na prácu.

Prepac, ale ty sa do tejto pozicie chudacika nominujes sam a radsej sa budes lutovat, ako konat. V prvom rade si treba upratat zenu, aspon 2krat do tyzdna nech sa detom venuje ona, alebo zaplatit opatrovatelku. V druhom nestrazit kazdy den cudzie decka. Dohodnut sa s rodicmi na striedani, napr. Dalsia vec, to tvoje deti nemaju ziadne mimoskolske aktivity? Ziadna anglictina, futbal, tanec, dzudo,...hocico? Pocas ich aktivit by si mal priestor pre svoje.
Po dalsie- mas deti, na 3 hodinovy konicek denne ozaj zabudni. Este hodinu denne sa da, alebo 2-3 krat do tyzdna tie 3 hodiny, ale denne? To ste nemali mat deti. Zena stale v praci a ty vyplakavas, ze sa nemas cas venovat konickom..na co ste si ich robili?