icon

Ako trávite dlhé zimné večery?

adriena9
23. dec 2021
lucia851
23. dec 2021

Konečne od rána oddychujem a pozerám rozprávku.

mauduska
23. dec 2021

čítam, luštim krížovky, vymaľuvávam omaľovánky pre dospelých, s manželom hráme karty, človeče, volám s rodinou, som naložená vo vani 🙂 oddychujem hlavne, mala som náročný semester a som rada, že ho mám za sebou.

slovakboy
23. dec 2021

@adriena9 čítam koníka alebo pozerám YouTube videá o vesmíre o technike o fyzike pijem zohriatie vínko s klinčekami a teším sa z adventnych horiacich sviečok. Každý den sa snažím ísť aspoň na 40 minút na prechádzku. V zime sa holím večer a britvou pekne pomaly si to vychutnávam. S manželkou pozeráme filmy o zvieratkách a prírodopisné filmy občas nejakú romantickú komédiu. Tešíme sa na Mrazika Tri oriešky pekna bola včera S tebou me baví svet aj Kúzelne korčule Kuzelna opatrovateľka a ďalšie typicky vianočné filmy ktoré som videl veka krát ale tesim sa na ne.

panelacikova
23. dec 2021

@mauduska robíš slepačí vývar 😀 😀
@adriena9 ja skladám puzzle 🙂

ruzasipova
23. dec 2021

@adriena9 Citam si strasne moc a konecne si vychutnavam aj to, ze nemusim este aj po veceroch pracovat.

mauduska
23. dec 2021

@panelacikova 😂😂😂 pomoc 😂

panelacikova
23. dec 2021

@mauduska to vieš, to ja tiež niekedy zahlásim, že idem robiť slepačí vývar a hodinu ma nebude 😀

melbak001
23. dec 2021

@adriena9 ...strikujem a prikladam do krbu

emm_i
23. dec 2021

chodím cvičiť, prejsť sa s kamoškami po meste a na vínko, keď mám náladu, tak dokončujem veci do práce, pozriem si film, teraz na Netflixe začne chodiť Emily in Paris (seriál), tak budem relaxovať pritom 🙂

anonym0001
23. dec 2021

@adriena9 knihy, cvicenie, youtube.

vilma7
23. dec 2021

Deti, deti, deti, potom chvíľka pre seba a odpadávam do ríše snov. V noci deti a ráno to pokračuje 🤪