icon

Ako trávite sviatočný deň?

1. nov 2023

Ahojte, aky mate program v tento sviatocny den?

babababka
1. nov 2023

V spomienkach na všetkých,ktorých som mala rada a oni mali radi mňa.❤🙏❤🙏Ale to neznamená,že som smutná.Spomínam na to penké,úsmevné , na zážitky.

ivanak49
1. nov 2023

Včera sme boli po hroboch a dnes rozprávky aktivity s rodinkou pri filmoch zo sladkym ...nakoľko sme stále aktívny niekde krúžky koníčky práca tak občas aj oddych treba

maranta_leuconeura
1. nov 2023

Poflakujeme sa 😀

fineta
1. nov 2023

Ráno sv. omša, spoveď... Potom tour de hroby. 😁 Prisli domov, uvarili obed a všetci najedení zaspali. Potom sa pôjdeme prejsť a nachystať na pracovný zajtrajšok. A ty, autorka? 😊

ariannazara
1. nov 2023

@maranta_leuconeura presne z gauča na posteľ, zo spálne do obývačky 😅 a tak chodím ale čakám kedy malý vstane a pôjdeme na cintorin. 😂

janai1
1. nov 2023

V práci

ivik4
1. nov 2023

Boli sme v posilke, maly ten cas u deda, potom som varila,piekla,povysavala a teraz pozeram film 🙃

samkolea
1. nov 2023

Pracovala som ako kazdy sviatok. 🙄.

gaaaa
1. nov 2023

Ležím s covidkom😔

sssss123
1. nov 2023

Upratovala som, varila som, predchíľou som sa vrátila domov, bola som na najbližšom cintoríne aspoň symbolicky sviečku zapáliť /na hroboch svojich blízkych som bola už v sobotu v inej obci/, cestou z cintorína som si v kaviarničke dala kávičku, a natrafila som na ďalšie dve otvorené kaviarne, pizzeriu a dokonca vo fitku sa cvičilo, teraz už len veget do večera

basulaak
1. nov 2023

Muz v praci a ja so synom kvasime doma. Oddych cisty.

diewcatqoo
1. nov 2023

Ako kazdy pracovny den. U nas nie je sviatok, takze my s manzelom praca, dieta skola a kruzok.

zobaka
1. nov 2023

nudim sa, pojdem si zacvicit

tahomi
1. nov 2023

V praci 🤓

hankab
1. nov 2023

Chlap bol v praci, ja na dlhej prechadzke so psami. Pri cintorine (dedina) bol osial, auta sa nevedeli vymotat z parkovacich miest pomedzi kracajucich ludi. Inak nic, stary prave zaspal na gauci a ja cumim do telky.

tosomja
1. nov 2023

Nič zvláštne, boli sme vonku ako každý deň. Ešte je príjemné počasie.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
marca12
1. nov 2023

Bajecne. Okrem povinnej jazdy-uvarit obed,upratat,si cely den citam knihu a podvecer ideme na hroby.

bessie12
1. nov 2023

U nás nie je sviatok, takže som bola v práci. Ale teraz odpočívam a popíjam čaj s medom a citrónom.

bloger
1. nov 2023

Samozrejme svätá omša a potom návšteva cintorína.

uhnakova
1. nov 2023

Doobeda som varila, poobede som šla na striedačku s mužom s deťmi von na korčule a do skejtparku, potom ešte prechadzka s mužom len my dvaja. Od pol piatej sme doma a každý sa venuje svojim aktivitám.

sisaka
1. nov 2023

Dnes u nás nie je sviatok, ale včera bol Halloween takže sme mali o zábavu postarané cely večer

ivanaks
1. nov 2023

Doobeda na sv. omši, potom obed, syn sa pohral s manželom, ja som zatiaľ editovala články do tlače. Teraz sme sa vrátili z cintorína, syn si poprosil bublinkový kúpeľ, manžel vybavuje maily, ja sedím "na koňovi". Ešte nás čaká večera, umyť zuby a spať. 😉

terezka1947
1. nov 2023

V kostole,na cintoríne,keďže začína dusickove obdobie,no a po návštevách.

buberova
1. nov 2023

Upratala som, prala, umyla okná, bola som behať, varila obed, a poobede som sa už len hrala a teraz idem čítať...

mimolimit
1. nov 2023

Rano som zmyla podlahy, cca 2h robila do prace nejake surne resty a sla na bike - 45km s prevysenim 500m. Po navrate domov ma uz cakali deti, vratili sa z navstevy rodiny na opacnom konci republiky a zvysok dna sme stravili rozpravanim sa a ucenim.