Ako trávite sviatočný deň?
Ahojte, aky mate program v tento sviatocny den?
Včera sme boli po hroboch a dnes rozprávky aktivity s rodinkou pri filmoch zo sladkym ...nakoľko sme stále aktívny niekde krúžky koníčky práca tak občas aj oddych treba
Poflakujeme sa 😀
Ráno sv. omša, spoveď... Potom tour de hroby. 😁 Prisli domov, uvarili obed a všetci najedení zaspali. Potom sa pôjdeme prejsť a nachystať na pracovný zajtrajšok. A ty, autorka? 😊
@maranta_leuconeura presne z gauča na posteľ, zo spálne do obývačky 😅 a tak chodím ale čakám kedy malý vstane a pôjdeme na cintorin. 😂
V práci
Boli sme v posilke, maly ten cas u deda, potom som varila,piekla,povysavala a teraz pozeram film 🙃
Pracovala som ako kazdy sviatok. 🙄.
Ležím s covidkom😔
Upratovala som, varila som, predchíľou som sa vrátila domov, bola som na najbližšom cintoríne aspoň symbolicky sviečku zapáliť /na hroboch svojich blízkych som bola už v sobotu v inej obci/, cestou z cintorína som si v kaviarničke dala kávičku, a natrafila som na ďalšie dve otvorené kaviarne, pizzeriu a dokonca vo fitku sa cvičilo, teraz už len veget do večera
Muz v praci a ja so synom kvasime doma. Oddych cisty.
Ako kazdy pracovny den. U nas nie je sviatok, takze my s manzelom praca, dieta skola a kruzok.
nudim sa, pojdem si zacvicit
V praci 🤓
Chlap bol v praci, ja na dlhej prechadzke so psami. Pri cintorine (dedina) bol osial, auta sa nevedeli vymotat z parkovacich miest pomedzi kracajucich ludi. Inak nic, stary prave zaspal na gauci a ja cumim do telky.
Nič zvláštne, boli sme vonku ako každý deň. Ešte je príjemné počasie.
Bajecne. Okrem povinnej jazdy-uvarit obed,upratat,si cely den citam knihu a podvecer ideme na hroby.
U nás nie je sviatok, takže som bola v práci. Ale teraz odpočívam a popíjam čaj s medom a citrónom.
Samozrejme svätá omša a potom návšteva cintorína.
Doobeda som varila, poobede som šla na striedačku s mužom s deťmi von na korčule a do skejtparku, potom ešte prechadzka s mužom len my dvaja. Od pol piatej sme doma a každý sa venuje svojim aktivitám.
Dnes u nás nie je sviatok, ale včera bol Halloween takže sme mali o zábavu postarané cely večer
Doobeda na sv. omši, potom obed, syn sa pohral s manželom, ja som zatiaľ editovala články do tlače. Teraz sme sa vrátili z cintorína, syn si poprosil bublinkový kúpeľ, manžel vybavuje maily, ja sedím "na koňovi". Ešte nás čaká večera, umyť zuby a spať. 😉
V kostole,na cintoríne,keďže začína dusickove obdobie,no a po návštevách.
Upratala som, prala, umyla okná, bola som behať, varila obed, a poobede som sa už len hrala a teraz idem čítať...
Rano som zmyla podlahy, cca 2h robila do prace nejake surne resty a sla na bike - 45km s prevysenim 500m. Po navrate domov ma uz cakali deti, vratili sa z navstevy rodiny na opacnom konci republiky a zvysok dna sme stravili rozpravanim sa a ucenim.

V spomienkach na všetkých,ktorých som mala rada a oni mali radi mňa.❤🙏❤🙏Ale to neznamená,že som smutná.Spomínam na to penké,úsmevné , na zážitky.