Ako udať človeka, ktorý je díler marihuany a tvrdších drog?
a aj ich užíva, ako by som mala postupovať, kebyže ho chcem udať a chcem aby som zostala v anonymite?
no,ak chceš ostať v anonymite tak si najskôr zmaž foto a dúfaj,že nechodí na koníka 😀 😀
neviem ako to urobis tak, ze zostanes v anonymite. ak vsak podas trestne oznamenie, ma narok nazriet komplet do vysetrovacieho spisu. neviem sice ci len v pripade ze ho obvinia, alebo aj v pripade ak je na neho len trestne ozn.
Možno by vedel poradiť psychológ Dr. Višňovský z Nitry, ktorý lieči rôzné závislosti aj od drog.
A prečo ho chceš udať? Čo ťa po ňom? Policajti určite o ňom vedia, takže sa pravdepodobne skôr či neskôr do basy dostane. Potrebuješ opletačky s policajtmi?
@gabriela255 minule zavonala od susedov. a este sa na balkone tvarili, ze piju snad ovocny bylinkovy caj 😀 inak ma napada, ze preco moja mala chodi taka zdivela z balkonu 😀
a zakladatelke: neryp do osieho hniezda. na slovensku je to tak, ze mozno diluje aj policajtom a jedina sa do sraciek mozes dostat ty, nic neobvykle. ja by som nahlasovala len tyranie deti a zien. ale ze niekto fetuje, to vacsinou monitoruju policajti, pripadne protidrogove. vsetko si pekne dlho chystaju a potom robia zatahy.
vseobecne sa to vie, vedia to aj "ti", ktori by to riesit mali...nerobia nic....Ty budes nakoniec ta " zla "...na Slovensku je to tak...
Ach joj! Fotka teba aj s dieťaťom a ešte aj bydlisko. Anonymita? Tak tá už 5 hodín nie je.
ako vidim, niektore sa bavite na ukor, ludskeho zufalstva,,,,,,,istotne ma @16oriesok na to svoje dovody a len clovek v zufalej hlada riesenia ktore su pre niektore tak smiesne,,,,,,,,, Poradit ti neviem, ale asi by som normalne napisala postu...... emil, z nejakeho centra, ci ako sa to vola ak este take cosi existuje

ja poznám tiež takého, je členom manželovej rodiny-naša hanba, vyciciava jeho babku starú ženu, ktorá mu chce pomôcť ale jemu ide len o jedlo a spánok a dokonale vie ako na ňu, poznajú ho aj policajti a nič!!!! 🙂