icon

Ako úspešne predať topánky?

17. nov 2024

Predavaju sa vam topanky? Nejaky typ na predaj? Ja by som si tak nekupila, lebo potrebujem vyskusat, no zaujima ma ci vy tak kupujete a co vas presvedci ku kupe. Ci teda skusit predat, alebo vyhodit aj ked su v top stave.

Strana
z2
autor
17. nov 2024

@mima73 Kde tie veci koncia?

yanni
17. nov 2024

My kupujeme len nove topanky. Muz a ja nosime Tak dlho, pokym su funkcne. Potom idu do kosa. Detom tiez len nove a Podla stavu potom predam, darujem Alebo vyhodim. Ale nosime barefoot a tie da „smachtlaju“ inak a predavaju sa dobre. A nekupujeme 150 parov. To je Fakt len zbytocny konzum.

mima73
17. nov 2024

nechcem to tu konkretizovať,ale teda nekončia všetky na charite 🙂

heidi4
17. nov 2024

@mima73 v sekacoch?

mima73
Autor odpoveď zmazal
katkaseiner
Odpoveď bola odstránená
autor
17. nov 2024

@katkaseiner co je nizka Cena?

quaxi
17. nov 2024

@sulavikova tak zrovna lodičky malých veľkostí vraj celkom fičia u uchylakov 🤣 možno keď ich sexi nafotis a dáš dobrý popis, tak na nich slušne zarobis 🤣

luccija
17. nov 2024

Predas, ale za symbolickú cenu.Predala som pár kusov nových, alebo si kúpia teenegeri tie ich značky tiež za bagatel 15 eur

katkaseiner
17. nov 2024

pre kazdeho je nizka cena nieco ine...proste ak au fakt obute 2x, tak zacnem s 10e a postupne znizujem. Teraz som predala synove zimne topanky nosene 1 sezonu za 4e, cize nic moc ale niekomu to pomoze aj za tolko penazi

katie253
17. nov 2024

@sulavikova ja mam zase veľkosť lodičiek 34 a to mám problém kúpiť.

sulavikova
17. nov 2024

@quaxi
Tak práve úchylákom som ich nechcela predať… ale vážne sa potrebujem zbaviť väčšieho množstva lodičiek

ema22270
18. nov 2024

Topanky sa predaju tiez, detske uplne v pohode v peknom stave, samozrejme neznicene, ak su znackove napr adi*das... tak urcite, nas tak nosil par x na telesnu a uz mu boli male, predala som ale za 10euro, stali 45. Boli ako nove.

ema22270
18. nov 2024

Alebo daj na swap vymen symbolicky za nieco 🙂

andrea2323
18. nov 2024

Ja buď predávam na V také lepšie kúsky, alebo keď už sú viac obnosené, v Belgicku je zvykom veci dať pred vchod s nápisom darujem.. vždy všetko zmizlo 🙂

earlgrey
18. nov 2024

Darovala som už veľa...hlavne rodinám v núdzi, do krízových centier. A kde skončia alebo kto s tým, čo urobú, mi je absolútne jedno. Raz keď darujem, nezaujíma ma, či to ďalej niekto predá, speňaží alebo daruje ďalej, vyhodí atď.

priscilla07
19. nov 2024

Kupujeme na Bazoši bežné. Niekedy len odskúšané, za súper ceny

priscilla07
19. nov 2024

Odfoť, daj na Bazoš, alebo inú podobnú stránku

margotka17
19. nov 2024

@smajcii áno, aj ja mám teraz na predaj béžové balerinky, ktoré boli použité 1 deň aj to nie celý. Tiež rozmýšľam, čo s nimi,vkedze sú o číslo väčšie, ako nosím ja 🫣. Aj tramky som dostala, čo sa netrafili do mojej veľkosti.

Strana
z2