Ako vám naozaj začal rok 2025?
Ahojte. Ako vám začal tento rok? Za mňa a moju rodinu je to momentálne katastrofa.
Áno ďakujem Bohu za to že sme zdravý doma všetci. Ale to čo sa nám darilo minulý rok alebo teda co sme si naplanovali tento rok sa všetko kazí. Začali nám chodiť rôzne nezmyselné listy z úradov, polície o platenie rôznych pokút, z pred 20 rokov. Nejaké žaloby zo súdu, problémy s hypotékou, všetky žiadosti o stavbu domu sa posúvajú a odmietajú. Každý deň nám príde niečo nové. Zatiaľ však ani jedna dobrá správa. Sme z toho z manželom už trocha zúfalí pretože sa bojíme co nám tento rok ešte prinesie keď si pomyslíme ze je len začiatok. Deti sú na striedačku choré vkuse už 7 týždňov. Ja tiež po chrípke sa dávam dokopy už 5 týždeň. Peniaze ktoré sme chceli dať na stavbu domu ktorý sme plánovali začať tento rok musíme dávať na úplne nezmysly. Do toho ceny všetkého ci potravín a nápojov tak zdvihli že chodíme do obchodu len po to najnutnejšie. Sme naozaj jediný čo považujú rok 2025 za zatiaľ najhorší? Aj keď pre niekoho možno je skoro hovoriť, pre nás sa behom mesiaca udialo viac ako za cely minulý rok.
@guudy vies co,nemusi to tak byt. My sme raz riesili to,ze nam povedala na call centre zamestnankyna zly postup pri ruseni poistky.prislo sa na to o cca rok,samozrejme uz bola zaratana pokuta a tak. Podali sme staznost, preverili zaznam nahrateho hovoru, nam odlahlo,ale myslim,ze ona musela odist z prace(asi mala viac preslapov,nielen nas)
Peniaze na stavbu domu musíte dať na nezmysly, to ste narobili toľko nezmyslov ale idete stavať dom a máte 2000,00. Akože fakt nehnevaj sa, ste zdraví až na ti chrípku, ja som si pochovala mamu, o pár mesiacov ochorel otec, ktorého nám dali domov do paliatívnej starostlivosti. Synovi zistili závažné ochorenie na celý život, dcéru prenasleduje bývalý frajer a vyhráža sa jej zabitím...mám pokračovať? Aké máte teda vy konkrétne problémy?!
1.1. Mi odišla baterka na aute, okrem toho ďalšie 2 veci, na to muž prepichol na ceste 2 pneumatiky.
Dcéru nevzali na školu kam chcela ísť, šéfka opäť na dlhodobej PN tak musím robiť všetko aj co by som nemala. Plus sa mi rozbil telefón.
Ja som už bola na nervy, muž vždy len povie, že môže byť aj horsie
To že sa máte teraz horšie, neznamená, že ostatní sa nemôžu mať tiež zle...sa mi to zdá také egoistické, že teraz sa búcham do hrude, že mne je ako strašne a vy ostatní môžete byť radi, že vám nie je tak zle ako mne...to kde sme, aby sme si porovnávali svoje žiale a tragédie...trochu empatie by nikomu nezaškodilo
úrady sa vždy zobudia takto začiatkom roka takže klasika nič čudné.Ja sa nesťažujem mne sa život ani nemení.Furt to isté dookola.Dakedy až nuda😀 ale tak vďakabohu.Lebo choroby nás obchádzajú zatial a to je hlavné.Ale to má každý tak raz hore raz dole.To sa týka všetkých oblastí života
nechcem sa ti kafrať do toho, ale nekupite si radšej dom? tolko nervov, peňazí a času,čo tým zabijete
niekedy život ti hadže polena pod nohy, nechapeš v tom momente prečo,a z dalekeho hľadiska je to možno lepšie, ako to čo vy chcete práve teraz...ja ked som sa niekedy nasilu niekde dobijala a nevyšlo to x krat, pustila som to..a sama pre seba si hovorí, ktovie či ma Boh pred niečim neochránil
Rok pro me a me nejbližší taky nezacal vubec dobre. Ale tahne se to uz od konce minulého roku.
Vazne zdravotni problemy, nevylecitelna onemocneni, umrti. A to je teprve zacatek unora.
Jsem ted kazdy vecer vycerpana, musim se nutit do veci, ktere mi jinak delaji radost. Obcas je mi uzko, busi mi srdce strachem, co se prihodi, jaka zprava a kdy prijde.
Pomaha mi prace- v te se musim extrémně soustredit, pracovat exaktně - zapominam tehdy na své vlastní problemy a strachy. Vidim vysledky, pomaham ostatnim. Jsem vdecna za svou praci.
Jsem vdecna za malickosti, ktere bezi dobre. Jsem vdecna, za lidi, kteri me drzi nad vodou, kdyz je mi zle. Duveruju ve vztahy, ktere v rodine mame, verim, ze to cele ustojíme. Snazim se videt to hezke, co se mi deje.
Je to jen obdobi. Posra.e období, ale jen období. Zvládneme to. I ty a tva rodina to zvládnete.
U mňa katastrofálne včera som sa dozvedela zlú správu o mojej diagnoze teraz som jednu ukončila už som sa tešila do práce mala mi končiť PN ,ale pokračujem ďalej a zas lekári.operacia a potom netuším to nikto vám dopredu nepovie😭
Nezačal začalo som mať problémy stále ich mám s obličkami riešim to v kuse niečo. Dokonca iné veci sa mi začali. Celé zle musím odstrániť znamienko lebo už aj prsník ma bolí a obávam to najhoršieho 🙏😪
Nám tiež vybielili kartu ☹️😭.Začíname odznova
@milos77 jak to? mal si tam veľa? nejaky podvodnik, o ktorych píšu na polícii stále? akú ropzrávku si vymysleli na vás?

ale akú podporu reálne chceš ? Jednoducho život je ako sinosida raz si hore a raz úplne niekde v p... , ale pokiaľ ste zdraví tak stále srdce je schopné rytmu, môžeš žiť , naprávať , bojovať a na veci sa dívať ako na životné výzvy, prekážky ktoré ťa zocelia , posunú , urobia z teba lepšieho človeka . Tak buď sa dívaš na to ako na pohromu alebo na niečo čo ťa posunie ďalej , vycvičí tvoju trpezlivosť, odolnosť , asertivitu atď.