Ako vidíte rok 2021?
Ahojte ako vidíte rok 2021? Myslite že bude podobný tomuto? Lockdow.. otváranie zatváranie prikaz tam zakaz tam atd .. alebo to bude o niečo miernejšie ? Alebo po vakcíne úplne život v starých koľajách ?
V Anglicku 6ludi zomrelo proti očkovaniu,vakcina není spoľahlivá ako voľakedy, všetko je o biznise.
@kikaaa444 My sme teda mali tazky rok... A dufame, ze ten dalsi bude lepsi. Korona, izolacia, lockdown, to boli najmensie problemy, ktore nas ovplyvnili mozno najmenej. Horsie veci sa v zivote stavaju. A mali sme tazky rok, ale stale sa stavaju aj ovela horsie veci, takze sme vdacni, ze nas nepostihlo nic horsie.
My sme mali posledne roky tazke a vzdy dufam,ze ten dalsi bude lepsi a nikto neochorie alebo nas predcasne neopusti. Suhlasim s tym,ze kazdy ma zivot,aky si ho urobi bez ohladu na okolnosti,ale ked je toho uz vela,tak naozaj clovek nema energiu na nic a dusi ho kazdy nadych. Aj tak neprestavam verit,ze bude dobre. Le to pomaha ist dalej.
Kamoska vraj videla na fb video nejakej pani z Ameriky , ktoré bolo natočené ešte pár rokov do zadu ( vraj ) kde spomínala niečo take že proste na zemi je strašne veľa ľudí a zem to neunesie tak že treba preriediť ľudí a zevraj existuje napr nejakých 7 ľudí ( neni to ani americký prezident ani kráľovna Alžbeta ) ktorých nikto nepozna a ktorí riadia svet .. a tak že pride nejaký virus ktorý bude horší ako chrípka , ktorý ma akoze ľudí vystrašiť , potom pride vakcína ktorá bude v sebe obsahovať nejakú latku ktorá o pár rokov niekoho zabije alebo spôsobí neplodnosť . Video aj vraj vyzeralo že je už staršie ale tak to je najmenej spraviť video aby vyzeralo že je staré .. bol to údajne nejaký dokument . A kamoska tomu normálne verí no neviem mne už totiž pride potiahnuté za vlasy 😆
Ako pani spomenula vyssie je to len biznis presne tak a superenie medzi firmami ludia su uz tak ohlupnuti mediami ze si daju do tela aj kyanid. Nemozte porovnavat klasicke ockovanie a ockovanie na covid toto je nieco uplne ine pocet obeti na zaockovanie v britanii zacina stupat. Chce sa mi grcat ked vidim kolko firiem sa navzajom predbieha o vakcinu keby sa tak predbiehali aj vo vyvoji lieku na rakovinu. Za tie roky to uz mohli mat.
@kikaaa444 No a si predstav,že ja som to isté hovorila,keď som bližšie študovala niečo o čiernej smrti (iba ako historickú skutočnosť) a španielskej chrípke.Ze je otázka času,kedy zase niečo takéto alebo podobné vypukne.Lebo je nás dosť na svete.A choroby sú tu s nami.A nemusí to dobre dopadnúť,pri takej hustote a mobilite.Ze vďaka lepšej hygiene a liekom asi nehrozí čierna smrť ale také vírusy sú už iné svinstvo,na ktoré nám veľa veci nepomaha,a môže to svet úplne zastaviť a rozbiť ekonomicky.Este dobre,že som to vtedy nehovorila niekde na video,teraz by to zdieľali hore dole také stránky,ktoré sa hanbím otvoriť aj keď som sama v byte 😃
@viestta ja sa ti cudujem, ze sa ti s takymi imbecilmi zmanipulovanymi lacnou propagandou chce bavit 😅 mas moj obdiv
@viestta K tomu už som sa vyjadrila. Že to bude ešte horšie. Budú nás držať nakrátko. Rúška, lockdowny, zákazy vstupov a normálneho života pre neočkovaných, ekonomika bude padať a padať, ľudia budú krachovať a možno už príde aj hlad niekde. Keď nie budúci, rok, tak neskôr určite. Hlad je samozrejme priamy dôsledok skrachovanej ekonomiky. Prírodné katastrofy budú pokračovať, výbuchy sopiek, zemetrasenia, záplavy... Bude "veselo".
@viestta Bude horšie, mame vladu ktorej ide len o peniaze a zisk. Ked uz tak velmi stekaju po vakcinach uz mali skor dostupne ruske vakciny sputnik no ale to su ruske a ruske sa predsa nic kupovat nebude. No nevidim to dobre mame nebezpecnu vladu a vsetko zavisi len od nej aj vakciny. Ale co to budu za vakciny od pana matovica to bude velmi zaujimave 😂 Ludia stracaju pracu den co den, absolutne ziadny plan na pandemiu, pocuva len svoje ego a narusenu osobnost, niekedy ked sa nad tym zamyslam mam aj pocit strachu kam smerujeme 🙂
@queen_mary volicka matovica? 🙂
Svet riadia bankéri ,čiže židia 🙂 francúzi by vam isto vedeli vela povedat o rockefellerovcoch 🙂 a covide.
Ja len dúfam, že už prídu tie vesmírne jaštery a nastolia tu NWO spolu s Illuminátmi a Sorošom a ostatnými židmi. Lebo zatiaľ mi to iba všetci sľubujú a skutek utek.😂
@acrobaleno no ale keby si trosku sledoval dianie tak sam si mozes pozriet kde hovori pan soros ze ovplyvnil prezidentske volby a dalsie veci :D A vy si z toho len srandu robite, to je skor do plaču 🙂
@berkofff nevolila som matovica. Aj tak nechapem ako to spolu suvisi 😅 som vzdelana, rozhladena, viem selektovat informacie a kriticky rozmyslat. To ma teraz malokto a pritom je to velmi dolezite 🙂
@berkofff Akože okrem toho, že si dostal niekde plusko, že si toto všetko odhalil, čo reálne si preto spravil, aby si to zmenil? Pretože z môjho pohľadu si taká istá ouca, za akú máš mňa. A ovplyvňovanie volieb a zabíjanie kráľov je tu od začiatku histórie ľudstva. Takže nič nové.
@acrobaleno hej presne. To ovplyvnovanie volieb. Od investorov politickych stran a prachy co do nich nalievaju, lobbing, 40clenne medialne marketingove timy, ktore ohybaju verejnu mienku. Nie je to nic wow ani katastrofalne. Je to normalne. Preto jeden potrebuje triezvy a kriticky rozum. Ale aj chapem, ze prenho je to wow, lebo sa dalej nad tym nezamyslel. Prenho je samotne slovo "ovplyvnovanie" senzacia bez toho, aby sa zamyslel, co je za tym.