Ako vnímate billboardy a reklamy?
Zaujíma ma čo si myslíte o billboardoch v mestách , obciach , popri cestách? Myslím klasické bilboardy, megaboardy, rôzne tabule a pútače , aj na stenách budov a pod. Vnímate ich? Vadia vám alebo si myslite, že sú užitočné? Uvedomujete si rozdiel keď cestujete do zahraničia , či to tam vyzerá s takýmito reklamami inak ako u nás? Ak podnikáte - používate takúto formu reklamy? Ak áno , ma vaša firma spätnú väzbu, že vám to prináša zákazníkov?
@alazala ja ich vôbec nevnímam, keď sa ma niekto spýta, či som si všimla....ja ani neviem, že tam niečo bolo. Naučila som sa reklamy ignorovať, aj v TV okamžite prepínam, alebo aspoň vypnem zvuk. Ale určite špatia vedľa ciest a na budovách a zakázala by som ich
Keď je človek dlhodobo na svk tak to už nevníma... ale hneď ako prídeš z krajín, kde tie bilboardy nie sú, tak to neskutočne šklbe oči :D
Všetky by som zrušila.
V mestach este ako tak, ale vo volnej krajine mi vadia, lebo pre bilboardy "nevidis les". Ale aspon sa na nich pozabavam pred volbami. Aki krasni su zrazu nasi politici, kolko toho naslubuju a este vacsia zabava je ked niekto tie bilboardy kreativne dotvori. Vtedy konecne dostanu zmysel.
je to otrasné niečo, vyjadruje to vyslovene absenciu zmyslu pre estetiku národa ako takého…
Špatia podľa mňa krajinu
Mne to vadí, koľkokrát sa za volantom pristihnem ako pozriem na bilboard. Nie je to bezpečné a navyše to vyzerá otrasne. Pre mňa vizuálny smog. Všetky bilboardy by som zrušila.
@alazala nevnimam a nevsimam, max si vsimnen nejaky napis alebo obrazok ak je to fakt mega bilbord ale inak ma to nezaujima a vela veci je v zahranici inak ako tu, toto je pre mna dost nepodstatna vec
A nie z okolia mam odozvu, ze ani viacero bilboardov nejako vyrazne nenalakalo zakaznikov, v tomto obdobi niet nad reklamu na soc sietach a ustne odporucanie
Bilboardy pri cestach, vseobcne hocikde - piate cez deviate neznasam - pre mna mega velky vizualny smog.
Ked to len zacinalo v 90.bola som nadsena, taky vybuch napadov, kreativity, oživenia a zrejme profitu pre inzerentov, lebo z tabule kde-tu vyrastali reklamne lesiky az ich cielova skupina prestala vnimat, napr. pred Prahou. Liga proti fajceniu dala Colomba v s dymkou v dyme a tam napis.... Nevideli ste niekto jeho zenu, to bolo mega vtipneeeee😂😂😂potom cosi s atentatnikmi na WCC, pointu nepamatan,.... Tangace bito ciganik a sekera v politickom bilboarde, Simecka? Dobra reklama nie je zla, ked ju clovek pamata roky.
Ked to len zacinalo v 90.bola som nadsena, taky vybuch napadov, kreativity, oživenia a zrejme profitu pre inzerentov, lebo z tabule kde-tu vyrastali reklamne lesiky az ich cielova skupina prestala vnimat, napr. pred Prahou. Liga proti fajceniu dala Colomba v s dymkou v dyme a tam napis.... Nevideli ste niekto jeho zenu, to bolo mega vtipneeeee😂😂😂potom cosi s atentatnikmi na WCC, pointu nepamatan,.... Tangace bito ciganik a sekera v politickom bilboarde, Simecka? Dobra reklama nie je zla, ked ju clovek pamata roky.
@ahhola WTC😪
@ahhola vidíš a ja si nič z toho, čo si opísala, mepamätám, asi som ich ignorovala vždy
Okamzite by som ich vsetky zrusila
vadia mi, v podstate ani neviem čo na nich bolo, a ked viem ako su po ceste rozmiestnete tak sa radšej zrovna pozriem a inu stranu
zbytočne to špati krajinu, vyhodene prachy, je to tak šialene vela že to prestava mat ten učinok aky by to mal mat a podprahovo že to vnimame , no tak nejako opačne , oreo just nekupim proste just lebo reklama
vela reklamy vadi a unavuje
Našla som podobnú diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-vnimate-billboardove-reklamy-pocas-cesty/
Zdá sa mi že to každému vadí, prosím rozumiete niekto, prečo do toho firmy investujú ?
@alazala vadia mi a rusia, povazujem ich za zbytocne....

@alazala ja ich osobne ani nevnímam, maximálne preletim pohľadom a o sekundu už neviem, čo tam bolo