icon

Ako vozia celebrity svoje deti - druha časť

29. apr 2023

Tie ktoré si pamätáte tak áno možno k niečomu môj príspevok bol. Zrazu je správne v protismere, dokonca aj v spoločnosti Carsen. Ako ste sa tu niektoré bili do pŕs, že oni majú výnimky a neviem čo. Prd majú. A Sajfa sa poučil

Ako vozia celebrity svoje deti - druha časť
Strana
z3
nikpa
29. apr 2023

Akú výnimku?! 🤦😆😆 Nepamätám si predošlú tému ale ako môže mať niekto výnimku, veď to robím pre bezpečnosť svojho dieťaťa. Tam žiadne výnimky neexistujú, aspo
n pre mňa nie. Aj keď idem autom len do škôlky o dva baraky ďalej, vždy poctivo do autosedačky ako treba, neviem kde na mňa aký opilec za volantom vyletí...

sibrez
29. apr 2023

este mozno trochu viac zatiahnut tomu chlapcovi pasy a uz to bude dokonale, ale ine som chcela, ze zial ano suhlasim plne s tebou ze ked nieco zdiela verejne znama osoba , vela neznalych rodicov sa toho moze chytit a zacnu vozit takto deti lebo im dal nepriamo navod. Urcite by sa mala robit osveta o bezpecnosti na cestach. Ja ako laik som si nacitala uz pred porodom ako bezpecne vozit dieta v aute, a podla toho kupila aj vhodne autosedacky. A doteraz pred kazdou jazdou kontrolujem ako pevne drzia autosedacky a dotahujem pasy ako sa len da.

diewcatqoo
29. apr 2023

Vobec netusim, o com je rec... a ani neviem, ci chcem vediet 🙂
Ale myslim, ze kazdy svojpravny clovek by sa mal riadit vlastnym rozumom a nie tym, co vidi u celebrit. Ide o bezpecnost dietata.

autor
Odpoveď bola odstránená
jj298
29. apr 2023

Super, daj si to do zivotopisu.

janka_23
29. apr 2023

Mat tvoje starosti a prezidentský plat 🤦🏼‍♀️

lululilien
29. apr 2023

Dobre si urobila, že si na to upozornila. Dá sa povedať, že si tomu bábätku zachránila život. 😘👍
Bývam v Taliansku a keď som bola ako tehotná na prednáške o epiduralke, tak tam prišiel aj policajt a urobil nám prednášku o tom ako sa prepravujú deti v aute. A ukázal nám aj príklady, ako zastavili rodičov a deti si sedeli nepripútané, napr., aj na kolenách jazdca. Ja tieto výjavy vidím skoro každý deň.

autor
29. apr 2023

@lululilien aj v minulej diskusii to vnímali podobne v dobrom zmysle ako som to aj myslela. No viac tam bolo útočných komentároch na mňa, že som hyena a podohne 🤷‍♀️🙂

autor
29. apr 2023

@vero96 teba by som sa rada opýtala keď podľa teba bola sedačka úplne v poriadku a tak si sa dušovala za carsen že teda keď neurobili žiadnu chybu prečo ju teraz majú inak?

zorkahorka
29. apr 2023

Ja si tu fotku pamatam. Privela kriku pre nic za nic. Ako vues, ze s nim soferoval v smere jazdy? Co ak urobil len foto, a potom dieta obratil spravne????

autor
29. apr 2023

@zorkahorka pretože na foto je vidieť že auto je v pohybe a nestojí na mieste 😉 to je jedna vec. Druha vec keď zapojis logiku prečo by pútal dieťa odfotil sa a potom ho dal správne ?😀🤷‍♀️🤦‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
annm81
29. apr 2023

@lululilien Ja som tu už niekde písala, že v Severnej Amerike mávajú na požiarnych a policajných staniciach školených ľudí a ty sa môžeš zastaviť aby ti zadarmo skontrolovali, či je sedačka aj dieťa správne upevnené. To, čo spomínaš, že policajt príde na predpôrodnú prípravu je tiež super nápad. Treba hľadať cesty, ako k rodičom priniesť informácie o správne inštalovanej sedačke a správne usadenom a pripútanom dieťati, lebo mám pocit, že väčšina rodičov to nerobí dobre - pol ročné dieťa v smere jazdy, lebo sa vraj mezmestí do vajíčka, popruhy tak, ako na obrázku vyššie, v zime väčšina detí vo vetrovke.. Pritom mnohí rodičia to robia len z nevedomosti a mať správne poznatky, riadili by sa nimi, lebo im záleží na vlastných deťoch.

autor
29. apr 2023

@annm81 presne tak. Že u väčšine je to nevedomosť a preto vidím význam na to upozorňovať

maisynka
29. apr 2023

fiha, tak nanho by som to nebola povedala, ze bude taky nezodpovedny aj s Veronou a hentak ich budu vozit. akoze hraju sa na strasnu osvetu v kadecom a ako su vzdelani a liberani a zaklady vajiciek a autosedaciek nevedia? hanba 😂

domiklik
29. apr 2023

Ach to si ty, čo lustruje ľuďom storky, robí si printscreeny a potom ich zverejňuje pod anonymný nickom na koňovi??? Vitaj, zaslúžiš si imaginárne potlapkanie po pleci

autor
29. apr 2023

@domiklik áno to som ja. až druhý v mojom živote som dnes pridala 😀🤦‍♀️

autor
29. apr 2023

@domiklik ach a to si ty čo ma kvôli tomu nazvala sockou?

doriiis
29. apr 2023

Ja neviem,či ste všetky tak slepé,ale v tej prvej diskusii Sajfa nesedí na sedadle vodiča a dieťa nie je na sedadle spolujazdca.Obaja sedia vzadu.

autor
29. apr 2023

@doriiis nie nie sme slepé. V tej prvej diskusii ide o to že dieťa sedí v smere jazdy, nie o to kde sedia … Chcela si byt múdra, ale nevyšlo

doriiis
29. apr 2023

@autor....ja len,že sa oháňas slovami,že vyváža svoje dieťa.Nikoho nevyváža.Vozi sa tiez

autor
29. apr 2023

@doriiis to je úplne jedno, nemusis ma chytať za slovíčka. Ide len o to že to je nesprávne a nebezpečne. Ale hlavne je, že teraz je už skoro správne

sasa1310
29. apr 2023

inak aj v tej prvej diskusii je dieťa v protismere spolu s oteckom. 🙂

autor
29. apr 2023

@sasa1310 nie nie je 😀

autor
29. apr 2023

@sasa1310 dieťa ma byt otocene celom k sedačke

simiis
29. apr 2023

Ty musíš mať strašne nudný život 🤣 že ťa to ešte trápi..možno len vtedy ju mal tak ako mal..nikto nie je dokonalý, každému sa nejaká chyba prihodí..

jj298
29. apr 2023

Nie je nahodou prvorade aby bolo v protismere jazdy? Ak su teda aj sedacky v protismere, dieta nemusi byt celom k sedacke

autor
29. apr 2023

@simiis no a ja som na ňu poukázala a on sa poučil. Nemohlo to lepšie dopadnúť

autor
29. apr 2023

@jj298 no a keď je v protismere jazdy tak je automaticky čelom k sedačke nie?

Strana
z3