Ako vozia celebrity svoje deti - druha časť
Nejak mam pocit ze sajfa si z autorky prispevku robi rit a tuto fotku postol len pre teba 🙂
@zooeynka nech postol. Mne ide o male bezbranne dieťa, teraz ho ma skoro dobre, aj keď zase nemá utiahne pasy. No lepšie ako minule
Áno, presne tak... Potom som svoj komentár po zmenila a nazvala ta sedlačou (stále platí) ... Vidím, že si sa ešte nezačala starať o seba, keď ta baví zakladať primitívne diskusie o druhých ľuďoch... Najviac ma pobavilo ako si myslíš, že si ho inšpirovala 😃😃 také naivne...
Pre zachovanie tvojho dusevneho zdravia si prosim ta nikdy nepozri videa(o cestovani ani nehovorim) z krajin ako India, Thajsko, Malajzia atd....lebo tam si prilis stresy z autosedaciek nerobia ;) Deti vozia aj na skutroch, tuk tukoch a inych lahodkach....Tento tvoj pocin by nielenze nepochopili ale asi by ta aj polutovali....
Ešte som na MK nevidela fotku malého dieťaťa v sedačke, ktoré by malo normálne dotiahnuté pásy! Vždy im to visí, vidno, že to majú navoľno, majú pod pásmi vetrovky a pod….Keď som na to kedysi upozornila tak som bola vadná ja, odvtedy neriešim, nech si kľudne zabijú vlastné decká.
@ouwecka no neciem čo robili pri nej ale malého posadili v smere jazdy vo vajci: Takže túto vedomosť asi nemali…
Anonymka
Musíš byť brutál hrdá na seba, že sliediš po nete, stalkuješ, robíš printcreeny a obťažuješ ľudí 🤦🤦🤦 Každý máme nejakú záľubu, ani sa nečudujem, že toto fórum je toľkým ľuďom na smiech a robia si srandu zo žien. Veď je aj prečo.
Ja nechápem potrebu ľudí vkuse riešiť niekoho iného, poukazovať na ich chyby, riešiť životy cudzích ludi miesto svojho vlastného 🤦🏼♀️ co je teba do toho co robia alebo nerobia? Je to ich dieťa, ich starosť, ich zodpovednosť a nie tvoja milá autorka. Ty si asi dokonalosť sama ze? Kedysi neexistovali žiadne autosedacky ani bezpečnostné pásy vzadu a prežili sme.
Ja mam dost,ty si riadny kyberstalker. Ano,vsetky ta tu tlapkame po pleci,aka si uzasna a vdaka tebe sa poucil. Na pokutovanie takyto clovek ako si ty. Ty neznesies nemat v niecom pravdu

Nie aj je aj sedacka v protismere. V tom pripde je predsa chrbtom k sedacke