icon

Ako vrátiť zásielku cez Packetu?

eva_176
14. okt 2024

Ahojte, da sa prosim poslat spat zasielka aj cez packeta - box?
Alebo musim len cez nejaky obchod, kde mi ho predajca prevezme?
diky za pomoc

vikusjk
•
14. okt 2024

@eva_176 da sa aj cez box, posielala som tak. V appke som vyplnila vsetky udaje a nasledne mi to muz zaniesol do boxu.

eva_176
autor
•
14. okt 2024

@vikusjk a v tej apke sa vygeneruje/zada nejaky kod, kt. sa natuka a otvori sa ten box? ci ako to funguje? diky

vikusjk
•
14. okt 2024

@eva_176 uf, do boxu to niesol muz, cize sa ho musim opytat, ale urcite to bude take intuitivne. On potom aj pozeral v tej appke presne ze kedy ten balik kurier od packety zobral z boxu, ako putoval dalej az po dorucenie. Je to fakt velmi prehladne a pohodlne, ale trosku drahsie ako posta (stalo to tusim cez 6 € ale balik siel do Ciech, SR je lacnejsie)

tina1549
•
14. okt 2024

záleží či je to vrátenie zadarmo alebo zásielka, ktorú si platíte. Keď si zaplatíte vlastnú zásielku môžete aj cez box ale tie zadarmo sa tuším ešte nedajú - ak áno tak ma dámy prosím opravte.

v appke vám vygeneruje kód a vy ho naťukáte do boxu (už majú klávesnice) alebo cez aplikáciu a bluetooth si box otvoríte

vikusjk
•
14. okt 2024

@tina1549 aha, pardon, nevedela som, ze je moznost aj vratenia zadarmo a ako funguje tato. Autorka @eva176 teda prosim to, co som napisala plati len pre odoslanu zasielku, ktoru si platis.

eva_176
autor
•
14. okt 2024

z obchodu mi poslali nespravny tovar, a mam im ho vratit, ale prijimaju len cez packetu... tak dufam, ze si to hradia sami alebo mi preplatia postovne ... ale zatial ani neviem, ako ta packeta vlastne funguje 😅

tina1549
•
14. okt 2024

@eva_176 no treba ich určite kontaktovať a zistiť, ak zaplatíte dopravu určite Vám ju nepreplatia. Ak hradia dopravu oni musia vám poskytnúť kód cez ktorý tovar vrátite