icon

Ako vybrať materiál na obrúčky z ocele?

13. mar 2024

Prosim poradte, rozhodujeme sa medzi zlatou upravou obrucok z chirurgickej ocele alebo volframu, co sa vam osvedcilo lepsie? Aby sa rychlo neosuchali, nejak nedeformovali (zmackanie kruzku) a podobne. Prosim vase skusenosti s tymito materialmi ak mate a nosite ich aktivne. Dakujem. (Zlato, platina a striebro nechceme, kedze obaja robime v prostredi kde by sa rychlo mohli poskodit atd atd).

hipuska
•
13. mar 2024

Ja.som.za.chirurgicku oceľ. Trvácnosť obrúčky a deformácia hodne závisí aj od hrúbky a šírky obrúčky. Niekto si dá tenucky prúžok a potom sa čuduje

autor
•
13. mar 2024

@hipuska neodrela sa vam? Mate zlatu farbu? Ano samozrejme hrubka budeme mat aspon 5mm

bylinka25
•
14. mar 2024

Ahoj, my máme wolrámové, strieborné prevedenie. Do zlatej by som nešla, rýchlo sa zošúchajú, povedal mi to aj predávajúci, odkiaľ máme naše svadobné obrúčky.

hacula1816
•
15. mar 2024

Sestra si davala robit v 3D Zlatnictve tak, ze ona ma z chirurgicej a jej muz z volframu. Tam im aj super poradili, ze teda co by bolo pre nich najvhodnejsie. Ono pokial mas dobreho skuseneho zlatnika tak sa nemas coho bat 😉