Ako vyprať výživu z oblečenia?
Poradíte?
Na30tke s normálnym programom to nejde..
Ideálne je nenechať to zaschnúť a hneď preprať v ruke so zlčovým mydlom. Keď už sa stane že zaschne, tak zase...zlčové mydlo, nechať pôsobiť a šup do pracky na 60 stupňov. Aspoň mne sa tak osvedčilo. Na rôzne druhy škvŕn.
ja kupujem v DM tekute zlcove mydlo. To nastriekam na skvrnu a rovno hodim do pracky. Pise tam, ze nema sa to nechavat posobit dlhsie ako 10 minut.
Zatial mi vypralo vsetko, aj mastne, ktore mi nezislo ani po 5 praniach, aj ked som na to davala jar.
Mne zlcove mydlo nezabera ale mam take tekute savo namocim a potom v pracke vyperiem
Ja mam poskusane kadečo na škvrny a zatiaľ je pre mna aj pre veľa iných známych, kamosiek najväčšia topka toto:
https://www.feeleco.sk/baby-rad/hypoalergenny-o...
Kúpite v DM za necelé 4€.
Je bez vône, hypoalergenny.
Preprat v rukách so zlcovym mydlom a v studenej vode, toto sa mi osvedčilo pri všelijakch skrvnach a zatiaľ vždy úspešne 👍🙂
90st. (vždy, všetko, už 15-20 rokov) a prášok z rakúska.... ja takéto problémy veru nemám 🙂 ale tu polovica koňa perie v studenej len aby sa tej dečke alebo oblečku niečo nestalo a potom decko má kožné problémy a natiera sa chemikáliami za 30e/1 krém, nuž...
Jednoznacne Multifunkcny agent s vysokym obsahom kyslika z Eurony, ak uz ide o zapratu skvrnu, cucoriedky a podobne. Alebo predpierkovy sprej z Eurony, ktory zvlada travu, krv, blato, nezaprane flaky z vyzivy.

30 stupňov je malo na vypratie skvrny.
Najprv vanish alebo zlcove mydlo. Preperiem. Ja namacam ešte cca na 12h do vody s práškom z dm oxy power zelená dóza a hodím do pracky na 40stupnov aspoň