Ako vyriešiť chybu čierneho pozadia na notebooku?
Dobré ráno,
viem, že to tu moc nepatrí, ale nenašla som narýchlo žiadne aktívne fórum, možno mi niekto poradí.
Na obrazovke herného notebooku sa niekedy robia okolo ikoniek čierne pozadia, akonáhle cez ne prejdem myšou. Nemusím na ne ani klikať. Aj keď otvorím nejaké okno, tak to spraví ´´tieň´´ a čierne pozadie tam ostane, keď okno zavriem.
Vie mi niekto, prosím, poradiť, čím to je?
PS: prikladám aj foto. :(

Sprav si EPSU (navod je na Youtube, ak to nie je Mac) a pozri ci Ti vyhodi HW chybu. Ked hybes obrazovkou meni sa nieco? Moze to by Kabel pripojenia MoBo Obrazovka alebo software … skus sa zamysliet ci si nieco nestiahla alebo kedy to zacalo
ďakujem vám pekne 🙂 pozriem, alebo aj skôr dám niekomu pozrieť. 🙂
ako odbornik radim restart :D
@lubossi 👍😁
nie vazne to len zblbol proces vo windowse. restart by mal pomoct.. viem ako to vyznie, ale ako odbornik hovorim, ze restart naozaj vyriesi cez 80% problemov s PC :D
@lubossi Ved ja si iba srandu robim 😁. Serial IT crowd a ich hlasky su legendarne, pokial si nevidel, tak ako technikovi vrelo odporucam 👍.
@oceanahory ja sa nehnevám, tiež sa bavím. ITcrowd som pozeral. Ale len pár častí. Bolo to málo technické 🙂
To nebude nič hardwareové. Ako tu radia viacerí, treba reštartovať. To je ako prvý krok. Snaž sa tiež mať pootváraných čo najmenej programov naraz. Vyzerá to akoby ti dochádzala pamäť. Ak to nepomôže, tak by som sa pozrel na to koľko miesta máš na disku, možno treba upratať swapovací súbor, urobiť update ovládačov, vyčistiť dočasné súbory a podobne. V najhoršom prípade pomôže reinštalácia. Skrátka treba urobiť klasický servis niekým, kto sa v tom vyzná.
@mojemenonikto ďakujem. Všetky kontroly som mala porobené,. :D nakoniec som dala reinštaláciu. A pomohlo 🙂 snáď bude fičať čo najdlhšie 🙂

@iriss334 Ako laik (co este velmi davno pracoval par rokov, ako prijmaci servisny technik na notebooky 😁) si myslim, ze ti odchadza monitor alebo skor graficka karta...a mozno je to iba nieco softwarove a bude stacit reinstalovat. Urcite sa na to musi pozriet technik a ten uz spravi potrebnu diagnostiku.