icon

Ako vyriešiť prenájom bytu s viacerými záujemcami?

dasaver
19. apr 2024

Dobrý deň, chcela by som sa informovať ako riešiť situáciu v prípade, že máme aktuálne troch záujemcov o prenájom bytu? Ako sa teda rozhodnúť? Ďakujem

mogaa
19. apr 2024

@dasaver tak to je na vás koho si vyberiete.....osobne by som nebrala študentov a rodinu s deťmi, samozrejme ani určitú neprispôsobivú skupinu ľudí....

simsalabim
19. apr 2024

@dasaver ja som v takom pripade dala na intuiciu.

sevrin
19. apr 2024

Kedysi rozhodovala ochota kto dá viac. Neviem či to v dnešnej dobe ešte platí.

zic
19. apr 2024

Vacsinou som sa rozhodoval (pri rovnakej "kvalite") - kto prv napisal, ten prv berie...

melanta
19. apr 2024

Vždy uprednostním toho, kto volal ako prvý, ak ho teda z nejakého dôvodu "nevýlučim".

lakebabe
19. apr 2024

@dasaver ja som uprednostnila mladucky pár pred rodinou s deťmi. Ešte mala záujem pocetnejsia rodina z neprisposobivej skupiny a slobodna matka so synom. Všetci títo boli pre mňa väčšie riziko.
Radšej som im sama od seba spustila z nájmu malú čast , ale keď do bytu teraz prídem je nalesteny a ako nový keď ho dostali. Je to ich prve spolocne bývanie tak si ho aj vazia aj to ze inde za takú cenu nič také nenájdu. Aj kamoška to urobila tak ze dala na prvý dojem trochu spustila z ceny sama a ti ľudia si to vazia.

pandorra
19. apr 2024

My vzdy nastavime cenu prenajmu tak, aby sme si mohli vyberat. Vyberte si najmensie riziko pre Vas a dajte aj na svoju intuiciu.