icon

Ako vyriešiť problém s Packetou?

andrea9991
16. jan 2025

Ahojte!
Ako ste prosím vyriešili vyskytnutý problém s packetou?
Na mail som nedostala žiadnu spätnú väzbu, keď som volala na zákaznícku linku, robot mi nerozumel. 🙆‍♀️🙈
Ďakujem

biba_18
16. jan 2025

a vyriešiť chceš čo?

kaki3
16. jan 2025

a aky je problem? mozno ti budeme vediet poradit aj my 🙂

andrea9991
autor
16. jan 2025

@kaki3 balík je už na odbernom mieste, ale Packeta by mal ešte zmeniť status balíku v systéme, aby mi vedeli vydať.
Už dosť dlhý čas som čakala ten balík, tak som išla na odberné miesto, spýtať sa či náhodou ešte nemajú. Fyzicky ten balík už je u nich, ale v systéme ešte nemajú, preto som ani nedostala sms.

biba_18
16. jan 2025

@andrea9991 to musí nahodiť kurier a keď nestíha že na totalku, tak budeš musieť počkať tak či tak ... ale dnes určite kód príde ...

andrea9991
autor
16. jan 2025

@biba_18 ten balík je už tam od 30.12.2024

biba_18
16. jan 2025

@andrea9991 a na tom výdajnom mieste nemajú žiaden kontakt na depo alebo podobne? pokiaľ sa nedopátraš do večera čo s tým, keď sa nedovoláš ani ti neodpíšu - spýtam sa ja doma ...

crazy_cat_lady
16. jan 2025

hovor ti zdvihne robot, ale je potom moznost, ze ta prepoja na call agenta, tak by som to asi zatial skusila tak poriesit a vysvetlit im situaciu

basska_b
16. jan 2025

Robotovi treba povedat "prepojte ma na operatora" a vtedy ta prepoji

andrea9991
autor
16. jan 2025

@basska_b super, ďakujem 🙂 skúsim

lauruska_sumienka
16. jan 2025

tak to mas dost blbe vydajne miesto. ja pracujem na vydajnom mieste a ked nam pred vianocami prisli zakaznici, ze im presmerovali balik k nam a oni sa k tomu baliku nevedeli dostat (lebo bol v stave na ceste) tak som okamzite riesila s podporou a par sekund po skoceni hovoru s operatorom im prisla sms s heslom a hned odchadzali s balickom domov

dobkovci
16. jan 2025

@basska_b áno staci, donedávna to šlo bez problémov ...ako je tam druhý robot .... Tak to trošku trvá kým prepojí. O nervy keď som naposledy volala...nechcelo ma prepojiť.

biba_18
16. jan 2025

@andrea9991 vyriešila si to?

biba_18
16. jan 2025

@lauruska_sumienka mne teraz syn hovorí, že on odovzdá na výdajnom mieste a ten na výdajnom mieste skenuje do systému - aj vy tak?

lauruska_sumienka
16. jan 2025

@biba_18 ak balik ma stitok tak scanujem-a system to spracuje s tym ze balicek je prijaty na vydajnom mieste, ak nema stitok vtedy pytam heslo a po zadani mi vytlaci stitok a system potvrdzuje prijatie balicka na vydajnom mieste.
to sa cudujem ze neriesia balicek ked ho tam maju uz tak dlho. ved aj inventuru ku koncu roka museli robit. zeby ho realne neprijali to tom vydajnom mieste? na zakaznickej linke ste nieco vybavili?