icon

Ako vyriešiť problémy s telefónom Xiaomi Redmi 11?

30. apr 2024

Prosím Vás máte niekto telefón Xiaomi? Ja mám Xiaomi Redmi 11 a veľmi seká, nechodia mi zvukové upozornenia aj keď mám zvuky zapnuté, hlavne po najnovšej aktualizácii máte aj Vy takú skúsenosť? Neviete ako odinštalovať tú aktualizáciu? Ďakujem

doriiis
•
30. apr 2024

Vypnúť,zapnúť telefón.Nestaci mať aktualizovaný systém,treba skontrolovať aj systémové aktualizácie a aktualizácie aplikácií.Vyrovnavacia pamäť vyčistená? Zbytočný odpad vyčistený? To sú všetko veci,čo ,,brzdia telefón"

san_dra11
•
30. apr 2024

Presne tak vycisti vyrovnavaciu pamat a pre istotu si zalohuj fotky a videa o potrebujes aby sa ti to cele neformatovalo.

autor
•
30. apr 2024

Práveže ja si stále mažem vyrovnávajúcu pamäť a stále mi nechodia upozornenia a tak. Takisto som čítala že výrobcovia priznali že aktualizáciou sa telefóny pokazili takže asi si budem musieť telefón resetovať alebo kúpiť nový.

doriiis
•
30. apr 2024

A máš tie upozornenia povolené?

aalt
•
30. apr 2024

Ako dlho ho mas? Zalohovat a reset do tovarenskych nastaveni. Potom nainstalovat len co pouzivas a potrebujes.
Ja som pred nejakym tyzdnom takto jeden xiaomi resetoval po neviem kolkych rokoch co uz siel ako za dusicky ... nateraz pomohlo.

autor
•
2. máj 2024

@doriiis áno 😄ale sekajú, tak v každej aplikácii musím vymazávať vyrovnávajúcu pamäť, možno mám v telefóne vírus neviem

autor
•
2. máj 2024

@aalt cez 2 roky... áno asi to urobím ďakujem