Ako vystužiť plavkové nohavičky?

1. júl 2021

Baby poradte prosim ako "vystuzit" plavkove nohavicky aby mi nepresvitali pysky. Je to fakt trapne aby dospelej zene bolo toto vidiet. Chodievam sa sice kupat tak 2x rocne ale aj tak to vadi. Mam iba cierne plavky kedze tam mam pocit ze to najmenej bije do oci.
Napadla ma jedine intimka ale ta zas nasiakne vodu v bazene.

nikpa
1. júl 2021

Tak asi každej ked sa nám na ne nalepia plavky sú vidno. Pokiaľ máš čierne tak cez tie naozaj toho moc nepresvita. Podľa mňa to máš len tak v hlave zafixované ale ak sa ti tam niekto intenzívne zblízka nepozerá tak nemá šancu to vidieť.

andreatytler
1. júl 2021

@nikpa mozes kupit taku latku ktorou sa stuzia plavkove podprsenky a nasit to na nohavicky, len neviem ci potom ta vystuz nebude tiez bit do oci.

0silvia0
1. júl 2021

Pri normalnych kvalitnych plavkach, ktore su kazde podsite, nic nepresvita...

autor
2. júl 2021

@0silvia0 som sa asi zle vyjadrila. Nepresvitaju doslova ale robia "tavie kopyto" .

lusyyy36
2. júl 2021

Tak si kúp šortky na kúpanie. Ja nosím také (nie tie obsiahnuté ale klasické ako nosia chlapy,len damske)

mikinka123
2. júl 2021

pozri na nete Vlozka do plaviek BRAZA - Camel not, nemam odskusane ale tiez mi to vadi. Podla mna su vhodnejsie plavkove nohavicky so vzorom, tam sa to strati, nie jednofarebne

ivkazba
2. júl 2021

Mne toto nerobia žiadne plavky a to ich každý rok kupujem niekoľko. Presne ako píše Silvia, treba kúpiť kvalitné.

macekovam
2. júl 2021

Kúp si plavky so suknou😁

0silvia0
2. júl 2021

Ja nemam kopytovy spodok, cize nemam vyrazny venusin pahorok, cize som to nikdy neriesila, ale treba vyskusat asi viacero strihov. Ak by som mala tento problem, tak nepodsivam plavky, ale kupim si napr. tieto:

sono2
2. júl 2021

Kašli na to. Alebo kúp také viac bedrove čo ostanú mi nižšie aby sa ti nevykrojili ako nohavičky a neobtiahli tu časť. Ináč nenapadá ma nič. Ja by som toto neriešila

autor
2. júl 2021

Je pravda ze mam starsie, asi 6 rocne plavky zn.Bennetton tak mozno uz nie su az tak elasticke. Ale zas rovnaky problem mam aj s nohavickami. Mozno to bude tym ze som vyholena takze nemam chlpy ktore by to regulovali.
Inak ja som si vsimla napriklad na modnych prehliadkach plaviek ze tie modelky to maju akoby vystuzene niecim. Preto som myslela ze existuje nejaky vseobecne znamy trik na to.

brigelka
2. júl 2021

Buď si necháš nárasť chlpy a budeš mať prirodzené vystuženie alebo si kúp väčšie plavky, aby si ich nemala také tesné a obopnuté.

autor
2. júl 2021

@brigelka to radsej si kupim sortky :D
Dakujem za nazory vsetkym. Vyskusam zopar tipov, ale nie som moc optimisticka

ivkazba
2. júl 2021

Nemyslím, že je to tým, že si vyholená. Ja tam tiež nemám ani jediný chlp a tento problém som nikdy nemala. Ročne kúpim 4-5 plaviek, aktuálne ich mám doma cez 20, nohavičiek ani nehovorím a nerobia mi toto ani plavky ani nohavičky. Takže treba možno skúsiť niečo kvalitnejšie.