Ako vytlačiť adresný štítok cez epodací hárok?
Ahojte, dnes som sa registrovala, nakoľko vychadza to lacnejsie. Nahodila som seba ako odosielatela a vytvorila zasielku kde som dala kupujuceho. Kde vsak viem vytlacit adresny stitok? Ja taku moznost nemam. A dala som to ako balik, ale nerozozna to ci to ma ist na postu alebo adresu, odkial budu vediet? Nerozumiem vobec tomu. Som si myslela, ze je to jednoduchsie. Ani cenu tam nepise nic.
Predpokladam, ze si to vypisovala cez mobil, tato verzia webu je pre mna tiez neprehladna, radsej to robim cez pocitac alebo v "plnej verzii" na mobile.
Ked si otvoris stranku na mobile, vpravo hore klikni na ten cierny kruzok s tvojimi inicialmi a daj si "plna verzia". Potom si otvor podaci harok, ktory si nahodila a niekde tam mas "adresne stitky". Stiahne ti to pdf, ktore vytlacis. Cenu ti povie az na poste podla hmotnosti balika.
Mozno niekto poradi lepsie.
Ak si to robila cez mobil tak stačí napísať na baliky číslo EPH hárku a oni na pošte vytlačia štítok.
@sima2111 na mojej pošte nevytlačia, musíš napísať odosielateľa a adresáta, plus kód. Asi záleží od pošty, u nás malá, dedinská
@denisa_deniska nevytlačia lebo nechcu a necháte sa 🙂 Zavolajte na infolinku posty a uvidíte, že musia vytlačiť všade.
Keď robíš cez počítač použi stránku https://eposta.posta.sk/epodaci-harok/ ak robíš cez mobil použi aplikáciu https://play.google.com/store/apps/details?id=s...
Cez web po tom čo odošleš podací hárok tak sa ti objaví tlačítko tlač adresných štítkov, ktoré ti vytvorí A4 PDF na tlač a tam bude štítok rozmeru A6.
@sima2111 faaaaakt? Super, ďakujem za info, nabudúce to skúsim s nimi ! 🙂
@andrea_82 dobre mam dakujem, este taka otazka, chcem to vyplatit v hotovosti, to mi daju nejake potvrdenie na poste alebo ja si musim daco vytlacit? Doteraz som stale vypisovala podaci listok, a to mi potvrdili, takze som sa vedela preukazat kupujucej, ze to je podane. Ale co v tomto pripade? 🙂
Screen zo sledovania zásielky
Oznam "Potvrdenie o prijatí zásielok" príde do mailu a večer si stiahneš zo stránky EPH, potvrdenku, tam bude meno pracovníka, presná hmotnosť, zaplatená suma a elektronicky podpísané PDF.
Potvrdenie o prijatí zásielok
Vážený zákazník,
potvrdzujeme prijatie zásielok zapísaných v ePodacom hárku EPHxxxxxx.
Elektronické potvrdenie o prijatí zásielok Vám bude sprístupnené priamo v aplikácii v priebehu dnešného dňa. Môžete si ho stiahnuť po výbere konkrétneho podaného podacieho hárku vo voľbe Odoslané/Hárky, kliknutím na tlačidlo Potvrdenka.
Ďakujeme, že využívate naše služby.
S pozdravom
Slovenská pošta
@denisa_deniska určite skúste, lebo im sa len nechce 😀 na mňa to tiež skúšali, aj také ťahy že aj keď mám navažene zásielky aj vopred zaplatene že aj tak musím čakať v rade, hlavne že pošta robí reklamu ako nemusíme čakať 😀 Tak som raz volala na infolinku, tam mi všetko potvrdili a aom im to na pošte vysvetlila a odvtedy nemajú problém 😀
Tam budeš mať v aplikácii sledovacie číslo zásielky. A výhodnejšie je to platiť online a vytlačiť si štítok. Nemusíš čakať v rade na pošte, len im to tam necháš. (Môžeš si predplatiť vyššiu cenu ak si nie si istá hmotnosťou a oni ti to nauctuju v banke podľa reálnej hmotnosti)
Ak ti staci potvrdenie v pdf forme, da sa po par hodinach stiahnut z tej aplikacie. Ale ak potrebujes razitko, daju ti potvrdenie na takom vseobecnom listku.

a si si istá, že si vypisovala EPH?
Hneď prvá možnosť na ktorú klikaš je či posielaš na poštu alebo na adresu
Po zadaní všetkých údajov ti píše cenu a máš si vybrať či chceš platiť pri podaji alebo online.