Ako vyzerať staršie?
Ahojte, nedávno som sem písala o výmene šatníka po pôrode.
Teraz mám nový problém.. Už mi ide hore krkom, že musím každému vysvetľovať, že moje dieťa je moje dieťa a nie súrodenec, ani bratranec, ani nie som opatrovateľka, rodina atď. Ja viem, že nikomu nemusím nič vysvetľovať, ale už som z toho zúfalá. Nerozumiem prečo sa ľudia starajú do niečoho čo nie je ich starosť. Mám 24 rokov a vyzerám na 15.
Hrozne mi to zdvíha tlak, keď mi nikto neverí, že je to moje dieťa a ide ma presviedčať, že to nemôže byť moje, že som mladučká. Alebo reči typu, bože dieťa má dieťa, alebo keď za chrbtom počujem, že čo to je za rodinu keď také dievčatko už má dieťa. Prípadne mi vôbec nikto neverí a do očí mi bude tvrdiť, že to nie je moje. Príklad, u lekárky- sedíme v čakárni, vyjde sestrička a niečo sa ma pýta a hovorí, že ho nemôže vyšetriť bez rodičov, prípadne mám doniesť súhlas od nich keď sa im nedá.. už ma to unavuje. Čo mám robiť.
Keď budeš mať 34 budeš vyzerať na svoj terajsi vek, keď 44 tak budes vyzerať ako tridsiatnička.. vtedy ťa to zacne tešiť uvidíš.. 😅 keď už mám skoro 40 a kolegyna čo má 25 mi povedala že vyzerám ako o pár rokov staršia od nej tak ma to už potešilo..
Ale verím že taketo situácie naseru, tiež ma to dostávalo do vyvrtky.. ale ako deti rástli, už som to prestala riešiť a seba som meniť nechcela, prečo, kvôli okoliu? .. teraz má už najstarší syn začína prerastať 😁
Tak ja mam 3 deti a minule si kuriér myslel, že som dcéra svojho muža... A bol to kompliment ako svet, žijem z neho dodnes 😂🙏🙏🙏
ja by som to brala,chcelq by som keby mi tipovali o 10r menej🙂
Mohla by si si kúpiť tričko s nejakým origos nápisom.. Aby si možno nedostávals tieto otázky..
Som rovnako stará, ako ty a stretávam sa z rovnakým problémom ako ty, a to ja mám už 2 deti... A je to niekedy naozaj na hlavu, ale už som sa naučila povzniesť sa nad tým. Ja sa vždy este poďakujem za kompliment 🤣 že po 2 deťoch stále vyzerám mlado... Tých pár minut pri cudzích ľuďoch vydržíš, a môžeš ich vieš čo... Pevné nervy. ❤️ Teš sa z mladosti☺️
Toto sa dá vyriešiť jedine makeupom a obliekaním. To ako si oblečená a celkovo upravená dokáže zmeniť celý tvoj vzhľad a pôsobenie na ľudí. Rozpravám z vlastnej skúsenosti.
Na mna tiez nikto nepovie, ze uz mam skoro 40r, takze chapem, tiez v 27r sa ma sofer pytal, ci polovicny listok 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Vyhody toho pridu az neskor.
Tmave vlasy robia starsou co som si vsimla.
Nic, neskor budes rada. Ale mne to nevadilo, ani ked som bola mlada, ale teda deti som mala neskoro.. Ja som to vyuzivala na diskotekach, kde pustali az od 18, ale stacilo ukazat obcianku jednej a pustili vsetky, tak som ukazala svoju.
Chapem, ze to pre teba moze byt otravne, lebo mas dieta, ale vies zas, ludia si vzdy nieco najdu... 🙄
@h2 zas to tak neprezivaj, ved sa zasmej a hotovo
@mk1111111111 No ja už to dááávno neprežívam, ťahá mi pomaly na 50-tku, čiže už si ma určite nikto s maloletou nemýli. 😂

Aj ja mam 152 cm, nedavno som oslavila 40-ku a mam 4 deti. Ludom pada sanka, ked ma s nimi vidia. Ale nastastie, uz mam vrasky a par ki navyse, tak neposobjm ako ich starsia sestra. Syn ma pomaly uz prerasta 🤣🤣🤣. Ale mna teda nikto nekomentuje, len obcas vidim tie pohlady zvlastne.