Ako vyzerať vyššia?
Mám takých 155 až 160 cm čo mi odporúčate si obliekať aby mi to predlžilo postavu.Ja si pripadám ešte aj ked si dám štokle maličká.Nejaké rady?
@nighttide no ja som skôr taká sukňová ale skúsim
Oblečením si môžeš opticky zoštíhliť postavu, ale maličká budeš vždy. Na to oblečenie neexistuje, pár cm ti dodajú len podpätky. Zmier sa so svojou výškou, nič iné ti nezostáva.
@lilope no s kilami problem nemám to mám 40 až 42 kg tam ma fakt netreba zostihlovať😀
Jasné, len oblečenie nepredlžuje, lem zoštíhľuje. Chcela som tým povedať že keď sa postavíš k niekomu inému, stále budeš vyzerať rovnako vysoká či v teplákoch či v sukni.
Myslím, že by si sa mala prijať takú aká si... Nepotrebuješ byť vyššia. však samozrejme môžeš nosiť tie také polovyvýšené topánky... ale osobne by som neodporúčal si takto mordovať chodidlá ako to dievčatá zvyknú...
aku mas vysku?
Opätky jedine 😀
Juuu, článok stvorený pre nás drobcov...
https://www.mimibazar.sk/clanek/128/14-tipov-ak...
Ja si už s výškou nič nerobím... Čo je malé, to je zlaté. A keď je to zlé, nech ostatní sú radi, že je toho málo 😉
juj, tento problem mam aj ja, v podstate mi to nevadi, pokial si nekupim nohavice a tie musim minimalne o 10 cm vzdy skracovat a kupit kabat je tiez problem, lebo vsetky rukavy su mi dlhe.
nosit obuv a nohavice v rovnakej farbe,
ak nosis sukne, tak telove lodicky,
http://danahavana.com/ako-vyzerat-opticky-vyssie/
https://eva.pluska.sk/moda/takto-oblecte-ked-ch...
Môjho syna krstná je cca taká vysoká ako ty....a poviem ti poznáme sa od vysokej a ešte nikdy som ju nevidela bez podpätkov...🙂 Ona si ešte aj botasky kupuje na platforme...takže asi len tie podpätky...ona ma tiež trošku menší komplex zo svojej výšky ale inak je to "huba nevymachana" myslím to v dobrom 🙉🙈😁
Mam 155 cm a 43 kg. Obliekam si vsetko co sa mi paci a v com sa citim dobre. A ano, k vsetkemu potrebujem lodicky. Ja milujem vysoke lodicky - ideal 11 cm opatok. Toto jedine ta trosku "zvacsi".
Hlavne sa musis vyrovnat v hlave a svoj "nedostatok" premenit na prednost. Aj keby si mala 170 a budes chodit ako bludny holandan, nebudes posobit dobre. Ale clovek, ktory je vyrovnany, chodi vystrety s hlavou hore a usmevom na perach je krasny ci uz ma 155 alebo 200 cm.
Urcite sa vyhni nohaviciam s vysokym pasom - predlzi ti to spodnu cast a vrch budes mat cudne kratky - mam dvoje a teda prekryvam ich svetrom - zial vyzera to hrozne. A tiez clenkove topanky alebo cizmy - opticky skracuju aj tak kratku postavu. Daj si uzke nohavice a cizmy nad kolena. Kratky svetrik do pasa, na to elegantny kabat. Obliekaj si skor obtiahnute veci, si chudunka, mozes si to dovolit, volne veci rozsiruju a tym padom posobis nizsia. Uzke rifle, s nizsim pasom, do toho biela kosela/bluzka a lodicky - jednoducha krasa. Ja nosim saty aj v midi dlzke - no rozhodne k tomu treba vysoke lodicky. A nesmu byt dlhsie ako tesne pod koleno, potom to uz nevyzera dobre. A tiez moze pomoct vyrazny prvok - napr. cierne saty a vyrazne farebne topanky / cizmi.
Jednoduche pravidlo - obliekat si veci, ktore su strihane na vysku, nie na sirku.
Nie som odbornik, ale takto sa snazim obliekat ja. Mozno par foto pomoze. Hlavne sa musis citit dobre, ked ide dobry pocit z vnutra, aj okolie ta bude brat pozitivne.
Súhlasím, možno niečo s vyšším pásom ak si sukňová, tak sa dajú aj také sukne teraz zohnať 🙂
Ja mam rovnych 155cm.. a prosto, tak ci tak vysku nezmenim.. jedine cez opatky, ale.. tie malokedy nosim.. zmier sa s vyskou, jedna vec je, aby si ty mala vyssi pocit, druha vec je, ze aj tak mas stale tolko cm, kolko mas..
Ja mám 156 cm a dcéra 158 cm. Na dcére som odpozorovala, že vypadá vyššie keď má úzke nohavice do pása. Také tie široké skrátené ju optický zmenšujú. Topánky na podpätkoch predlžujú nohy. Sukne sú dobré po kolená alebo tesne nad kolená. Ja som toto moc neriešila, jedine topánky na opätkoch som nosila častejšie.
opatky, uzke nohavice, vysoky pas, opasky mozno 🙂 alebo si kupuj mensie oblecenie ktore bude na tebe vyzerat male a mozno budes posobit ze si vysoka - nie jasne to len tak na odlahcenie, zartujem 🙂
@katarinaba No presne vy ste môj človek aj ja sa takto podobne elegantne obliekam ale ja skôr nosim take mini šaty alebo sukne nie úplne nad kolena.A štokle by som tiež nosila aj keby mám 180 to o tom nie je.Určite si niečo z vašich tipov zoberiem🙂
@katrin69 aj tento článok je dobrý vdaka🙂
No dakujem baby za rady poskúšam čo ste mi radili.Presne jedine sa s tým zmieriť človek vždy chce to čo nemá😀 mne by úplne stačilo mať tých 165 a bola by som happy
Mne výška vadí len pri kupovani oblečenia, lebo mi je všetko dlhé. Napríklad kabát sa snažím kúpiť už pár rokov a na všetkých sú mi dlhé rukávy. Sestra má tých 165 cm a tá už tento problém nemá.

Možno nohavice s vyšším pásom?