icon

Ako vznikol názov Modrý koník?

ovaaa
2. dec 2022

Zaujíma ma ako vznikol názov mamičkovského fóra Modrý koník, čo bolo podnetom ho takto pomenovať. Vie niekto?

viestta
2. dec 2022

@ovaaa pokial viem, Modry konik vznikol ako obnoz povodnej stranky Moja svadba, ked nevesty uz mali deti a vznikla prirodzena poziadavka na separatnu stranku pre matky. Postupne vznikla aj Modra strecha a pred par rokmi bol podiel Modreho konika predany inym majitelom. Preco Modry konik netusim

snehulienka3
2. dec 2022

@viestta ty vieš všetko 😄 ,to v dobrom píšem

viestta
2. dec 2022

@snehulienka3 este kedysi na starom Koni sa to preberalo. Tak nejak som si zapamatala

karolinka1991
2. dec 2022

@ovaaa bol o tom niekde clanok, mozno ho este najdes na nete...vraj uplnou nahodou, ked vymyslali nazov...je tu stara tema s rovnakym obsahom, tam to niekto aj cituje

deti95060810
2. dec 2022

kedy vznikol modrý koník a kedy moja svadba? myslím roky.

viestta
2. dec 2022

@deti95060810 joj to neviem, keď som došla ja už fungovali

zuzana76
2. dec 2022

Modrymkonik asi 2004-2005

galioska
2. dec 2022

ja som sa tu zaregistrovala v roku 2008, ked som bola tehu so synom, zabudla som heslo, nebola som tu casto a po 2 rokoch zalozila novy ucet. Bolo to tu ine a hlavne mna nebavilo riesit iba len deti kazdy den🤪😃

zuzana76
2. dec 2022

A bol to spočiatku pracovný názov, len tak si to zahlásili, že stránka sa bude volať trebárs Modrý konik a už pri tom zostalo, ja som na stránke od januára 2007

spadnutaslivka
3. dec 2022

@galioska mne to tu ukázala kamoška v 2007, keď som čakala prvého, že sa tu dajú kúpiť super balíky miminovského oblečenia za pár šupiek. S prestávkou asi 2 rokov a zmenou nicku som tu teda už hooodne dlho 😝

henta
3. dec 2022

@viestta ty vieš všetko, ty si bombova😁😂🥰

viestta
3. dec 2022

@henta urcite vsetko neviem 😀

portret7
1. nov 2023

Pred MK bola podobne stránka lady.sk, len mala vsuvka pre pamatnicky😁

mamina7070
1. nov 2023

pred MK bolo forum babetko.sk
povodny MK bol pomerne silno moderovany z pohladu diskusii
palili sa sviecky z neskorsich casov kto si pamata myslim na zoru ( asleekynu jasena?

viestta
1. nov 2023

@mamina7070 ja si pamamtam oboch, vdaka Zore bolo odidenych vela fajn zienok s rozumnymi nazormi

larisa
1. nov 2023

Rannazora tu bola šéfka ona vyhodila odtiaľto veľmi veľa mamiciek. 😥