icon

Ako z telenovely

26. jún 2020

Žena L na dieťa P s mužom, ktorý ju bil (domáce násilie) našťastie sa nikdy nevzali. Našla si manžela s ktorým mala syna I, muž ale neznášal prvorodeného P a tak ho bil a ubližoval mu. Rozviedli sa a našla si muža J s ktorým mala deti B a A.

Syn P si zobral ženu S a mal s ňou dieťa D. Rozviedli sa a po rokoch P si vzal B a majú dieťa .

Žena S počas manželstva s P ho podvádzala s mužom X, ktoreho si po rozvode vzala. Muž X po pár rokoch spáchal samovraždu nakoľko nebol schopný žiť so ženou S, ktorá ho už podvádzala s mužom J. S mužom J mala dve deti ale nikdy sa nevzali. Muž J je ten istý muž čo je manželom ženy L. Počas ich vzťahu S podvádzala j s mužom Š. Toho si vzala a utiekli do inej krajiny a s ním má dieťa K.

Dieťa D ešte neplnoleté si začalo s musím F ktorý bal starý ako jej otec a čaká s ním dieťa.

Žena L nie je rozvedená s mužom J nakoľko ju presvedčili že po jeho smrti bude mať aspoň vdovský. Dôvod je aj ten že na výživnom jej dlží niekoľko tisíc a počas ich manželstva ju prehovoril na založenie firmy. Ona skončila s obrovskými dlhmi ktoré bude do smrti splácať.

Strana
z2
ivanka12311
26. jún 2020

Nečitateľné žena L mala držať nohy pokope

codal
26. jún 2020

Někdy se člověk do takového neuvěřitelného příběhu příplete ani neví jak.. A pak jen nevěřícně hledí.. Jako já jsem to ve finále "vyhrala", mám skvělého může, dvě děti, domeček, můj exmanzel teď teda někoho má, ale dlouho byl dám, bezdetny a vlastně se od dob našeho rozchodu nikam moc neposunul.. Trvlo to dlouho než jsem se přes to všechno přenesla, přeci jen první láska, deset let života a já ho opravdu milovala a tu rodinu, miminko, jsem s ním plánovala a hodně těžce jsem nesla, kdy mi pak řekl, že se mnou dítě nikdy nechtěl, protože mám velmi špatné vlastnosti (jako ona ho podvedla a zmanipulovala a přesto byl ochotný vychovávat dítě, které nebylo jeho, jen aby byl s ni, ale já mám špatné vlastnosti 🤦).. No někdy je to mazec, co se děje..

jaskolka
26. jún 2020

To je tak domotany príbeh, že skutočne z neho ťažko pochopiť, kto, kde a s kým...aj keby hneď dakto chcel seriózne poradiť, proste nie je jasné, kto je komu vlastne aký príbuzný...

deti95060810
26. jún 2020

@codal tvoj príbeh je troška iný... je čitateľný. to čo píše autorka témy tam som sa stratila po 3 riadku....
tvoj príbeh ide vlastne mimo teba. Nehráš tam žiadnu úlohu. S tebou nikto nemanipuloval.... Len neviem či si ex mm ľutovala , alebo si sa na jeho príbehu bavila....😉

caroline_
26. jún 2020

mne to pripomína rovnice :D :D keby su tam aspon nejake mena ale takto som sa hned stratila :D

codal
26. jún 2020

@deti95060810 u mě to bylo tak, že já jak jsem byla pořád ještě zamilovaná, tak mi to hrozně ublizovalo. Vědomí, že pravděpodobně čeká dítě s jinou bylo hrozný, samozřejmě ty okolností jsem mu svým způsobem přála, protože ta holka byla v našem životě dlouho, dlouhou dobu si ho omotavala kolem prstu, narušování nám vztah a on to neviděl, pořád tvrdil, že jsou jen kamarádi a nenechal si vysvětlit, že takhle se kamarádi nechovají..Já byla blbá, že jsem to tak dlouho snášel a Neodesla mnohem dřív. Mně ta celá situace ani nepřekvapila, vlastně to jen potvrdilo to, co jsem si o ní celý ty roky myslela.. Každopádně to pro mě bylo těžký se s tím vším smířit, ale na konci, když se ukázalo, že to dítě není jeho, tak jsem mu to škodolibě přála.

fokuska
26. jún 2020

Ja som si teda schemu nakreslila :D
Takze autorka ma manzela a ma s nim dieta. Manzel ma s byvalou manzelkou tiez dieta (dceru, ktora si nasla ovela starsieho partnera a je tehotna). Byvala manzelka sa vydala a usla do zahranicia a ma s muzom dieta. Este predtym ale mala ineho manzela, ktory zomrel a tiez "tvorila par" a ma dve deti s manzelom svojej byvalej svokry (matky svojho byvaleho manzela, cize sucasnej svokry autorky tohto prispevku, cize mamy jej sucasneho manzela). A pani svokra ma teda 4 deti - jednym je manzel autorky prispevky (otec bol tyran ktoreho si nevzala). S druhym manzelom mala jedno dieta - nevlastneho brata manzela autorky a so sucasnym manzelom J ma dalsie dve deti - tiez nevlastni surodenci manzela autorky. A tento manzel J je tym panom, s ktorym ma autorkinho manzela exmanzelka dve deti.

Rozlustene a teraz co je pointou diskusie? Mame v niecom poradit, nieco vyriesit, ci len autorka dala vediet, ze maju taketo zamotane rodinne vztahy?

jankalukasova
26. jún 2020

Mame zistit kto bol vrah, ci ako?

deti95060810
26. jún 2020

@jankalukasova 😀👍

deti95060810
26. jún 2020

@fokuska to sú nejakí asociáli že sa takto medzi sebou pária alebo čo s tým... Však normálny človek hádam pozerá aj na rodinu odkiaľ ten dotyčný pochádza, z akých pomerov vyšiel ....

lavender273
26. jún 2020

Mne to pripomenulo slovne ulohy z matematiky zo ZS 🤣

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
daganov
26. jún 2020

@perdulka7 uz sme tu sutaz chceli vyhlasit v teme o pohladnici, chod tam je tam neuveritelna prca

jaskolka
26. jún 2020

@daganov to, ako dospelý muž nevedel prečítat pohľadnicu do telefónu?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
susedbielek
26. jún 2020

Dieťa P si vzalo svoju mladšiu nevlastnú sestru s ktorou má spoločnú matku?

daganov
26. jún 2020

@perdulka7 už ju vymazali, škoda že si nečítala, bola to neuveriteľná zábava. Autorka sa pýtala, aký máme názor na muža 30+, ktorému poslala pohľadnicu k narodeninám, lebo že je stará škola. Potom mu zavolala a spýtala sa, či ju dostal a chcela po ňom, aby jej to blahoželanie čítal do telefónu. A zostala zdesená, ako číta....Tak sme jej písali nie, aký máme názor na toho muža, ale na ňu a tie príspevky stáli teda za to. Kde si sa flákala? Na mňa sa prišla pozrieť kolegyňa, či som ok, keď sa smejem ako celý kolektív.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
petruska19
26. jún 2020

@sunny8 😂😂😂 napíš schému a daj to sem😂😉😉 ja som sa stratila pri P😂😂😂

sticker
zuzkaz91
26. jún 2020

What?!?!😲 Chaos!

zuzkaz91
26. jún 2020

Ale toto nie je telenovela ale čo ja viem ...spodina? Rómovia?či biely?

lusyyy36
26. jún 2020

Ako môžu byť P a B manželia keď sú súrodenci????? Aj keď nemajú rovnakého otca

sunny8
26. jún 2020

@petruska19 😂😂😂😂 až sa mi to raz podarí tak to sem capnem 😂 ale teraz vážne zo srandy by ma zaujímalo ako to naozaj je 😂

petruska19
26. jún 2020

@sunny8 😂😂😂 @fokuska to rozlustila, ale ja som sa aj tam stratila🙄 idem si asi rozložiť figúrky 😂

sunny8
26. jún 2020

@petruska19 takže si to zhrnieme 😂 každý bol s každým 😂😂😂

adik64
26. jún 2020

Voci tomuto su autori telenoviel uplni amateri 😂 Totalne som sa stratila uz v tretom riadku

fokuska
26. jún 2020

@petruska19
@sunny8
Ked vynechame tie postavy, ktore s nikym nic nemali, tak vysledok je:
Autorka ma manzela a s nim dieta - potial vsetko ok
Manzel ma exmanzelku a s nou jednu dceru.
Manzel ma aj matku (autorkinu svokru) - ta bola vydata viackrat, aktualne je vydata za pana J a ma s nim 2 deti.
Manzelova exmanzelka mala romanik s panom J (cize s manzelom svojej byvalej svokry, cize teoreticky akoby s ex-svokrom) a tiez s nim ma 2 deti.

prdlosko
26. jún 2020

Prosím, môžeš to prepísať s menami normálnymi? Hoci aj vymyslenými ale je to naozaj nejednoduchý sa len písmenami zorientovať a teraz som už zvedavá . Vďaka 🙏🏻

petruska19
26. jún 2020

@fokuska 🤦 ďakujem za vysvetlenie. Teraz som v obraze a teda ziram🤦

Strana
z2