Ako z telenovely
Žena L na dieťa P s mužom, ktorý ju bil (domáce násilie) našťastie sa nikdy nevzali. Našla si manžela s ktorým mala syna I, muž ale neznášal prvorodeného P a tak ho bil a ubližoval mu. Rozviedli sa a našla si muža J s ktorým mala deti B a A.
Syn P si zobral ženu S a mal s ňou dieťa D. Rozviedli sa a po rokoch P si vzal B a majú dieťa .
Žena S počas manželstva s P ho podvádzala s mužom X, ktoreho si po rozvode vzala. Muž X po pár rokoch spáchal samovraždu nakoľko nebol schopný žiť so ženou S, ktorá ho už podvádzala s mužom J. S mužom J mala dve deti ale nikdy sa nevzali. Muž J je ten istý muž čo je manželom ženy L. Počas ich vzťahu S podvádzala j s mužom Š. Toho si vzala a utiekli do inej krajiny a s ním má dieťa K.
Dieťa D ešte neplnoleté si začalo s musím F ktorý bal starý ako jej otec a čaká s ním dieťa.
Žena L nie je rozvedená s mužom J nakoľko ju presvedčili že po jeho smrti bude mať aspoň vdovský. Dôvod je aj ten že na výživnom jej dlží niekoľko tisíc a počas ich manželstva ju prehovoril na založenie firmy. Ona skončila s obrovskými dlhmi ktoré bude do smrti splácať.
Někdy se člověk do takového neuvěřitelného příběhu příplete ani neví jak.. A pak jen nevěřícně hledí.. Jako já jsem to ve finále "vyhrala", mám skvělého může, dvě děti, domeček, můj exmanzel teď teda někoho má, ale dlouho byl dám, bezdetny a vlastně se od dob našeho rozchodu nikam moc neposunul.. Trvlo to dlouho než jsem se přes to všechno přenesla, přeci jen první láska, deset let života a já ho opravdu milovala a tu rodinu, miminko, jsem s ním plánovala a hodně těžce jsem nesla, kdy mi pak řekl, že se mnou dítě nikdy nechtěl, protože mám velmi špatné vlastnosti (jako ona ho podvedla a zmanipulovala a přesto byl ochotný vychovávat dítě, které nebylo jeho, jen aby byl s ni, ale já mám špatné vlastnosti 🤦).. No někdy je to mazec, co se děje..
To je tak domotany príbeh, že skutočne z neho ťažko pochopiť, kto, kde a s kým...aj keby hneď dakto chcel seriózne poradiť, proste nie je jasné, kto je komu vlastne aký príbuzný...
@codal tvoj príbeh je troška iný... je čitateľný. to čo píše autorka témy tam som sa stratila po 3 riadku....
tvoj príbeh ide vlastne mimo teba. Nehráš tam žiadnu úlohu. S tebou nikto nemanipuloval.... Len neviem či si ex mm ľutovala , alebo si sa na jeho príbehu bavila....😉
mne to pripomína rovnice :D :D keby su tam aspon nejake mena ale takto som sa hned stratila :D
@deti95060810 u mě to bylo tak, že já jak jsem byla pořád ještě zamilovaná, tak mi to hrozně ublizovalo. Vědomí, že pravděpodobně čeká dítě s jinou bylo hrozný, samozřejmě ty okolností jsem mu svým způsobem přála, protože ta holka byla v našem životě dlouho, dlouhou dobu si ho omotavala kolem prstu, narušování nám vztah a on to neviděl, pořád tvrdil, že jsou jen kamarádi a nenechal si vysvětlit, že takhle se kamarádi nechovají..Já byla blbá, že jsem to tak dlouho snášel a Neodesla mnohem dřív. Mně ta celá situace ani nepřekvapila, vlastně to jen potvrdilo to, co jsem si o ní celý ty roky myslela.. Každopádně to pro mě bylo těžký se s tím vším smířit, ale na konci, když se ukázalo, že to dítě není jeho, tak jsem mu to škodolibě přála.
Ja som si teda schemu nakreslila :D
Takze autorka ma manzela a ma s nim dieta. Manzel ma s byvalou manzelkou tiez dieta (dceru, ktora si nasla ovela starsieho partnera a je tehotna). Byvala manzelka sa vydala a usla do zahranicia a ma s muzom dieta. Este predtym ale mala ineho manzela, ktory zomrel a tiez "tvorila par" a ma dve deti s manzelom svojej byvalej svokry (matky svojho byvaleho manzela, cize sucasnej svokry autorky tohto prispevku, cize mamy jej sucasneho manzela). A pani svokra ma teda 4 deti - jednym je manzel autorky prispevky (otec bol tyran ktoreho si nevzala). S druhym manzelom mala jedno dieta - nevlastneho brata manzela autorky a so sucasnym manzelom J ma dalsie dve deti - tiez nevlastni surodenci manzela autorky. A tento manzel J je tym panom, s ktorym ma autorkinho manzela exmanzelka dve deti.
Rozlustene a teraz co je pointou diskusie? Mame v niecom poradit, nieco vyriesit, ci len autorka dala vediet, ze maju taketo zamotane rodinne vztahy?
Mame zistit kto bol vrah, ci ako?
@jankalukasova 😀👍
@fokuska to sú nejakí asociáli že sa takto medzi sebou pária alebo čo s tým... Však normálny človek hádam pozerá aj na rodinu odkiaľ ten dotyčný pochádza, z akých pomerov vyšiel ....
Mne to pripomenulo slovne ulohy z matematiky zo ZS 🤣
Dieťa P si vzalo svoju mladšiu nevlastnú sestru s ktorou má spoločnú matku?
@perdulka7 už ju vymazali, škoda že si nečítala, bola to neuveriteľná zábava. Autorka sa pýtala, aký máme názor na muža 30+, ktorému poslala pohľadnicu k narodeninám, lebo že je stará škola. Potom mu zavolala a spýtala sa, či ju dostal a chcela po ňom, aby jej to blahoželanie čítal do telefónu. A zostala zdesená, ako číta....Tak sme jej písali nie, aký máme názor na toho muža, ale na ňu a tie príspevky stáli teda za to. Kde si sa flákala? Na mňa sa prišla pozrieť kolegyňa, či som ok, keď sa smejem ako celý kolektív.
@sunny8 😂😂😂 napíš schému a daj to sem😂😉😉 ja som sa stratila pri P😂😂😂

What?!?!😲 Chaos!
Ale toto nie je telenovela ale čo ja viem ...spodina? Rómovia?či biely?
Ako môžu byť P a B manželia keď sú súrodenci????? Aj keď nemajú rovnakého otca
@petruska19 😂😂😂😂 až sa mi to raz podarí tak to sem capnem 😂 ale teraz vážne zo srandy by ma zaujímalo ako to naozaj je 😂
@petruska19 takže si to zhrnieme 😂 každý bol s každým 😂😂😂
Voci tomuto su autori telenoviel uplni amateri 😂 Totalne som sa stratila uz v tretom riadku
@petruska19
@sunny8
Ked vynechame tie postavy, ktore s nikym nic nemali, tak vysledok je:
Autorka ma manzela a s nim dieta - potial vsetko ok
Manzel ma exmanzelku a s nou jednu dceru.
Manzel ma aj matku (autorkinu svokru) - ta bola vydata viackrat, aktualne je vydata za pana J a ma s nim 2 deti.
Manzelova exmanzelka mala romanik s panom J (cize s manzelom svojej byvalej svokry, cize teoreticky akoby s ex-svokrom) a tiez s nim ma 2 deti.
Prosím, môžeš to prepísať s menami normálnymi? Hoci aj vymyslenými ale je to naozaj nejednoduchý sa len písmenami zorientovať a teraz som už zvedavá . Vďaka 🙏🏻
@fokuska 🤦 ďakujem za vysvetlenie. Teraz som v obraze a teda ziram🤦

Nečitateľné žena L mala držať nohy pokope