Ako zabaliť čokoládu, aby sa neroztopila?
Ahojte baby asi trochu mimo otázka ale chcem sa va spýtať, ci mi neviete poradit. Chcela by som kamoške poslať čokoládu cez poštu a neviem do čoho zabaliť aby sa neroztopila a prišlo by jej len hnedá obálka 🤣 dá sa nejaký iný obal nato kúpiť alebo do niečoho zabaliť? Ďakujem
Ani eshopy v horucavach neposielaju cokolady, takze to prehodnot. Daju sa kupit nejake specialne chladiace boxy, predavaju tak kvetiny, ale ci to vydrzi tu horucavu a prepravu Slovenskou postou, tak to nevie nikto.
@muchotrafka298 niektoré posielajú, majú chladiarenské boxy ale tak to je iné, cez poštu to asi riskovať nebudem 😊
Slovenska posta nevie dorucit ani poriadne list 1.triedy na dalsi den, takze neviem, ze co by bolo z tej cokolady. Nie je ina moznost? Packeta?
Čokoládu neposielaj ak nemáš istotu, že to príde do pár hodín.
Pošli poukážku na nákup čokolády
Neriskovala by som to jednoznačne 🙂 Slovenská pošta ti nič negarantuje 😀
Objednaj cez wolt donasku nejakeho darcekoveho balenia cokolady, napriklad:
https://wolt.com/sk/svk/bratislava/venue/leonid...
Ja by som zabalila do tej tasky na mrazene veci, vystrihla by som kolko treba a poriadne prelepila. Ale zasa ked si zoberies kolko ta vyjde taka taska + postovne tak neviem ci sa vobec oplati posielat jednu cokoladu... volila by som iny darcek, ak sa teda nebavime o nejakej speci cokolade
Dobrým izolatorom je polystyrén, ak chceme zabezpečiť stabilnú teplotu liekov, tak vždy posielame v polystyréne. Či sa oplatí s tým babrať koli jednej čokoláde neviem….
Zabal do krabice a pridaj tam suchy lad v polystyrenovej krabicke. Ja objednavam z cokoladovni aj v lete a takto mi to posielaju.
Ale neviem, ci by som sa takto srala s balenim kvoli jednej cokolade, to uz by teda musela byt nejaka extra super draha cokolada, aby mi to za to stalo. Radsej jej posli nieco ine, napr. nejaku poukazku, pripadne objednaj donasku kvetin alebo ak to uz musi byt cokolada, objednaj jej nieco rovno z cokoladovne, zaplat balik a ona si ho len vyzdvihne od kuriera.
Bud jej posli poukazku alebo cez volt ci bolt priamo z mesta kde byva
Veď jej kúp cez Tesco v jej meste s doručením na jej adresu . Či? Malo by sa takto dať však?

Ani eshopy v horucavach neposielaju cokolady, takze to prehodnot. Daju sa kupit nejake specialne chladiace boxy, predavaju tak kvetiny, ale ci to vydrzi tu horucavu a prepravu Slovenskou postou, tak to nevie nikto.