Ako začať nový život sama s detičkami?

redroseleny
20. jún 2013

ahojte žienky. chcela by som vás poprosiť o malú radu. Chcem odísť od partnera nakolko si už dlhšiu dobu nerozumieme, ale neviem čo všetko si treba vybaviť. Stále sa mi vyhráža že ja môžem odísť ale že deti so mnou nepôjdu. Ak by mi niektorá z vás vedela poradiť nakoho sa obratiť a ako takúto situáciu riešiť bola by som vďačná.

natalyaas
20. jún 2013

Ajoj tieto vyhrazky poznam deti s Tebou nepojdu! Tak po prve o tom nerozhoduje ziaden chlap 🙂 a po druhe v malo pripadoch sa stanr ze dieta deti idu k otcovi 🙂 a co chces vybavovst???

redroseleny
autor
20. jún 2013

@natalyaas on sa ich len tak lahko nevzdá. A neviem či mám podať návrh na súd aby som sa o ne mohla starať, alebo ako to všetko funguje. Najradšej by som to súdom ani neriešila lebo nechcem všetko rozoberať. jeho mama tiež keď sa dozvedela že chcem od neho odísť tak tu urobila taký randál. Normálne sa so mnou pobila hodila ma o zem. A ich rodine všetko vadí tak sa obávam toho že keď to dám na súd tak ma úplne zhovadia a urobia so mna úplneho psychopata.

natalyaas
20. jún 2013

Moja hlavnr nemaj strach! Ukaz im ze sa nebojis a ze taktiez sa deti nevzdas a budes bojovat!!!! Ved su aj tvoje! Deti maju byt pri mame!!! Musis sa vediet obranit a argumentovat... no s tym Ti neporadim tusim ze podas na sud ze ich chces mat vo vlastnej opatere! Bude cvakat vyzivne nie len na deti ale ak poziadas ako manzelka alebo rozvedena mas 3roky narok poberat aj ty .

bublina83
21. jún 2013

@redroseleny Ste manzelia alebo nie ? Urcite prvym krokom je ist na socialku a celu situaciu im vysvetlit, oni ti pomozu spisat navrh na zverenie deti do tvojej opatery. Drzim palce !

sandracs
21. jún 2013

@redroseleny ak ťa napadla svokra, tak by som skočila k lekárovi a dala si to zdokumentovať, ak ju nechceš hneď nahlásiť na políciu a podať trestné oznámenie..