icon

Ako začať s pravidelnou starostlivosťou o seba?

13. dec 2023

Baby ako sa starate o seba? Naozaj by som potrebovala rady, nebola som k tomu vedená, moja mamina ,vyzerá na staršie ako je , pretože žiadne krémy ani nič nepoužíva ..a ide o to ,že som bola 7 rokov doma , počas ktorých som pri deťoch total zlenivela, teraz chodím do roboty už rok a vôbec ,ale vôbec sa neviem dostať do toho ,aby som sa o seba starala ..som smutná z toho, už aj od muža počúvam narážky , že toto ,alebo tamto ..nechcem mať zámienku ,že nevidela som doma ,tak teraz som taká istá..pomôžte mi prosím ako ísť na to? Som zanedbaná , naozaj viem to o sebe a vôbec sa mi to nepáči ..pomôžte mi ..

Strana
z2
minenkak
13. dec 2023

@madeincssr botulotoxín sa v kozmetike používa od roku 1990 ,to je už fakt dlho aby sa vedelo čo to bude robiť po rokoch

autor
14. dec 2023

Baby aby som to uviedla na pravu mieru , ku kádernicke chodím pravidelne, som platinová blondína ,tam to inak nejde, aby vlasy nevyzerali ako chemlon, tak používam aj kvalitnú kozmetiku , myslím že až nad to čo si môžem dovoliť , ale dám na to peniaze ..mám spravene zirkonove zuby predne , tam som zatiaľ zahojena čo sa týka zubov ..pery mám pichnute,decentne ,ani si to nik okrem muža nevšimol..
Ale ostatné, nechty ohryzene, nemôžem chodiť na nechty lebo neznesiem to,skúšala som to niekoľkokrát ..päty mám a nohy celkovo chodidlá mám strašné , aj sa hanbím niekde vyzut a popritom viem žeby stačil len návyk na to..postava plus 10 kg , neviem to zhodiť ,ale že vôbec , vôlá nula bodov..teraz som si po troške začala oblečenie kupovať, lebo už aj muž mi vravel že jak stará žena som ..pleť , skúšam teraz si vytvoriť rutinu nejakú ,ale tapam , chcem ísť aj na botox ale musím našetriť ..nechcem od muža aby všetko platil ..mám výraznú mimiku, ja keď rozprávam ,tak aj s tvárou ,tak je to na nej vidieť ..aj na perách keď som bola tak hovorila že mám pleť takú staršiu a asi aj zanedbanú , chcela povedať ale nepovedala 😅..keď sa roky nestarate asi vidno ..fakt keď pozriem na seba do zrkadla, teraz ako som aj pribrala ze len do teplákov sa zahalujem , súprav teplakovych , to sa napr môjmu mužovi vôbec ale vôbec nepáči ..tak sa snažím trošku teraz ..

minenkak
14. dec 2023

Tak tréner a cvičiť,kozmetika, vitamíny na pleť aj do žalúdka a len sa zaťať a makať,nič nie je zadarmo.Drzim palce

syslik81
14. dec 2023

Tak namiesto botoxu nasetri na permanentku a osobneho trenera kt spravi jedalnicek na mieru ... sa ti daleko viac vrati ak sa budes starat o telo zdravo ako donho pichat chemiu kt ho bude postupne zozierat a nie nic nieje decentne a prirodzene..to je len nazor tych co si to davaju,ale nie okolia kt ich vidi v skutocnej podobe

Strana
z2