Ako zaviazať opasok?
Ahojte. V juny ideme sesternici na svadbu a jedna zo sestier si kupila saty. K satom kupila aj taky kozeny opasok ale nevieme sa zhodnut ako ho zaviazat aby sa neodviazal a ani nevyzeral skaredo. Viete niekto pomoct? Prikladam foto

Niekto by mal zavolat na modnu policiu😅
@lenagu no ja by som dala to bolerko preč,tenký červený opasok,kľudne červené baleríny, kabelku, čelenku,skúsila by som retro štýl, mozno by to pomohlo
@kristina2412
Napad super, len ja nechcem byt velmi napadna🙂
Ale saty odkladam do skrine vyberam o 25 rokov..
@lenagu aha tak ak ti vadí, že by si bola od manžela vyššia tak kľudne si nechaj nízke alebo nejaké sandále ako ti písali, ale určite iné šaty, fakt dnes nájdeš pekné šaty aj lacne. Ale sa mi páči ako to berieš, a raz vyuzijes aj tie bodkované, ale teraz si určite môžeš dovoliť niečo krajšie, si mladá, nemáš zlú postavu takže len sadnúť za net alebo obehat obchody a isto nájdes niečo vhodné 🙂
Diky zeny, fakt, ja by som si aj dala na seba nieco vyraznejsie, aj moj mini manzel by sa tesil, len ja sa som straaaasny introvert a hanblos, neznasam svadby a podobne podujatia, takze tak to aj vyzera s mojim outfitom. Nenapadne a hlavne rychlo sa vyparit😅
@sweetlife001 dakujem za kompliment, len zle sa obehavaju obchody ked ich mas az dva
@lenagu ale nie, pozri, si vtipná baba s obrovským nadhľadom, kedy si budeš môcť dať sexi šaty keď nie teraz, v štyridsiadke? Pozri internetové obchody, keď nemáš kde pozrieť osobne, keď sa nebudeš vedieť rozhodnúť, daj sem výber, ktorý prichádza do úvahy a my ti tu jemnocitne a empaticky poradíme 😍
Ani ja nie som typ na pretŕčanie sa, ani svadby nemám rada, ale keď už to musí byť, tak tam nechcem vyzerať ako babka😎
Ten sa podla mna neda zaviazat tak aby nevypadal skaredo. Jedine tak priviazat o vesiak do skrine a kupit ku satam novy opasok
@paulinkaa2 ja mam taky priblizne v rovnakej farbe taky jednocentimetrovy len tez nejsom modna poradkyna a mam radsej klasiku a nwm jej jak pomoct.
Co poviete na tieto?

@lenagu ako šaty sa mi nepáčia vôbec ani celkový outfit , ja som reagovala na autorku k šatám.... tebe radim keď nemáš iné alebo nechceš zainvestovať bez vesty a nejaké sandalky