icon

Ako zaviazať opasok?

ehja129
29. máj 2019

Ahojte. V juny ideme sesternici na svadbu a jedna zo sestier si kupila saty. K satom kupila aj taky kozeny opasok ale nevieme sa zhodnut ako ho zaviazat aby sa neodviazal a ani nevyzeral skaredo. Viete niekto pomoct? Prikladam foto

Ako zaviazať opasok?
Strana
z2
galioska
29. máj 2019

@lenagu ako šaty sa mi nepáčia vôbec ani celkový outfit , ja som reagovala na autorku k šatám.... tebe radim keď nemáš iné alebo nechceš zainvestovať bez vesty a nejaké sandalky

lenagu
29. máj 2019

@galioska aha, ok

jannyr
29. máj 2019

@lenagu odporúčam Asos, tam majú pekne šaty za fajn ceny

evittam
29. máj 2019

@lenagu Dve stovky? Za to co mas na tej fotke? Preboha. A moj muz je vysoky ako ja. Nosim normalne podpatky a to mam 177cm. 😉

evittam
29. máj 2019

@0silvia0 No veru. A za hentaku "rarohu" 200Eur? Ani keby mi zaplatili.

0silvia0
29. máj 2019

@evittam no, také typické kostolné a veru predražené určite.

whatever1
29. máj 2019

Niekto by mal zavolat na modnu policiu😅

kristina2412
29. máj 2019

@lenagu no ja by som dala to bolerko preč,tenký červený opasok,kľudne červené baleríny, kabelku, čelenku,skúsila by som retro štýl, mozno by to pomohlo

lenagu
29. máj 2019

@jannyr diky kuknem

jannyr
29. máj 2019

@lenagu za malo, ja som si ztade objednavala aj svadobné (mini svadba 13 ľudí) a maximálna spokojnosť 🙂

lenagu
29. máj 2019

@kristina2412
Napad super, len ja nechcem byt velmi napadna🙂

lenagu
29. máj 2019

Ale saty odkladam do skrine vyberam o 25 rokov..

0silvia0
29. máj 2019

@lenagu jasné, ako 66 ročná v nich budeš kočka 😍

sweetlife001
29. máj 2019

@lenagu aha tak ak ti vadí, že by si bola od manžela vyššia tak kľudne si nechaj nízke alebo nejaké sandále ako ti písali, ale určite iné šaty, fakt dnes nájdeš pekné šaty aj lacne. Ale sa mi páči ako to berieš, a raz vyuzijes aj tie bodkované, ale teraz si určite môžeš dovoliť niečo krajšie, si mladá, nemáš zlú postavu takže len sadnúť za net alebo obehat obchody a isto nájdes niečo vhodné 🙂

jasminet
29. máj 2019

@lenagu šaty sú pekné, ale určite bez "saka" daj jemný farebný opasok - žltý, mentolovy, pastelovy...K tomu doklad kabelku - len takú malinkú do ruky

candii
29. máj 2019

@lenagu prepáč ale sú fakt hrôzne, v tomto by som nešla ani do obchodu ..už vôbec nie na svadbu 😬😬😬

lenagu
29. máj 2019

Diky zeny, fakt, ja by som si aj dala na seba nieco vyraznejsie, aj moj mini manzel by sa tesil, len ja sa som straaaasny introvert a hanblos, neznasam svadby a podobne podujatia, takze tak to aj vyzera s mojim outfitom. Nenapadne a hlavne rychlo sa vyparit😅

lubik87
29. máj 2019

@lenagu no veru sú 😬

lenagu
29. máj 2019

@0silvia0 potom mozno tymi satami utrem prach a konecne na seba nahodim nieco farebne, ligotave a s pierkami😅

lenagu
29. máj 2019

@sweetlife001 dakujem za kompliment, len zle sa obehavaju obchody ked ich mas az dva

0silvia0
29. máj 2019

@lenagu ale nie, pozri, si vtipná baba s obrovským nadhľadom, kedy si budeš môcť dať sexi šaty keď nie teraz, v štyridsiadke? Pozri internetové obchody, keď nemáš kde pozrieť osobne, keď sa nebudeš vedieť rozhodnúť, daj sem výber, ktorý prichádza do úvahy a my ti tu jemnocitne a empaticky poradíme 😍
Ani ja nie som typ na pretŕčanie sa, ani svadby nemám rada, ale keď už to musí byť, tak tam nechcem vyzerať ako babka😎

selest
29. máj 2019

Ten sa podla mna neda zaviazat tak aby nevypadal skaredo. Jedine tak priviazat o vesiak do skrine a kupit ku satam novy opasok

ehja129
autor
30. máj 2019

@paulinkaa2 ja mam taky priblizne v rovnakej farbe taky jednocentimetrovy len tez nejsom modna poradkyna a mam radsej klasiku a nwm jej jak pomoct.

lenagu
4. júl 2019

Co poviete na tieto?

0silvia0
4. júl 2019

@lenagu nič nevidíme

sticker
lenagu
4. júl 2019
Strana
z2